Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski 2014 - Temat ogólny  (Przeczytany 34630 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Puchar Polski 2014 - Temat ogólny
    « Odpowiedź #180 dnia: Września 10, 2014, 11:05:00 »
    Takie indywidua jak relax mam nadzieję, że są wykluczone z turnieju pdoobnie jak Sota. Powodów takich jak zhakowanie serwerów tawerny nie muszę chyba wymieniać? Rozumiem, że to robienie problemu na początku turnieju graczom i organizatorom ale są pewne zasady dobrego smaku. Ja nie chcę grać z takimi ludźmi i protestuję, są granicę tolerancji.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #181 dnia: Września 10, 2014, 12:05:01 »
    Takie indywidua jak relax mam nadzieję, że są wykluczone z turnieju pdoobnie jak Sota. Powodów takich jak zhakowanie serwerów tawerny nie muszę chyba wymieniać? Rozumiem, że to robienie problemu na początku turnieju graczom i organizatorom ale są pewne zasady dobrego smaku. Ja nie chcę grać z takimi ludźmi i protestuję, są granicę tolerancji.

Było wykluczyć całkowicie obcokrajowców a nie teraz płakać, tak byłoby najlepiej, a teraz to skoro mogą inni czemużby nie relax czy sota? Walić co zrobili, można 2x obcokrajowców
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #182 dnia: Września 10, 2014, 13:52:43 »
    Skoro już o tym mowa, to przy okazji można dać 3 bana dla Sikiciego (Ottomana) za całokształt ?
    « Ostatnia zmiana: Września 20, 2016, 00:11:52 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #183 dnia: Września 10, 2014, 14:15:37 »
    Czy romska społeczność liczona jest jako gracze zagraniczni?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Września 10, 2014, 14:55:27 »
    Problem z obcokrajowcami jest taki, że klany zagłosowały aby ich dopuścić bo nie było by to sprawiedliwie gdyby całkowicie wykluczyć obcokrajowców bo niby czemu? Ja nie mam nic przeciwko obcokrajowcom, tylko na tym konkretnym turnieju doprowadza to do ściągania bardzo dobrych graczy na turniej, z których skorzystają może z 2-3 najbardziej "zagorzałe klany" rujnując tym samym rozgrywkę innym mniejszym klanom. Dlatego obcokrajowce owszem ale nie w turniejach takich jak PP. Jak się to potem kończy to widać np. po ostatnim finale. Teraz już został ściągnięty Sikici. Ja nic do niego nie mam sam u mnie w REFie grał ale turniej on psuje swoją obecnością no sorry. Jest to po prostu niesprawiedliwie bo gracze nie są ściągani bo grali w danym klanie tylko są brani z łapanki. I niech SRC mi nie mówi, że Sikici u nich gra jak on najemnikuje kazdemu klanowi który go poprosi i każdy o tym wie... od WV po REF przez SRC i Samurajów. Nikt nie wziął tego pod uwagę.

Co do Relaxa i Soty. Sota w zeszłym turnieju i już wcześniej grał bez zapisanych ID i na fejkach. Relax w przeszłości przyczynił się walnie do zhakowania serów tawerny. Takich debili nie możemy dopuszczać do gry. Dostaną baną i tak i tak, żadne protesty nie pomogą. Takie mamy zasady. Co do innych obcokrajowców tak zdecydowaliście to ich sobie dodawajcie. Ja osobiście będę pilnował aby Sota i Relax nie grali. I radzę nie kombinować bo skończy się dyskwalifikacją gdy ktoś zostanie nakryty. Mnie tylko martwi, że mimo, że dawałem wam wyraźne sygnały, że Sota i Relax nie sa mile widziany to i tak go pchacie na chama i teraz musimy wszystko wylewać na publicznym. Eh..

