Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IW]Independent Warriors  (Przeczytany 45363 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: [Native][IW]Independent Warriors
    « Odpowiedź #135 dnia: Grudnia 20, 2015, 17:53:36 »
    1.Szef klanu  nie ma realnej władzy to jest tylko gra ale jednak chyba po coś ten Szef jest i chyba jak najbardziej w takich sytuacjach "Szef" powinien chyba coś powiedzieć,  jeżeli myślisz ze jest inaczej to chyba nie masz dużej wiedzy o klanach. 
    2.Powiedziałem ze to nie jest najważniejsze ale jednak daje się to zauważyć mniejsza.
    3.No niestety słabo mi idzie z polskiego co nie znaczy ze nie.mogę nic pisać :)
    4.przykład wgl nie na temat ty chyba nie zrozumiałeś co ja napisałem
    5.Czm nie zmutowalem ? 2Sekundy przed rozpoczęciem pojedynku trudno coś zrobić .  Pozatym nigdy nie używałem tego przycisku i w tej sytuacji nawet nie wpadło mi to na myśl. :)

Ad 1. Szef klanu to trochę jak manager w piłce nożnej. Jeśli jego piłkarz rozbija samochody, reklamuje dildosy i jest częstym bywalcem burdeli, to co, ma przepraszać za niego?  Szef jest po to, aby ustalać mecze, zbierać skład, prowadzić klan i podejmować pewne decyzje za grupę. Jak chce się bawić w przedszkolankę i edukować graczy co wypada, a czego nie, to dla mnie jest to przesada.

Ad 2. Żadne mniejsza, wlatujesz do tematu IW i piszesz głupoty, a potem "mniejsza". Weź się zastanów, co ty piszesz człowieku.

Ad 3. Możesz i piszesz, efekty tej pracy właśnie podziwiamy. To jak piszesz, świadczy o Tobie i o tym, jak szanujesz odbiorców. Jeśli nie poświęcisz tych 5 minut więcej, aby sprawdzić czy nie ma byków, to nie wymagaj aby nagle każdy Cię szanował, bo na szacunek trzeba sobie niestety zasłużyć.

Ad 4.  Zrozumiałem o co Ci chodzi. A następnie skonfrontowałem to z kurnikiem.

Ad 5. No, to teraz już wiesz.

