Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IW]Independent Warriors  (Przeczytany 45052 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline woj81

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    Odp: [Native][IW]Independent Warriors
    « Odpowiedź #120 dnia: Grudnia 19, 2015, 14:42:14 »
    Dzięki za mecz ,  ale następnym razem Vizimir naucz swoich "Podwładnych" odrobinę pokory zapomniałem ci to powiedzieć wczoraj, ale wasze komentarze przed meczem (podkreślając ze to był mecz WWC)podczas duelu "Ale oni są słabi " albo "Weź zamknięta mapę rozjebiemy ich na zamkniętej " były kompletnie nie na miejscu, nie zapamiętalem nicków ale chyba dane osoby same się rozpoznają ;). A i jeszcze jak się kończy mecz fajnie by było napisać zwykle "Gf" albo "GG" Mówie to gdyż z waszej strony nie widziałem ani jednej takiej wiadomośći. 
    Powodzenia w meczu o Bronz ;)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #121 dnia: Grudnia 19, 2015, 14:57:11 »
    ale następnym razem Vizimir naucz swoich "Podwładnych" odrobinę pokory zapomniałem ci to powiedzieć wczoraj, ale wasze komentarze przed meczem (podkreślając ze to był mecz WWC)podczas duelu "Ale oni są słabi " albo "Weź zamknięta mapę rozjebiemy ich na zamkniętej " były kompletnie nie na miejscu, nie zapamiętalem nicków ale chyba dane osoby same się rozpoznają ;). A i jeszcze jak się kończy mecz fajnie by było napisać zwykle "Gf" albo "GG" Mówie to gdyż z waszej strony nie widziałem ani jednej takiej wiadomośći. 

Wydaje mi się, że to totalnie nie jest Twoją sprawą w jaki sposób prowadzi on swój klan, a Twoje pierd*lenie w tej chwili jest nie na miejscu.
    Może zażalenie do Taleworlds napisz, że są ludzie którzy nie wpisują się w Twoją etykietę, he ?
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #122 dnia: Grudnia 19, 2015, 14:59:20 »
    Napisał kulturalnie co mu się nie podobało w ich zachowaniu, chyba każdego obowiązują jakieś zasady, tym bardziej jeśli klan lekceważy przeciwnika i przegrywa znacząco swój mecz.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #123 dnia: Grudnia 19, 2015, 15:01:12 »
    Fakt, że to było nie na miejscu, ale chyba tym osobom ( w sumie nie wiem kto bo bardziej byłem skupiony na pokonywaniu kokosza w duelach) wydawało się, że jako iż to jest klan zagraniczny z pewnością nie zrozumieją i prawdopodobnie traktowali to jako czat. Mam nadzieję, że nie miało to na celu obrażenia was. Co do samego meczu to był dobry i mogę z całą pewnością stwierdzić, że dobrze zagraliście :P i GG się wam należy :D

Pozdr bojar

(To moja indywidualna opinia i nie wyrażam zdania innych i może się od ich zdania różnić :P)

Offline woj81

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Grudnia 19, 2015, 16:22:11 »
    Wydaje mi się, że to totalnie nie jest Twoją sprawą w jaki sposób prowadzi on swój klan, a Twoje pierd*lenie w tej chwili jest nie na miejscu.
    Może zażalenie do Taleworlds napisz, że są ludzie którzy nie wpisują się w Twoją etykietę, he ?

pierd*lenie ? Hm no nieźle napisałem swoje zdanie na temat wczorajszego meczu bez żadnej obrazy chociaż mogłem szczególnie wypominajać te ''Rozjebiemy ich '' i wynik końcowy ;)  , a chyba IW chcę pokazać się na scenie Polskiej jak i na Europejskiej z Dobrej strony więc chyba taki komentarz z mojej strony powinien przez was być przyjęty nie jako krytykę ale jako lekką nauczkę jeżeli oczywiście dbacie o wizerunek waszego klanu wasz wybór :)

