Wszystkie dzisiejsze posty od posta IvEgo włącznie, które naspamowaliście w temacie Listy klanów przeniosłem do tego tematu. Ludzie, czytanie jest takie trudne? Aż zacytuję I post tamtego tematu, skoro Was to przerasta.
Jeśli masz jakieś uwagi, to zgłoś to TUTAJ. W temacie drużyn będą usuwane wszelkie posty, które nie dotyczą tego tematu.
Nie pierwszy raz już czyszczę, ale to dzisiaj to już przesada, eh.
Zresztą sprawa i tak już załatwiona.
Sota i Relax nie zagrają, resztę dopuściliście to sobie ich zapisujcie..
Czyżby? Sotę rzeczywiście zbanowałem za wybryk na ostatnim PP, ale co do relaxa skończyło się na przemyśleniu tego. Piszesz tak, jakbyś zapomniał, że to edycja 2014, nie 2013 czy 2012. Organizuję to ja i Rome, a ani ja takiej decyzji nie podjąłem, ani on mnie o takiej nie informował, ani nawet tutaj nigdzie o tym nie pisał. Załatwiać byś to mógł poprzez podesłanie np. do mnie swoich argumentów, a nie obnoszenie się na forum, że podjąłeś decyzję. Naprawdę doceniamy Twoją pomoc w tej edycji i formę Pucharu, jaką zapoczątkowałeś 2 lata temu, ale też na taką samowolkę sobie pozwalać nie możemy... I mówisz o shackowaniu serwerów Tawerny, to chociaż opisz dokładniej to i przypomnij o co chodziło. Zostanie to jeszcze przemyślane, ale
aktualnie relax NIE JEST zbanowany.
a teraz to skoro mogą inni czemużby nie relax czy sota? Walić co zrobili, można 2x obcokrajowców
Cholera jasna. Blacha- nabijanie postów swoją drogą, ale pisanie już w tak bezmyślny sposób "trochę" irytuje...
Zanim się wypowiesz,
zainteresuj się o co chodzi, a nie piszesz cokolwiek. Jak wyzej zaznaczyłem- relax nie jest jeszcze zbanowany. Sota za to stracił możliwość udziału za wybryki na zeszłorocznym Pucharze. Chcesz wiedzieć dokładniej o co chodzi, to poszukaj, ja nie będę pisał po raz kolejny tego samego.
[...]
Ok, na początku może część osób to śmieszyło, ale nie uważasz, że to o Turkach robi się już nudne?