Serio, dla mnie to wszystko co się tu odwala jest śmieszne. Teoiss, ostatnio co wpada do tematu klanowego, to piszę o powrocie sceny na stare tory. Może dlatego, że ja Ciebie pamiętam, to wydaje mi się to śmieszne, ale chcesz to baw się w drugiego Hubala, może jego smykałka do robienia pięknych tematów przejdzie na Ciebie, tą drogą.
          Pifcio, który ominął z 3 lata no powiedzmy historii tej sceny, piszę teraz o jakiejś prehistorii warbanda, gdzie Teoiss chyba nawiązuje do lat 2011-2012, gdzie gruba inba na tawernie to była norma, a bany leciały na lewo i na prawo, co w kolejnych latach zemściło się atakiem multikont. Na dobitkę jak się okazuje, dzisiaj Trebron ma moderatora co pokazuje, jak bardzo tamta polityka była bezsensowna, że się normalnych ludzi wywalało z forum, praktycznie bez powodu.
        Generalnie, wam się wszystkim zdrowo nudzi. Mi zresztą też, że to piszę. To nie ma kompletnie żadnego sensu, rozpamiętywać, że ktoś był niemiły. Na świecie chamstwo spotyka się na każdym kroku, a w grze gdzie ludzie często sobie żartują, trollują i generalnie wygłupiają się, no to już ogólnie tropienie tego jest śmieszne.
        Ktoś kogoś uraził? No to nie pochwalam tego, ale taka osoba sama sobie wystawia opinie w oczach tej drugiej i tyle. Mieszanie w to lidera, tawerny, Papieża, Prezydenta Andrzeja Dudy, ma tyle sensu co mieszanie bigosu głową. Niby można, ale jaki to ma sens?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #136 dnia: Grudnia 20, 2015, 18:50:39 »
    Ja to pamiętam jak graliśmy razem we Freikompanii, tam to leciały teksty mające tyle wspólnego z kulturą co Mati44 z rozumem :DD
    Ja akurat nie jestem wielkim orędownikiem wszechobecnego kulturalnego grania, jak ktoś chce być kulturalny to nim jest, jak nie to jego strata, ludzie go będą postrzegali tylko jako skończonego prosiaka.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #137 dnia: Grudnia 20, 2015, 23:24:08 »
    Dzisiaj rozegraliśmy mecz z klanem DoF o 3 miejsce w czwartym tygodniu przygody w WWC. Mecz zakończył się wynikiem 6:9 dla przeciwnika. Całe spotkanie możecie obejrzeć tutaj: http://www.twitch.tv/dof_tv/v/30965560, niedługo podrzucę link do meczu z YouTube. Mecz był bardzo zacięty i emocjonujący. Rozstrzygnął się znowu pod koniec meczu, gdy na ostatniej mapce i Spawnie prowadziliśmy 2:0, wtedy wystarczyło już tylko ugrać jedną rundę, żeby wygrać i niestety popełniliśmy jeden błąd, który nas kosztował przegraniem meczu. Przeciwnicy wygrali z nami na otwartej mapce. Natomiast my zagraliśmy rewelacyjnie na zamkniętej mapce, gdzie wielu naszych graczy pokazało na co ich stać. Wcześniejsze spotkanie w półfinale przegraliśmy 2:12 z Andales. Przeciwnik nie przeważał skillem, mecz był bardzo wyrównany, jak i poziom walki, ale niestety zabrakło u nas organizacji i komunikacji, gdzie pozostawiliśmy pole do popisu taktykom przeciwnika. Aktualnie zakończyliśmy naszą przygodę w tym roku w WWC. Podsumowując, graliśmy dwa razy w turnieju, raz zdobyliśmy brąz, a dzisiaj 4 miejsce. Moim zdaniem wystąpiliśmy dobrze w turnieju, bardzo mało zabrakło w obu tygodniach na zwycięstwa raz przejścia do finału, drugi raz zdobycie kolejny raz 3 miejsca.
    Niestety rozegraliśmy jeden bardzo tragiczny mecz. Z turnieju wynieśliśmy dużo doświadczenia, jak i polepszyliśmy nasze zgranie i skilla. Zbliżają się święta, z tej że okazji życzę wam wszystkich wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, nie spędzonych przed komputerem xd, ale w rodzinnym gronie. My powracamy po Świętach i W Nowym roku z większymi ambicjami i chęciami ugrania dobrych miejsc w turniejach.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #138 dnia: Grudnia 20, 2015, 23:33:58 »
    Podpisuję się pod życzeniami Vizimira :)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #139 dnia: Grudnia 21, 2015, 12:47:13 »
    Jej ale fajna drama. W końcu z przyjemnością czytałem. A nie jakaś kultura flegmatyków. Nie ten dział.

Wątek wyczyszczony na prośbę autora // Lew
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2015, 23:03:08 wysłana przez Lew »

Offline Vizioner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Grudnia 22, 2015, 23:07:53 »
    Tak jak pisałem w wcześniejszym poście, wrzucam tutaj lepszy filmik meczu naszego o 3 miejsce z DoF.
    https://www.youtube.com/watch?v=Esvm_10n5cg
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Stycznia 30, 2016, 11:36:18 »
    W imieniu THD wyzywam Was na mecz, stawką jest tytuł najlepszego klanu w Polsce w 2016 roku.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #142 dnia: Stycznia 30, 2016, 11:40:46 »
    Słaby powód IvE. Powiedz że obraził cię EinherjarPL_the_Independent i żądasz satysfakcji, a stawką jest tytuł best klanu Polski 2k15 - 2k16,  honor i cnota Kokosza.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Stycznia 30, 2016, 11:41:23 »
    To on jest w IW?

W takim razie to doskonały powód.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Lutego 06, 2016, 10:02:03 »
    Rozumiem, że klan się rozpadł? :P

Offline Vizioner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Lutego 07, 2016, 20:17:50 »
    Nie rozpadł się. Aktualnie mamy przerwę.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Lutego 07, 2016, 21:23:38 »
    No cóż liczyłem, że się pospinamy dla zabawy. W takim razie czekamy.

Offline Vizioner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Lutego 08, 2016, 07:38:19 »
    Możemy coś zagrać w tą sobotę.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #148 dnia: Lutego 08, 2016, 08:11:35 »
    Ot, taka nasza tradycja, że nie gramy w soboty, to nasz dzień wolny. Proponuję 19 lutego. A najprościej byłoby, jakbyś napisał do mnie na Steam jak będziesz i tam wszystko umówimy, bo widzę że póki co offline jesteś.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #149 dnia: Czerwca 22, 2016, 18:41:55 »
    Czy nadal żyje ten klan? Czy Vizimir drużynę swą ma? Czy walka na śmierć i życie możliwa z wami jest? Czy jest muzyka lepsza niż jazz?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.