Fakt, że to było nie na miejscu, ale chyba tym osobom ( w sumie nie wiem kto bo bardziej byłem skupiony na pokonywaniu kokosza w duelach) wydawało się, że jako iż to jest klan zagraniczny z pewnością nie zrozumieją i prawdopodobnie traktowali to jako czat. Mam nadzieję, że nie miało to na celu obrażenia was. Co do samego meczu to był dobry i mogę z całą pewnością stwierdzić, że dobrze zagraliście :P i GG się wam należy :D 

Pozdr bojar

(To moja indywidualna opinia i nie wyrażam zdania innych i może się od ich zdania różnić :P)

No niestety ja tam byłem i w sumie daliście nam tylko o jeden powód więcej żeby zagrać ten mecz na 100% . GG WP i  Powodzenia w meczu o bronz :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2015, 16:50:54 wysłana przez Lew »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #125 dnia: Grudnia 19, 2015, 16:55:59 »
    Nie trzeba się wszędzie doszukiwać złośliwości czy braku respektu, ja sam często zapominam napisać na serwerze po meczu GG (co prawda wtedy zazwyczaj uzupełniam to już na forum w odpowiednim temacie :P). Dzięki za mecz w imieniu IW, choć sam nie grałem, po 3 disconnectach przed meczem i pingu 100+ stwierdziłem, że skoro są ludzie to lepiej żeby oni niż ja grali.

Offline woj81

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Grudnia 19, 2015, 17:25:55 »
    Nie trzeba się wszędzie doszukiwać złośliwości czy braku respektu, ja sam często zapominam napisać na serwerze po meczu GG (co prawda wtedy zazwyczaj uzupełniam to już na forum w odpowiednim temacie :P). Dzięki za mecz w imieniu IW, choć sam nie grałem, po 3 disconnectach przed meczem i pingu 100+ stwierdziłem, że skoro są ludzie to lepiej żeby oni niż ja grali.

Te ""GG"" to pestka niektórzy piszą niektórzy nie bardziej mi chodziło o te początkowe komentarze ;) . Nawzajem dzięki na mecz.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #127 dnia: Grudnia 19, 2015, 19:01:56 »
    Dzięki za mecz ,  ale następnym razem Vizimir naucz swoich "Podwładnych" odrobinę pokory zapomniałem ci to powiedzieć wczoraj, ale wasze komentarze przed meczem (podkreślając ze to był mecz WWC)podczas duelu "Ale oni są słabi " albo "Weź zamknięta mapę rozjebiemy ich na zamkniętej " były kompletnie nie na miejscu, nie zapamiętalem nicków ale chyba dane osoby same się rozpoznają ;). A i jeszcze jak się kończy mecz fajnie by było napisać zwykle "Gf" albo "GG" Mówie to gdyż z waszej strony nie widziałem ani jednej takiej wiadomośći. 
    Powodzenia w meczu o Bronz ;)

1. Obwinianie lidera, o kulturę graczy - tego nawet nie chce mi się komentować. Nazywanie graczy "podwładnymi", jest równie głupie, bo sugeruje, że szef klanu ma jakąś realną władzę nad graczem, a takiej nie ma.

2. "Nie napisali GG - poskarżę się na tawernie!" - Tego to w ogóle, nie chce mi się komentować.

3. Brąz, a nie bronz.  Jeśli silisz się na mentorski ton, zwracasz uwagę na niedojrzałość pewnych zachowań, to pewien szacunek do samego siebie, instynkt, jakaś elementarna norma wewnętrzna która nakazuje nam postępować tak, aby nie wystawiać się na śmieszność, powinna zmuszać do tego, aby nie robić głupich błędów.

4. Pokora w grze. Kwestia równie dyskusyjna. Nie wiem, jak wchodzę na kalambury na kurniku, to sobie piszę co chce, ktoś może pewnie zarzucić mi na jakimś forum dla wtajemniczonych, że "jest taki ćwok, który pisze "Ogród Zoologiczny", jak ktoś rysuje hasło Sejm, no i gdzie tu pokora? Ktoś ładnie rysuje, a ten to bazgrze jak kura pazurem a potem sobie śmieszkuje, nie docenia pracy innych!".

