Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [TFW] Wątek dyskusyjny o serwisie  (Przeczytany 40994 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [TFW] Wątek dyskusyjny o serwisie
    « Odpowiedź #120 dnia: Sierpnia 16, 2016, 21:24:26 »
    Z 5 dni jeżeli się nie mylę.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #121 dnia: Sierpnia 17, 2016, 11:38:59 »
    Wybaczcie opóźnienia, jest to w końcu okres urlopowy. Niedługo powinno to być naprawione.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #122 dnia: Sierpnia 17, 2016, 18:13:12 »
    To specjalna blokada przeciw retardom, żeby nie spamowali na sb. Nie musicie dziękować.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #123 dnia: Sierpnia 17, 2016, 23:04:23 »
    To specjalna blokada przeciw retardom, żeby nie spamowali na sb. Nie musicie dziękować.
    Ej!  Moze i jestem retardem. Ale na sb nigdy nie spamilem.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #124 dnia: Sierpnia 25, 2016, 18:17:58 »
    Według mnie forum działa świetnie, a jego użytkownicy są traktowani z należytym szacunkiem.
    Pozdrawiam całą społeczność Mount&Blade i nie tylko
    Gorn

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #125 dnia: Sierpnia 25, 2016, 18:27:59 »
    Według mnie forum działa świetnie, a jego użytkownicy są traktowani z należytym szacunkiem.
    Pozdrawiam całą społeczność Mount&Blade i nie tylko
    Gorn

Również uchylam melonik uprzejmości w stronę Szanownego dżentelmena Gorna. Jak dobrze mieć takich kulturalnych i inteligentnych młodych ludzi na forum. Aż się serce raduję z rozkoszy.

Również serdecznie pozdrawiam,
    ^IvE.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #126 dnia: Września 30, 2016, 14:54:29 »
    Coś dawno nie było dramy, Pany!

Tak więc, patrząc na takich osobników jak ten - Jarl - sądzę, że przy Karma Stats ("Top 5 applauded users" oraz "Top 5 smited users") powinna być dodana rubryka na "Top 5 applaudING users" oraz "Top 5 smitING users" (kto english ten wie what's going on), a nie tylko u góry po jednej osobie (pozdrowienia dla największego "smite'acza" forum Prusaka). Albo w ogóle czemu nie zostaną udostępnione tabelki z wszystkimi użytkownikami odnośnie tych czterech statystyk?

To, że ludzie nie umieją się obchodzić z "Piwami" to jedno, ale to by inni mieli możliwość łatwego poglądu na takie "duperele" to drugie.

PS. Bojar nadal nie przeprosił.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #127 dnia: Października 02, 2016, 16:43:00 »
    Popieram.

BOJAR PRZEPROŚ

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #128 dnia: Listopada 25, 2016, 20:58:02 »
    Przepraszam, że taki niezorientowany, ale można dać tylko jedno piwo na dobę?

Offline Hubtus

• Użytkownik
    • Piwa: 174
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 18, 2017, 23:17:11 »
    Przyglądam się od dłuższego czasu całym tym "piwom", a dokładniej za co są one dawane i chciałbym się szanownej administracji zapytać, po co one właściwie są i co mają symbolizować? W sporej większości są one stawiane nie jako podziękowanie za pomoc, czy też jako "linczowanie" pewnych bardzo nieodpowiednich zachowań, co raczej miało być ich pierwotną funkcją. Obecnie częściej są one stawiane jako komentarze, minusowanie kogoś praktycznie bez przyczyny lub używanie ich w jeszcze innym dziwnym kontekście, którego w czasie pisania tej wypowiedzi nie potrafię przytoczyć. Jak na mój gust jak już tworzy się jakieś wskaźniki, to powinny one coś symbolizować, a obecnie te piwa zupełnie nic nie przedstawiają. Może już najwyższy czas,  żeby coś w tej opcji piwnej zmienić? :)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 19, 2017, 01:10:01 »
    Prowadzone są dyskusje nad piwami od dłuższego czasu. Niestety jak zauważyłeś odbiegają one od pierwotnego celu, więc możliwe, że w niedalekiej przyszłości mogę one zniknąć z forum lub zostać w pewien sposób zmodyfikowane.
    DANCE OR GET BANNED

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 19, 2017, 14:51:01 »
    To co jest używane - jest dobre. Na tym polega forum. Użytkownicy mają chcieć używać funkcji, które są dostępne. Przez lata tawerna w imię jakiś niezrozumiałych konwenansów dążyła do zabierania funkcji i ograniczania wszelkich działań/komentarzy nie zgodnych z linią i poglądami reprezentowanymi przez adminów. Jeśli komentarze w piwach nie łamią w żaden sposób regulaminu to co w tym złego. Antypatię można wyrażać tak samo jak i swoje dziwne przemyślenia za pomocą narzędzi dostępnych.

Możecie więc usunąć piwa ale nie przyniesie to żadnego rezultatu co najwyżej zabierze jedną z nielicznych używanych funkcji na tym forum. A co jak co ale piwa akurat przyczyniły się do wzrostu aktywności bo po prostu stały się frontem walk pomiędzy pewnymi użytkownikami jak i służą do wyrażania swoich przemyśleń, które nie nadają się na posta. I to jest spoko i po to jest forum aby dyskutować i też nie zgadzać się ze sobą.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #132 dnia: Marca 03, 2017, 23:23:24 »
      Weźcie ściągnijcie prouda z emerytury, na tydzień, a obecną moderację schowajcie do szafy. Bo to już się robi żałosne, jak Koxxus radzi sobie w dziale klanowym. Czekam, że moderator wyciągnie kredki i będzie malował nimi po chodniku. Może odzywa się we mnie trochę dawna rana, bo za połowę tego co odwala 23pp, kiedyś PE by pobanowano a temat wrzucono do archiwum - ot, na złość. Dziś tymczasem pewne grupy, robią to chyba dla beki, że tawerna zachowuje się jak zdesperowana stara Panna. Mógłbym to uzasadnić dłużej, bardziej wyczerpująco, lecz żal strzępić klawiaturę.

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #133 dnia: Marca 04, 2017, 00:17:43 »
    No cóż, człowiek uczy się każdego dnia. Chciałem podejść do prowadzenia klanów w sposób łagodny, pozwalający innym na poprawę swego zachowania po upomnieniach. Jednak, wygląda na to, że niektórzy zaczęli nadużywać tego prawa. Teraz, dzięki pewnym personom, zmieniłem podejście do sprawy. Koniec z pobłażliwością wobec debilizmu. Widać, że niestety nad niektórymi trzeba siedzieć z batogiem w ręku.

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #134 dnia: Marca 04, 2017, 00:19:36 »
    Rozumiem, że po okresie gdy banowano na za długo oraz za łatwo, administracja nie chce dopuścić do powtórki z rozrywki. Ale z drugiej strony, to nie jest nic przyjemnego dla normalnych graczy, użerać się z ludźmi, którzy za cel postawili sobie wejść na głowę administracji i psują po prostu innym dyskusje na forum.