Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki

Grzegorz Braun
    3 (3.3%)
    Andrzej Duda
    10 (11%)
    Adam Jarubas
    0 (0%)
    Bronisław Komorowski
    12 (13.2%)
    Janusz Korwin-Mikke
    40 (44%)
    Marian Kowalski
    9 (9.9%)
    Paweł Kukiz
    9 (9.9%)
    Magdalena Ogórek
    7 (7.7%)
    Janusz Palikot
    0 (0%)
    Jacek Wilk
    1 (1.1%)
    Paweł Tanajno
    0 (0%)

Głosów w sumie: 90

Autor Wątek: Wybory prezydenckie 2015  (Przeczytany 72790 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    Odp: Wybory prezydenckie 2015
    « Odpowiedź #630 dnia: Maja 25, 2015, 15:07:43 »
    Nic mnie tak dziś nie rozbawiło jak to :D https://www.youtube.com/watch?v=paYG1hE0xLE
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #631 dnia: Maja 25, 2015, 16:03:35 »
    Śmieszą mnie te zarzuty o "pluciu jadem" wygłaszane przez osoby, które głosowały na Komorowskiego i ujadające teraz jak to Polska zginie, jak straszny Kaczyński i Macierewicz, którzy na co dzień zajęci są zjadaniem noworodków czy innymi podłościami, wyjdą spod kamienia, przejmą władzę nad krajem i wprowadzą "katostan"
     czy "kaczostan", cokolwiek miałoby to znaczyć. Zabawnie wyglądają też te żałosne próby gnojenia Dudy i jego wyborców, przedstawiając ich jako tępy motłoch ze wsi, podczas gdy wyborcy Bronka pokazywani są jako wykształceni, otwarci na świat i świadomi obywatele. Nom, sama elita narodu zapewne na Bronisława głosowała, a debile wybrali Dudę. :)

Przez te osoby przemawia dokładnie taka sama gigantyczna hipokryzja, co przez Komorowskiego, gdy wygłaszał swoje żałosne przemówienie o pospolitym ruszeniu walczącym o wolność i mającym powstrzymać "ogromną falę nienawiści i agresji". No sorry Bronek, ale to nie Duda, a właśnie ty siejesz nienawiść, plujesz na wolność i kpisz sobie z obywateli na każdym kroku. To ciebie trzeba było powstrzymać i jakimś cudem udało nam się to zrobić. :)

Swoją drogą, rozwala mnie ten ogromny ból tyłka i panika na portalach społecznościowych. Sam mam w rodzinie kilka takich osób, które już są przerażone, już siedzą na walizkach, bo zły PiS wygrał i trza uciekać. Najlepsze w tym jest to, że w moim wypadku piszą to głównie osoby, które albo od kilku lat siedzą za granicą, albo regularnie za granicę wyjeżdżają za robotą. Tak im było dobrze za rządów PO, że musieli wyjeżdżać z kraju za chlebem. Logika niektórych ludzi naprawdę mnie czasem zadziwia...

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #632 dnia: Maja 25, 2015, 18:13:46 »
    Ja tylko chciałbym przypomnieć, że nie po to jest ten wątek w "Dyskusjach kultaralnych", żeby używać w nim wulgaryzmów, choćby nawet cenzurowanymi gwiazdkami.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #633 dnia: Maja 25, 2015, 20:13:10 »
    Jesteś ohydny... Poważnie koleś, ta żółć, gorycz i jad w Tobie są po prostu straszne... Może do psychologa powinieneś się zgłosić? Bo to jest co najmniej zastanawiające, że chyba tylko wyborcy Dudy/PiSu są tacy, że nie potrafią przyjąć innej opcji. Tupią nóżką i wyzywają od najgorszych, a nie potrafią sami przyjąć po prostu innej orientacji politycznej.

Przepraszam? A jak inaczej można opisać to co zrobiły KC PZPR i kolejne rządy "25 lat wolności" z polską mentalnością polityczną obywateli? To nie przypadek, że z około połowy miejsc sejmowych podczas międzywojnia (I kadencji) zajmowanych przez prawicę zostało dzisiaj właściwie nie wiadomo ile - bo jak nazwać PiSowców socjalistów?...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #634 dnia: Maja 26, 2015, 21:34:56 »
    Zabawne jest to jak ludzie łykają od kilku dobrych lat ten kit wojny polsko-polskiej. Jak można nie widać dyktatu dwóch dobrze dogadujących się za kulisami, które głosują ramię w ramię np. w takich sprawach jak tworzenie jednostek wojskowych, które mają nas wmieszać w wojnę ukraińską? Tfu.. Jedynie co dobre to, że bakteria poprawności politycznej nie zżarła tego kraju bo naprawdę nie było by po co tu przebywać. Chociaż.. Ostatnio gdy patrzyłem się na dziecko i powiedziałem, że ładna dziewczynka to zaczęli do mnie gadać, żebym się nie gapił i czy ja jestem jakimś pedofilem. Ja pi*****

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #635 dnia: Maja 26, 2015, 21:39:50 »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)