5. Istnieje taka magiczna możliwość, aby wyciszyć graczy na serwerze. To powinien być punkt pierwszy. Zawsze gdy na jakimś forum, jakiś typo, piszę o tym, że ktoś tam, coś tam pisał, to otwiera mi się ostatnimi czasami, takiiiii wieeeeelkiiiii scyzoryk w kieszeni, pojawia się pytanie "TO CZEMU DO CHOLERY NIE ZMUTOWAŁEŚ TYPA PO PIERWSZYM KOMENTARZU?!". Nie wiem. Niektórzy ludzie, chyba lubią być obrażani. Albo mają jakieś sado-macho skłonności. Może powinienem skorzystać z doświadczenia nabytego w tawernianych wojnach i ogłosić się, że "profesjonalnie wyzywam na serwerach zainteresowanych, opłata do uzgodnienia, screeny na tawernę robi zainteresowana osoba".

Tyle ode mnie, nie chcę Cię urazić, ale z drugiej strony, takie rzeczy niby można załatwić na PW, a przede wszystkim można olać.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #128 dnia: Grudnia 19, 2015, 21:23:50 »
    1. Obwinianie lidera, o kulturę graczy - tego nawet nie chce mi się komentować. Nazywanie graczy "podwładnymi", jest równie głupie, bo sugeruje, że szef klanu ma jakąś realną władzę nad graczem, a takiej nie ma.

2. "Nie napisali GG - poskarżę się na tawernie!" - Tego to w ogóle, nie chce mi się komentować.

3. Brąz, a nie bronz.  Jeśli silisz się na mentorski ton, zwracasz uwagę na niedojrzałość pewnych zachowań, to pewien szacunek do samego siebie, instynkt, jakaś elementarna norma wewnętrzna która nakazuje nam postępować tak, aby nie wystawiać się na śmieszność, powinna zmuszać do tego, aby nie robić głupich błędów.

4. Pokora w grze. Kwestia równie dyskusyjna. Nie wiem, jak wchodzę na kalambury na kurniku, to sobie piszę co chce, ktoś może pewnie zarzucić mi na jakimś forum dla wtajemniczonych, że "jest taki ćwok, który pisze "Ogród Zoologiczny", jak ktoś rysuje hasło Sejm, no i gdzie tu pokora? Ktoś ładnie rysuje, a ten to bazgrze jak kura pazurem a potem sobie śmieszkuje, nie docenia pracy innych!".

5. Istnieje taka magiczna możliwość, aby wyciszyć graczy na serwerze. To powinien być punkt pierwszy. Zawsze gdy na jakimś forum, jakiś typo, piszę o tym, że ktoś tam, coś tam pisał, to otwiera mi się ostatnimi czasami, takiiiii wieeeeelkiiiii scyzoryk w kieszeni, pojawia się pytanie "TO CZEMU DO CHOLERY NIE ZMUTOWAŁEŚ TYPA PO PIERWSZYM KOMENTARZU?!". Nie wiem. Niektórzy ludzie, chyba lubią być obrażani. Albo mają jakieś sado-macho skłonności. Może powinienem skorzystać z doświadczenia nabytego w tawernianych wojnach i ogłosić się, że "profesjonalnie wyzywam na serwerach zainteresowanych, opłata do uzgodnienia, screeny na tawernę robi zainteresowana osoba".

Tyle ode mnie, nie chcę Cię urazić, ale z drugiej strony, takie rzeczy niby można załatwić na PW, a przede wszystkim można olać.

