Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Nazwa Teamu

Tawerna team
    6 (14.3%)
    Barbarian team
    4 (9.5%)
    Friendship forever
    1 (2.4%)
    Punny bears
    0 (0%)
    Band of Mistrels and one ugly thief
    1 (2.4%)
    No fap challenge
    8 (19%)
    Some randoms from polish forum
    13 (31%)
    Bad idea but we'r bored
    2 (4.8%)
    Sweet and Furious Pink Ponies from Rainbow Contingent
    7 (16.7%)

Głosów w sumie: 30

Autor Wątek: [WNL5] Warband Native League: Sezon 5 | Apis Europae mistrzami  (Przeczytany 25751 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: WNL5 | Tydzień 7
    « Odpowiedź #135 dnia: Listopada 04, 2015, 22:48:25 »
    No bo najpierw trzeba zdobyć przychylność rodziny, konserwatywnie

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #136 dnia: Listopada 05, 2015, 10:50:40 »
    "Filcu szuka żony"

epizod 1 siostry oktawiana
    epizod 2  Aernowen
    epizod 3 alkoholizm

pozdrawiam

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #137 dnia: Listopada 05, 2015, 13:21:55 »
    Ja zawsze mam beke z Aeronwen, taka wojująca feministka, ale już niektóre klany potrafi dyskryminować, femirasistka :(
    W każdym temacie jest tak samo, czy to Deacon, Tardet, Harman czy Dyktator, każdy pisze tak samo KURWA. Jedynie ona zrobiła edycje 1 postu w 7 kolejce, to na przekór wszystkim musi walnąć K****! Na domiar złego zaraża - pograła chwile z DoF i już zaczął odpierdalać ten Viglaf chyba, któremu po czasie zaczęła się jednak nie podobać ta nazwa XD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #138 dnia: Listopada 05, 2015, 15:12:03 »
    No nazwa, rzekłbym, świadczy o klanowiczach :P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #139 dnia: Listopada 05, 2015, 16:20:32 »
    Mnie tylko oburza hipokryzja sami narzucają swoją wizję i atakują wszystko ze wściekłościa co im nie podoba. A ja za żarcik dostaje warna za seksizm XD Boki zrywać.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #140 dnia: Listopada 05, 2015, 16:58:07 »
    No nazwa, rzekłbym, świadczy o klanowiczach :P
    Uznam to za komplement :D

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    Odp: WNL5 | Tydzień 5
    « Odpowiedź #141 dnia: Listopada 06, 2015, 14:59:42 »
    Co do samego IR, który również reprezentuje liczna grupa polskich zawodników (m.in. Error, Sebek czy Iovca) zmierzy się z francuskim RNGD.

Serio? Jest czterech polaków i tego ostatniego nie mogłeś już wymienić? Czuję się urażony w tym momencie...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #142 dnia: Listopada 07, 2015, 21:51:07 »
    W miniony czwartek postanowiłem poddać się obcym mocom i dopuścić czynów, które zostały by przez wszystkich skrytykowane... delikatnie mówiąc :D
    Biorąc przykład ze Stannisa Baratheona postanowiłem zaufać mocy pijawek tak jak Tutaj.
    Podobnie jak prawowity król Westeros spaliłem 3 pijawki wymieniając nazwy 3 klanów, które uznałem za uzurpatorów. Nie zdradzę Wam 2 nazw, jednak wśród wspomnianej trójki był Teutonic Knights, który w jakimś stopniu zagrażał nam w awansie do 1/8. Dzisiaj przegrali z Fearless 9:4 co powoduje, że stawka klanów walczących o ćwierćfinał zmniejsza się.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Listopada 09, 2015, 09:31:20 »
    Sorry za double post, ale chciałem by było widoczne, że coś napisałem :D

