To ostatnia niedzieeeeeelaaaaa... ;)
Cóż, Bronek może pakować manatki, wziąć kredyt i szukać nowej pracy. :) Przeraża mnie natomiast to jego wystąpienie. Jak dla mnie to skandal, by ustępujący prezydent demokratycznego kraju w taki sposób reagował na wolę obywateli, tyle jadu sączył i tak dzielił naród. Słuchałem i nie wierzyłem własnym uszom. Strasznego mieliśmy prezydenta i to cud, że wreszcie udało się go ze stołka zdjąć.
Platformie pali się grunt pod nogami... i to dość porządnie. Spodziewam się teraz zmasowanych ataków ze stron wszystkich mediów na PiS oraz wszystkie inne partie, co to "sieją nienawiść", "dzielą Polaków" i "chcą podpalać Polskę". Będzie ogromna mobilizacja. Będą robić co się da i straszyć, straszyć, straszyć, by na jesień nie ponieść kolejnej druzgocącej klęski, bo wiedzą czym się to dla nich większości skończy (a skończy się źle). Boją się, sk***syny i prawidłowo! Za to, co zrobili z tym krajem, jak rozbili ludzi i jak szczują ich przeciw sobie, przyjdzie im w końcu zapłacić. Oby udało nam się już na jesień. Szczęść Boże. :)