Dzięki za mecz , ale następnym razem Vizimir naucz swoich "Podwładnych" odrobinę pokory zapomniałem ci to powiedzieć wczoraj, ale wasze komentarze przed meczem (podkreślając ze to był mecz WWC)podczas duelu "Ale oni są słabi " albo "Weź zamknięta mapę rozjebiemy ich na zamkniętej " były kompletnie nie na miejscu, nie zapamiętalem nicków ale chyba dane osoby same się rozpoznają ;). A i jeszcze jak się kończy mecz fajnie by było napisać zwykle "Gf" albo "GG" Mówie to gdyż z waszej strony nie widziałem ani jednej takiej wiadomośći.
Powodzenia w meczu o Bronz ;)
1. Obwinianie lidera, o kulturę graczy - tego nawet nie chce mi się komentować. Nazywanie graczy "podwładnymi", jest równie głupie, bo sugeruje, że szef klanu ma jakąś realną władzę nad graczem, a takiej nie ma.
2. "Nie napisali GG - poskarżę się na tawernie!" - Tego to w ogóle, nie chce mi się komentować.
3. Brąz, a nie bronz. Jeśli silisz się na mentorski ton, zwracasz uwagę na niedojrzałość pewnych zachowań, to pewien szacunek do samego siebie, instynkt, jakaś elementarna norma wewnętrzna która nakazuje nam postępować tak, aby nie wystawiać się na śmieszność, powinna zmuszać do tego, aby nie robić głupich błędów.
4. Pokora w grze. Kwestia równie dyskusyjna. Nie wiem, jak wchodzę na kalambury na kurniku, to sobie piszę co chce, ktoś może pewnie zarzucić mi na jakimś forum dla wtajemniczonych, że "jest taki ćwok, który pisze "Ogród Zoologiczny", jak ktoś rysuje hasło Sejm, no i gdzie tu pokora? Ktoś ładnie rysuje, a ten to bazgrze jak kura pazurem a potem sobie śmieszkuje, nie docenia pracy innych!".
5. Istnieje taka magiczna możliwość, aby wyciszyć graczy na serwerze. To powinien być punkt pierwszy. Zawsze gdy na jakimś forum, jakiś typo, piszę o tym, że ktoś tam, coś tam pisał, to otwiera mi się ostatnimi czasami, takiiiii wieeeeelkiiiii scyzoryk w kieszeni, pojawia się pytanie "TO CZEMU DO CHOLERY NIE ZMUTOWAŁEŚ TYPA PO PIERWSZYM KOMENTARZU?!". Nie wiem. Niektórzy ludzie, chyba lubią być obrażani. Albo mają jakieś sado-macho skłonności. Może powinienem skorzystać z doświadczenia nabytego w tawernianych wojnach i ogłosić się, że "profesjonalnie wyzywam na serwerach zainteresowanych, opłata do uzgodnienia, screeny na tawernę robi zainteresowana osoba".
Tyle ode mnie, nie chcę Cię urazić, ale z drugiej strony, takie rzeczy niby można załatwić na PW, a przede wszystkim można olać.