No i można powiedzieć, że wszystko jest już jasne. Awans do 1/4 uzyskali (w takiej kolejności): KURWA, IR, FTW, Freelancers, AE, Wonwokie, RNGD i Unity. Niby bez zaskoczeń (chociaż dla niektórych, z tego co czytałem to awans FTW czy Wonwokie to zaskoczeniem). Jeżeli dla Was również jest zaskoczeniem brak któregoś z zespołów, to śmiało wypowiadajcie się :)

Wracając do tematu - najlepsze cyrki będą teraz w fazie pucharowej. W 1/2 zabraknie albo AE albo Freelancers, którzy rozegrają mecz między sobą w ćwierćfinale. Pomimo mojej niechęci do tego klanu, życzę im powodzenia. Prince, bądź jak William Tell i nabij kilka bań na graczach AE, tym samym prowadząc swój zespół do półfinału :) Nie ukrywajmy - górna część drabinki turnieju jest o wiele bardziej wymagająca i zapewni nam kilka ciekawych spotkań, jak wspomniane już wyżej F vs AE czy możliwe jest spotkanie KURWA vs AE/F. W dolnej części drabinki swoje mecze rozegrają następujące drużyny:
    FTW vs Wonwokie i IR vs RNGD. Ci drudzy mają teoretycznie proste zadanie i są kandydatem do półfinału, a nawet do finału turnieju. Ciekawie zapowiada się spotkanie FTW vs Wonwokie. Oba zespoły nie grały ze sobą oficjalnego spotkania i oba uważane są za czarnego konia rozgrywek. W przyszły weekend dowiemy się, kto okaże się lepszy. Tutaj niczym onet podkreślę, że w FTW gra 3, a w Wonwokie 1 Polak !

Aha, tak na koniec, nawiązując do posta wyżej, moje 2 pijawki spełniły swoje zadanie, trzecia zawaliła po całości :D Zespołami, które chciałem by przegrały, jednocześnie uznając ich za uzurpatorów uznałem:
    - Teutonic Knights - sprawdziło się
    - Castellans - z prostej przyczyny - byli oni naszą ostatnią przeszkodą w drodze do 1/8. Udało się.
    - KURWA - chciałem, aby zespół Trebrona przegrał z AE, zajmując przy tym 8 miejsce. Oznaczało by to, że w 1/8 KURWA ponownie spotkałaby się z AE :D
    Tak więc moja skuteczność, a w zasadzie pijawek wyniosła 66%. :D

Na koniec chcę życzyć wszystkim Polakom powodzenia w kolejnych meczach. :)

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #144 dnia: Listopada 09, 2015, 10:16:35 »
    Skoro Kurwa mogła wygrać z Ae to F też może, szczególnie że już nie raz wygrywaliśmy treningi z jednymi i drugimi. Jeśli wkońcu mapki będą przyjazne dla łuczników (veagirdy) to ez match.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #145 dnia: Listopada 09, 2015, 15:32:50 »
    Sorry ale mówiłem to dziesiątki razy - nie macie konnych na AE. Możesz poczuć się wyróżniony bo tylko strzelców macie na poziomie XD Mówienie że "jak kurwa może pokonać AE to i F może" jest trochę naciągane, bez urazy. Nie ma szans porównywać tych teamów.
    A Rempica jest beznadziejny. Ten turniej pokazał że potrafi tylko gadać, z wygrywaniem gorzej.
    Chociaż... zawsze jest szansa. Ja stawiam że AE pokonałoby F... chociaż wolałbym żeby F wygrało. Beka gdyby AE nie było wgl na podium XDDDDDDDD
    Umysłem za AE, sercem za F

Kamillo - przegrywając z AE nie zajęlibyśmy 8 miejsca tylko byśmy odpadli. Mocno nas wkurzyli wymuszeniem meczu w niedzielę kiedy nie odpowiadali Socie przez cały tydzień i tym że zaczęli live kiedy poszedłem się odlać przez co Pendragon grał konnym 1 rundę na otwartej... każdy chciał im nakopać.

