Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [TFW] Wątek dyskusyjny o serwisie  (Przeczytany 40475 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: [TFW] Wątek dyskusyjny o serwisie
    « Odpowiedź #195 dnia: Marca 12, 2020, 14:34:56 »
    (click to show/hide)
    ironii*
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #196 dnia: Marca 12, 2020, 15:05:52 »
    BANUJ GO KRADUS!!! PODWAŻA TWÓJ AUTORYTET!!!

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #197 dnia: Marca 12, 2020, 15:40:06 »
    Dobra, to ja mam jeszcze jedną prośbę, jeśli to możliwe - chodzi o punkty reputacji. Obecnie, żeby nie dało się karmabombować userów, da się przyznać jednemu userowi tylko 1 piwo w ciągu 24h.
    Tymczasem, czasami zdarza się że chce się przyznać komuś w ciągu 24h piwo na plus i minus ze względu na kompletnie różne posty. Raz ktoś napisał bzdury (np. jak bojler dzisiaj rano), a raz z RiGCzem (np. jak bojler nade mną). I teraz nie mogę dać mu piwa na plus przez najbliższą dobę.
    Może zablokujcie dawanie reputacji in plus/minus więcej niż raz w ciągu doby.
    Pozdrawiam!

Offline WerewolfT16

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #198 dnia: Marca 14, 2020, 21:05:46 »
    Dział polskich modów dalej nienaprawiony, how dare you? :(

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #199 dnia: Marca 14, 2020, 23:51:21 »
    Dział polskich modów dalej nienaprawiony, how dare you? :(

Bez obaw. Nikt już po prostu nie pracuje nad aktualnym forum, skoro w tym miesiacu będzie nowe i lepsze. Tam wszystko będzie działać :)

Dobra, to ja mam jeszcze jedną prośbę, jeśli to możliwe - chodzi o punkty reputacji. Obecnie, żeby nie dało się karmabombować userów, da się przyznać jednemu userowi tylko 1 piwo w ciągu 24h.
    Tymczasem, czasami zdarza się że chce się przyznać komuś w ciągu 24h piwo na plus i minus ze względu na kompletnie różne posty. Raz ktoś napisał bzdury (np. jak bojler dzisiaj rano), a raz z RiGCzem (np. jak bojler nade mną). I teraz nie mogę dać mu piwa na plus przez najbliższą dobę.
    Może zablokujcie dawanie reputacji in plus/minus więcej niż raz w ciągu doby.

Nie zdecydowaliśmy jeszcze o limitach (ani czy w ogóle będą), ale każda reakcja wpływająca na reputację (będzie ich więcej, niż piwo na plus i minus) będzie liczona oddzielnie. Więc będzie się dało dać tej samej osobie różne plusy, bądź minusy tej samej doby, ale za różne posty (nie będzie się już dało plusować ani minusować tego samego posta więcej niż raz).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)