Popieram w stu procentach pana Wardera, który wie co gada. Ustosunkuje się do jego wypowiedzi:
    Co do punktu pierwszego - kilka lat temu ktoś z WV, chyba Blackitt napisał, że jego klan to nie jest szkoła i nie będzie uczył ludzi podstaw dobrego zachowania. To, jak się ktoś zachowuje, świadczy tylko o jego poziomie.
    Punkt 2 - beka XDDD
    Punkt 3, no to wiadomo, słownik itp.
    Punkt 4 - aż mi sie przypomniały czasy grania na kurniku w kalambury.
    Punkt 5, o, do tego czekałem aż dojdę - radzę dwa razy zastanowić się, czy ktoś chce zatrudnić Wardera do funkcji osoby, majacej za zadanie obrażać innych na serwerze. Dlaczego ? Bo ma on niesamowite doświadczenie, nie tak z samej tawerny, ale także z tego, że to znana postać w jednej z łódzich dzielnic, która kibicuje ŁKSowi. No i nie będę tutaj przytaczał cytatów, jakimi to słowami Andrzej operuje na tym osiedlu, podczas rozmowy o Widzewie.

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #129 dnia: Grudnia 20, 2015, 00:08:46 »
    Woj, ahh... Nie wiem kompletnie o co Ci chodzi. Wczoraj po meczu kulturalnie, na spokojnie pisaliśmy o meczu itp. Nie miałeś żadnego problemu, aż nagle napisałeś taki post... Co poprzez to chciałeś zrobić, w jakiś sposób zarzucić mi błędy, ośmieszyc mnie? Mógłbym równie dobrze wrzucić tutaj zdjecię z naszej rozmowy, ale po co? Bardzo dziwi mnie Twoje zachowanie, bo wczoraj normalnie z Tobą pisałem. Nie wiem czy zauwazyłeś, ale ja wam napisałem na czacie admina GG. Nie wiem czy ktoś podczas duelu was obrażał czy tez mówił, że was rozjebiemy itp. Tak jak Warder pisał nie prowadzę niewolnictwa. Każdy z nas odpowiada za swoje zachowanie. Nie chodzę po serverach  i nie patrze czy jakaś pijana babcia pisze na serverze ze jesteśmy mistrzami polski. Jeśli tak bardzo Ci zależy dowiedzieć się co kto pisał na serverze możesz zawsze poprosić administratora turnieju o logi na serva. Po wygranym naszym duelu zauważyłem jedynie to że wszyscy wskoczyli do areny i pisali „Emil Emil”. Jest to tylko gra, w czym ty chcesz nas uczyć pokory... Jeśli masz takie sprawy załatwiaj to z poszczególnmi osobami z mojego klanu, nie odpowiadam za nich każdy z nas ma własny rozum i własne zdanie . Po za tym jak mam sie czepić to pisząc: „ nauczy ich pokory plus podwładnych „ obrażasz wszystkich Klanowiczów, zawsze bierzesz wyszstkich do jednego worka? To tak jak by ktoś obraził Cię na ulicy i poźniej byś lamentował jaki to świat jest zły. Twoje posty były  nie na miejscu. Po za tym nie zauważyłem żebyśmy w jakikolwiek sposób  was obrażali czy śmiali się z was. Zawsze łatwo napisać na ogólnym forum i pokazać jaki klan i społeczność w nim są źli nie znajać ich. Widzę też że sprawia Ci to przyjemność pisząc w każdym poście jacy wy to wielcy skilowcy jesteście i jak nas pokonaliście. Jak masz taki problem to napisz do mnie, nie gryzę, raczej nic by Ci się nie stało jeśli byś do mnie osobiście napisał, to świadczy własnie o Twojej kulturze i pokazuje Twoje dojrzałe zachowanie. Życzę powodzenia w finale.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2015, 23:26:55 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline woj81

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Grudnia 20, 2015, 01:53:39 »

1.Szef klanu  nie ma realnej władzy to jest tylko gra ale jednak chyba po coś ten Szef jest i chyba jak najbardziej w takich sytuacjach "Szef" powinien chyba coś powiedzieć,  jeżeli myślisz ze jest inaczej to chyba nie masz dużej wiedzy o klanach. 
    2.Powiedziałem ze to nie jest najważniejsze ale jednak daje się to zauważyć mniejsza.
    3.No niestety słabo mi idzie z polskiego co nie znaczy ze nie.mogę nic pisać :)
    4.przykład wgl nie na temat ty chyba nie zrozumiałeś co ja napisałem
    5.Czm nie zmutowalem ? 2Sekundy przed rozpoczęciem pojedynku trudno coś zrobić .  Pozatym nigdy nie używałem tego przycisku i w tej sytuacji nawet nie wpadło mi to na myśl. :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2015, 10:07:49 wysłana przez Lew »