Edit
    https://twitter.com/ShemaforashMB/status/663485137242480640
    AHAHAHA CZYSTE ZŁOTO. OBCZAJCIE TEN BUTTHURT XDDDDDDDDD
    « Ostatnia zmiana: Listopada 09, 2015, 15:55:56 wysłana przez Trebron2001 »

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #146 dnia: Listopada 09, 2015, 16:06:26 »
    Podobnie ludzie mówili o Polsce w ćwierćfinałach NC 15 i o PE przeciwko Żeliwo u którymś PP. Nie porównuje drużyn, tylko po prostu pokazuję przykłady z przeszłości w których sam odgrywałem większą bądź mniejszą rolę. Nastawienie mam identyczne co w wymienionych przykładach, czyli "nie ma presji, a nuż się uda". Dostaliśmy praktycznie najmocniejszego wroga, jednak fajnie byłoby zobaczyć AE odpadające w ćwierćfinałach (nie, że ich nie lubię, po prostu fajnie jest utrzeć nosa komuś ze zbyt dużym ego). Z jednym się zgadzam, górna część drabinki pucharowej jest znacznie cięższa. W finale stawiałbym na IR/FTW z naciskiem na pierwszych, co samo w sobie krzywdzi przynajmniej 2 inne drużyny.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Listopada 09, 2015, 17:08:49 »
    Podobnie ludzie mówili o Polsce w ćwierćfinałach NC 15 i o PE przeciwko Żeliwo u którymś PP. Nie porównuje drużyn, tylko po prostu pokazuję przykłady z przeszłości w których sam odgrywałem większą bądź mniejszą rolę. Nastawienie mam identyczne co w wymienionych przykładach, czyli "nie ma presji, a nuż się uda". Dostaliśmy praktycznie najmocniejszego wroga, jednak fajnie byłoby zobaczyć AE odpadające w ćwierćfinałach (nie, że ich nie lubię, po prostu fajnie jest utrzeć nosa komuś ze zbyt dużym ego). Z jednym się zgadzam, górna część drabinki pucharowej jest znacznie cięższa. W finale stawiałbym na IR/FTW z naciskiem na pierwszych, co samo w sobie krzywdzi przynajmniej 2 inne drużyny.
    To co teraz napiszę wywoła u niektórych ścisk dupska i uznają mnie za ... no sam nie wiem kogo.
    Prawda jest taka, że ze wszystkich drużyn z niższej drabinki na finał zasługuje najbardziej IR. Pokrzywdzone będzie Freelancers albo AE najbardziej. Bo nie ukrywajmy - oba te zespoły prezentują wyższy poziom niz my (FTW), RNGD czy Wonwokie. Aha, już pomijam fakt, że zespół Matafiksa pokonał Freelancers - dla mnie to był wypadek przy pracy zespołu Prince`a.

Podobnie ludzie mówili o Polsce w ćwierćfinałach NC 15 i o PE przeciwko Żeliwo u którymś PP. Nie porównuje drużyn, tylko po prostu pokazuję przykłady z przeszłości w których sam odgrywałem większą bądź mniejszą rolę.
    Z tego co pamiętam, w obu zespołach odgrywałeś większą rolę :D

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #148 dnia: Listopada 09, 2015, 17:57:12 »
    Od siebie dodam, że to co chciałem osiągnąć w tym WNLu już osiągnąłem. Fajnie by było wygrać z Wonwokie, ale jak przegramy płakać nie będę. Dawno już nie miałem takiej równej, stabilnej formy z meczu na mecz. Na początku każdy miał FTW za nic, ale szybko zebraliśmy solidny, zgrany skład i jak na pierwszy turniej poszło nam nieźle. Powodzenia wszystkim w playoffach!

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #149 dnia: Listopada 10, 2015, 10:28:03 »
    Warh do boba! Czekam na zrzutę od FTW za internet dla Kamilla :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca