Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenie | Niekompletne | Prace wznowione!  (Przeczytany 139936 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Master of Puppets
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Spolszczenie
    « Odpowiedź #105 dnia: Czerwca 09, 2015, 21:10:20 »
    Okej huth, chyba już wszystko OK ;)
    czuje się jak n00bek...:D
    Pierwsza zasada każdej wojny - zabij, albo zostań zabity.

Offline Rzepson

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #106 dnia: Czerwca 10, 2015, 07:27:24 »
    Pobrałem moda, całkiem ciekawy... Tylko że nie ma nawet podstawki z nativa :O Mam nadzieje że nad spolszczeniem trwają pracę. Długo nie wytrzymam !!! Jak coś to mogę pomóc :)
    Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść.

Bertrand Russell

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #107 dnia: Czerwca 10, 2015, 13:25:26 »
    To nie jest mod, ale oficjalne PŁATNE DLC do Warbanda....

Offline Rzepson

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #108 dnia: Czerwca 10, 2015, 15:17:36 »
    No to mam Bana :C Mod nie pobrałem z torrentów, ale z pewnej strony, której nie będę reklamować. Postaram się jak najszybciej zakupić płatną wersję...
    Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść.

Bertrand Russell

Offline huth

« Odpowiedź #109 dnia: Czerwca 10, 2015, 17:54:08 »
    Od chyba jutra jest Summer Sale na Steamie, pewnie będzie i na to promocja.
    Ogólnie jak widzisz w newsach na głównej, to ostatnio dało się to wyrwać w dobrej cenie.

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Master of Puppets
    « Odpowiedź #110 dnia: Czerwca 11, 2015, 13:44:25 »
    Zajefajnie by było, jakbym wylosował Vikinga za free :D - pamiętam, jak raz było coś takiego (chyba ze 2 lata temu) na Steamie, w czasie Bożego Narodzenia każdy dostawał jakąś losową grę za darmo. Nie pamiętam, jakie były do tego wymagania, by móc to dostać, bo chyba trzeba było mieć konto parę lat ;)
    A wtedy prawie dosłownie z******m się ze szczęścia, bo Skyrima dostałem :D, a kumpel Sniper Elite V2 ;)
    A tak wogóle co do tematu - to w domu będe w stanie tam coś tłumaczyć tylko jak będe mieć pakiet, bo na tym zwolnionym necie to prędzej zapuszczę brode jak Gandalf, zanim się Transifex załaduje ;)
    jak już bluzgasz na forum to cenzuruj //Lew
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 11, 2015, 13:54:24 wysłana przez Lew »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #111 dnia: Czerwca 11, 2015, 13:55:49 »
    Zajefajnie by było, jakbym wylosował Vikinga za free :D - pamiętam, jak raz było coś takiego (chyba ze 2 lata temu) na Steamie, w czasie Bożego Narodzenia każdy dostawał jakąś losową grę za darmo. Nie pamiętam, jakie były do tego wymagania, by móc to dostać, bo chyba trzeba było mieć konto parę lat ;)
    A wtedy prawie dosłownie zesrałem się ze szczęścia, bo Skyrima dostałem :D, a kumpel Sniper Elite V2 ;)

Nie licz na to, bo każda wyprzedaż sezonowa (dwie w roku są) wygląda na Steam inaczej co roku. I na pewno 2 lata temu takiej nie było. 3 lata temu też nie. Mogłeś to w zeszłym roku wylosować, gdzie w letniej wyprzedaży był podział na drużyny. Codziennie losowe kilkadziesiąt osób z wygranej drużyny (losowano tylko spośród osób, które danego dnia jakiekolwiek punkty zdobyły) otrzymywały za darmo gry ze swojej listy życzeń. Musiałeś mieć szczęście, skoro coś wylosowałeś, bo to ustawione było, która drużyna wygrywa (bo nie wierzę, że każdego dnia wygrywał inny zespół, a jak już wygrał każdy po raz, to nagle każdego dnia wygrywał już tylko jeden).

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Guzarow

• Użytkownik
    • Master of Puppets
    « Odpowiedź #112 dnia: Czerwca 11, 2015, 21:57:44 »
    Wiesz Dykciu, wszystko jest możliwe ;)
    Tak poza tym to możliwe, że sie walnąłem trochę, bo teraz to tak dokładnie nie pamiętam wszystkiego (ach ta skleroza...) - ale w sumie mogę siebie skorektować sam - możliwe, że to był jakiś darmowy weekend albo jakaś testówka czy coś w tym stylu, bo nie pamiętam jak to wcześniej było. Pozatym napisałem, że nie pamiętam, jak to dokładnie wyglądało, wkońcu to było tak dawno :D

Offline huth

« Odpowiedź #113 dnia: Czerwca 12, 2015, 14:08:50 »
    Widzę, że powoli idzie to do przodu. Ogólnie jeśli każdy codziennie by chociaż kilkanaście minut poświęcił na kopiowanie kilkudziesięciu wierszy albo tłumaczenie, to szybko pójdzie. Później jeszcze trzeba testy jakieś zrobić.

Offline Asder

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #114 dnia: Czerwca 12, 2015, 16:59:31 »
    Tylko gdzie te pliki potem trzeba wkleić. Bo w Viking Conquest z wersji na Steam struktura plików tłumaczenia inaczej wygląda i są one zaszyfrowane. Nie mam np tak jak w nativie czy NW, że wszystkie pliki są w language.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #115 dnia: Czerwca 12, 2015, 21:37:07 »
    Tylko gdzie te pliki potem trzeba wkleić. Bo w Viking Conquest z wersji na Steam struktura plików tłumaczenia inaczej wygląda i są one zaszyfrowane. Nie mam np tak jak w nativie czy NW, że wszystkie pliki są w language.
    Coś ściemniasz. ;) W VC wszystko działa tak jak w innych "modach".

Offline Asder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Czerwca 13, 2015, 11:06:09 »
    @Daedalus, To ci pokażę na screenach. Wersja Steamowa.

Tak jak pisałem wszystkie te pliki języczne są zaszyfrowane, normalnie nie mam nawet pliku dialog.txt

A na siłę nie wywoływałem plików tekstowych.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #117 dnia: Czerwca 13, 2015, 11:35:17 »
    Dobra, taki mały błąd wkradł się w mój komentarz, wynikł z niedokładnego obejrzenia skrina. Sam zaraz pewnie sprawdzę jak to wygląda i napiszę :P
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 13, 2015, 12:17:44 wysłana przez Lew »

Offline Edziu9559

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Czerwca 14, 2015, 04:09:51 »
    W miejscach w których pojawia się nazwa DLC "Viking Conquest " chcecie spolszczonej wersji ?

Offline Asder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Czerwca 14, 2015, 06:16:50 »
    Radziłbym nazwę własną zostawić w spokoju.