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #131 dnia: Grudnia 20, 2015, 02:19:17 »
    Woj, powtórze jeszcze raz co napisałem powyżej. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś uwagi pisz na priv. Moim zdaniem forum klanowe nie służy do rozwiązywania tego typu spraw. Nie traktuj wszystkich grupowo, bo każdy odpowiada za swoje zachowanie. Dobranoc.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline woj81

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Grudnia 20, 2015, 02:38:44 »
    Woj, ahh... Nie wiem kompletnie o co Ci chodzi. Wczoraj po meczu kulturalnie, na spokojnie pisaliśmy o meczu itp. Nie miałeś żadnego problemu, aż nagle napisałeś taki post... Co poprzez to chciałeś zrobić, w jakiś sposób zarzucić mi błędy, ośmieszyc mnie? Mógłbym równie dobrze wrzucić tutaj zdjecię z naszej rozmowy, ale po co? Bardzo dziwi mnie Twoje zachowanie, bo  wczoraj normalnie z Tobą pisałem. Nie wiem czy zauwazyłeś, ale ja wam napisałem na czacie admina GG. Nie wiem czy ktoś podczas duelu was obrażał czy tez mówił, że was rozjebiemy itp. Tak jak Warder pisał nie prowadzę niewolnictwa. Każdy z nas odpowiada za swoje zachowanie. Nie chodzę po serverach  i nie patrze czy jakaś pijana babcia pisze na serverze ze jesteśmy mistrzami polski. Jeśli tak bardzo Ci zależy dowiedzieć się co kto pisał na serverze możesz zawsze poprosić administratora turnieju o logi na serva. Po wygranym naszym duelu zauważyłem jedynie to że wszyscy wskoczyli do areny i pisali „Emil Emil”. Jest to tylko gra, w czym ty chcesz nas uczyć pokory... Jeśli masz takie sprawy załatwiaj to z poszczególnmi osobami z mojego klanu, nie odpowiadam za nich każdy z nas ma własny rozum i własne zdanie . Po za tym jak mam sie czepić to pisząc: „ nauczy ich pokory plus podwładnych „ obrażasz wszystkich Klanowiczów, zawsze bierzesz wyszstkich do jednego worka? To tak jak by ktoś obraził Cię na ulicy i poźniej byś lamentował jaki to świat jest zły. Twoje posty były  nie na miejscu. Po za tym nie zauważyłem żebyśmy w jakikolwiek sposób  was obrażali czy śmiali się z was. Zawsze łatwo napisać na ogólnym forum i pokazać jaki klan i społeczność w nim są źli nie znajać ich. Widzę też że sprawia Ci to przyjemność pisząc w każdym poście jacy wy to wielcy skilowcy jesteście i jak nas pokonaliście. Jak masz taki problem to napisz do mnie, nie gryzę, raczej nic by Ci się nie stało jeśli byś do mnie osobiście napisał, to świadczy własnie o Twojej kulturze i pokazuje Twoje dojrzałe zachowanie. Życzę powodzenia w finale.

Skoro tak uważasz,  co do tego worka czasami opinia jednego/kilku graczy może świadczyć o opinii całego klanu może i nie zauważyłeś ale ja z moimi graczami to zauważyliśmy a co do Naszego"" wywyższania się ""nie miałem takiego zamiaru,  mam to w sumie gdzieś czy ten mecz był przegrany czy wygrany chodziło mi w szczególności o początek meczu.No cóż nie chce mi się przedłużac tej spiny i tego spamu który się tutaj narobił, Twój klan rób co chcesz. Jeszcze raz powodzenia w meczu o brąz* :).

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #133 dnia: Grudnia 20, 2015, 02:51:59 »
    Scena wraca na stare tory, szkoda...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #134 dnia: Grudnia 20, 2015, 07:05:45 »