Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Idea] Uproszczony puchar  (Przeczytany 8953 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: [Idea] Uproszczony puchar
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 10, 2016, 18:31:23 »
      Nie gram za bardzo w NW, ostatnim czasem, jednakże, scena z tego co widzę, trochę wystygła. Dlatego, taka sugestia z mojej strony, aby szefostwa różnych regimentów, zastanowiły się, czy nie byłoby fajnie rozegrać czegoś w te wakacje. Najlepiej (Bo ostatnim razem to podziałało) 4fun i na mniejsza skalę (Czyli od 10v10 a nie 15v15 wzwyż). Jeśli wyrzucić zasady o zakazie strzelania w szarży, to Hekko nam będzie błogosławił z Finlandii, sędziowie nie będą potrzebni, mecze zaś będą inne od tych, do których wszyscy przywykli, bardziej dynamiczne i nastawione na jatkę.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 10, 2016, 19:05:21 »
    Na native, rozegrano 5 pucharów.

* 6, jeśli liczyć te główne + kilka mniejszych czysto 4fun ;)

Tak przy okazji, to wtrącę się z małą propozycją. Skoro scena NW i tak jest podupadła (pewnie sporo osób czeka na Bannerlorda ... lub napoleońskiego moda do Bannerlorda), to może potworzylibyście drużyny na Puchar Polski na Native? Wiem, że to kompletnie inny moduł gry, ale ten ostatni PP na Warbandzie tworzy Wam kilka okazji:

- ci, którzy czekają na Bannerlord będą mogli zobaczyć tutaj, jak wygląda scena kompetytywna (tylko polecam podzielić się na więcej zespołów, jeśli macie 20/30 + graczy, bo z reguły u nas gra się 8v8; w tym roku raczej będzie można grać w więcej, ale TYLKO za zgodą obu zespołów, a większość nie ma aż tylu aktywnych graczy)
    - będzie okazja do pogrania razem w zorganizowanym i polskim turnieju, a w tym roku jest szansa na rekordowo dużo zespołów, co oznacza też spadek poziomu, a wiec i szansę dla Was, że nie będziecie trafiali na samych doświadczonych ;) Zresztą nawet między sobą (innymi drużynami z NW) będziecie mogli toczyć wyrównane walki

EDIT: Puchar Polski rusza na przełomie sierpnia i września, kończy się w październiku
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 10, 2016, 19:08:20 »
         Scena zachodnia, z tego co widzę ma się dobrze. Wróciło wielu weteranów, 63e ograło K-KA, Spartanie wracają. Coś się dzieje, aż za dużo, aby ktoś kto nie gra się połapał. Raczej, przez taki powrót prosów, ciężej znowu regimentom zrzeszającym wyłącznie Polaków. Ale ktoś dalej gra, 16pp ma mocny skład, 7pp też skoro z nimi zremisowało.  Pojawia się tylko pytanie : co z resztą.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 11, 2016, 14:16:30 »
    Polska scena NW cały czas się dobrze trzyma. Często widzę jakieś polskie pułki na eventach i myślę, że turniej w wakacje byłby dobrym pomysłem, to dałoby również szanse pokazaniu się tym mniej znamym pułkom. Jeśli Warder ktoś się zdecyduje to znowu organizować, to bardzo chętnie pomogę. :)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 13, 2016, 16:22:00 »
    Ten turniej jest wymarzony dla 7pp strzelanie w szarży, ups zapomniałem teraz będzie można ich gonić i strzelać w pysk zamiast biegać przez 15 min po mapie żeby w końcu dopaść któregoś przeciwnika. (16pp, 3pp wiedzą o czym mowa :D) Warder scena polszy nie wymarła spokojnie wiele się dzieje, mniej na tawernie więcej w grze myślę, że to dobra zmiana ^^. Dyktator dobry pomysł bo skoro może nie być moda NW do M&B BL to wiele osób po prostu będzie grać na Nativie.

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 13, 2016, 21:59:12 »
    Dupka boli simskil za ten remis co? xD
    HAPKOMAH: If i am was polak , i am joined to you :D

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 13, 2016, 22:02:54 »
    Ja mam wywalone mój pułk to 15th nie 16pp widzę, że nadal tego nie umiesz zrozumieć. Ból dupki lekki jest ty byś nie miał po remisie z tak słabym pułkiem?

Offline aroslaw46

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 13, 2016, 22:03:59 »
    No nie taki słaby skoro przed bitwą liczyłeś na "izi 10:0" a tu prawie przegraliście, więc waż słowa
    HAPKOMAH: If i am was polak , i am joined to you :D

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 13, 2016, 22:07:20 »
    Zremisowałeś z 16pp brawo klap klap xDD bardzo silny pułk. Widzę, że 7pp walczy tylko o polską scene która jest tak bardzo wymagająca. 5:5 dla was to bardzo dobry wynik gratulacje dzięki wam pierwszy raz odkąd gram w tą grę zwiedziłem całą mapę. xD
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2016, 22:18:26 wysłana przez simskil »

Offline Karkawa

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 13, 2016, 22:08:03 »
    (J)Aroslawie, czemu usunąłeś mnie na Steam? teraz nie mogę z tobą rozmawiać.

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 13, 2016, 22:44:25 »
    (J)Aroslawie, czemu usunąłeś mnie na Steam? teraz nie mogę z tobą rozmawiać.

Zapewne Ciebie również uznał za "toksycznego" xD

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline 1husjan

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 13, 2016, 23:17:43 »
    Ale Arek żeby mnie usuwać?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 13, 2016, 23:34:57 »
    Simskil, jak chcesz to dam ci korepetycje z tworzenia dram tak, żeby to z innych się śmiali zamiast z ciebie. Dramat.

Zagrajcie sobie bez broni palnej totalnie, to by było coś nowego.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 14, 2016, 10:29:40 »
    Chłopaki, przestańcie. Zagrajcie w scrabble albo coś, który przegra będzie musiał przyznać rację drugiemu.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 14, 2016, 13:41:49 »
    Simskil, jak chcesz to dam ci korepetycje z tworzenia dram tak, żeby to z innych się śmiali zamiast z ciebie. Dramat.
    Ucz mnie nieśmieszny mistrzu.

Zagrajcie sobie bez broni palnej totalnie, to by było coś nowego.
    Na pięści.