NW to, NW sramto... czytac sie juz nie chce placzu. Moze przypomnimy sobie co sie dzialo w dzialach nejtiwa w 2010-12, i jaka tam bylo pisane na powaznie a jak nie. Powinniscie dziekowac bachorom z NW, ze wgl robia wyswietlenia i aktywnosc. Poki nie wyszedl BL, to scena nejtiwa, ktora plywa niczym snieta ryba, to NW rychlo zdechnie w raz z premiera BL.
Piszesz o płaczu, a mam wrażenie, jakby podczas pisania zacytowanego wpisu autorowi po policzkach spływała łza. Nie przyczepiłem się w żaden sposób do ludzi z NW, stwierdziłem fakt, że na pewno nikt z nich nie ogarnie, czy piszę coś poważnie, czy też nie, gdyż nie znają mnie i mojego stylu wypowiedzi na tym forum. Sporo osób ma z tym problem, jak napisałem, przede wszystkim Krzyżak i Dyktator wiedzą kiedy piszę coś na poważnie, a kiedy nie.
A co do tego, że napisałem, że konkurs na nadawanie piw wygra ktoś z NW spowodowane było sytuacją, gdzie gracze tego modułu nagradzali się plusami jak i minusami na forum, czasem bez podania konkretnego powodu (patrz Stasiulek).
W żaden sposób nie rzucam się do osób z NW, bo to dzięki temu, że w tym module coś się dzieje, tawernę odwiedzam dalej chętnie, pomimo, że nie gram w ten tryb (w sumie w ogóle już w WB nie gram). Śledzę organizowany turniej na Waszej scenie, oglądam sobie w wolnym czasie streamy (gdzie już zaznaczałem, z fajnym komentarzem, o którym może pomarzyć polski Native). W tym roku niestety temat odnośnie NC wiał nudą, gdyż nie było takiego ruchu jak co roku. Zresztą, gdy Prusak napisał krótki opis po fazie grupowej, to Habrak rzucił się na niego, że to samo można przeczytać na Taleworlds :P
Także spokojnie, bo nie uważam NW za jakiś twór gorszy od Native, traktuje oba mody na równi. Zresztą, część osób z Native gra w turnieju na NW :)