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #185 dnia: Września 10, 2014, 15:08:19 »
    Relaks wcześniej nie brał udziału w PP, a co z tym idzie zasad nie łamał. Grałem już i z nim, i przrciwko, i zawsze wiem że zachowuje on się przyzwoicie na meczach, i nie widzę powodów by go zawieszać. I nie mówię tego z perspektywy jego gry w mojej drużynie - gdybym chciał, mógłbym zaprosić w każdej chwili kogoś zza granicy, kto z chęcią zagra. Wiem że Relaks jest jak Trebron - owszem trolluje, jednak jestem w stanie mu zufać jeśli chodzi o jego grę i zachowanie.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #186 dnia: Września 10, 2014, 15:29:32 »
    Wiem że Relaks jest jak Trebron
    +1

Btw Neto ma rację , Relakso jak każdy lubi potrollować ale jeśli chodzi o jego postawę ogólną + zachowanie to można mu zaufać i można zapewnić każdego o to że problemów z nim nie będzie ...

Dyskryminacja Sikiciego lel , jak się nie podoba że bierze udział ktoś z poza polski to może się wypisz i DC ? Skoro dany klan ma dobry kontakt z obcokrajowcem , a regulamin pozwala na posiadanie takiego w drużynie to chyba nie jest problem ściągnięciem jakiegoś jeśli ma się z nim dobry kontakt co nie ?  Macie rasisty : http://www.youtube.com/watch?v=vyO2I-XnlK0

Db reszta mało ważna :P
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Września 10, 2014, 15:30:57 »
    A serwery tawerny same padły. Ty tego nie pamiętasz ale my pamiętamy. Do tego jego ostatnie wybryki na TW, też nie stawiają go w dobrym świetle. Zresztą sprawa i tak już załatwiona.

Sota i Relax nie zagrają, resztę dopuściliście to sobie ich zapisujcie..

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #188 dnia: Września 10, 2014, 15:39:08 »
    Bez kitu no. Wiekszość pewnie myśli, że jestem przeciwny Sikiciemu, bo jest w rosterze SRC, jednak nie tak to wygląda. Akurat do nich nic już nie mam, miło będzie kolejny raz się zmierzyć. Ale nawet, jeśli by tu miał grać Rayden to bym to napisał.
    « Ostatnia zmiana: Września 20, 2016, 00:12:30 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #189 dnia: Września 10, 2014, 15:42:40 »
    Udział powinni brać tylko gracze z terenów byłej, wielkiej Rzeczypospolitej! Bogarodzica panowie szlachcice!!!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #190 dnia: Września 10, 2014, 15:47:32 »
    Kamillo, skończ. Naprawdę wystarczy nam już tych bredni.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #191 dnia: Września 10, 2014, 16:12:27 »
    Wszystkie dzisiejsze posty od posta IvEgo włącznie, które naspamowaliście w temacie Listy klanów przeniosłem do tego tematu. Ludzie, czytanie jest takie trudne? Aż zacytuję I post tamtego tematu, skoro Was to przerasta.
    Jeśli masz jakieś uwagi, to zgłoś to TUTAJ. W temacie drużyn będą usuwane wszelkie posty, które nie dotyczą tego tematu.
    Nie pierwszy raz już czyszczę, ale to dzisiaj to już przesada, eh.

Zresztą sprawa i tak już załatwiona.

Sota i Relax nie zagrają, resztę dopuściliście to sobie ich zapisujcie..

Czyżby? Sotę rzeczywiście zbanowałem za wybryk na ostatnim PP, ale co do relaxa skończyło się na przemyśleniu tego. Piszesz tak, jakbyś zapomniał, że to edycja 2014, nie 2013 czy 2012. Organizuję to ja i Rome, a ani ja takiej decyzji nie podjąłem, ani on mnie o takiej nie informował, ani nawet tutaj nigdzie o tym nie pisał. Załatwiać byś to mógł poprzez podesłanie np. do mnie swoich argumentów, a nie obnoszenie się na forum, że podjąłeś decyzję. Naprawdę doceniamy Twoją pomoc w tej edycji i formę Pucharu, jaką zapoczątkowałeś 2 lata temu, ale też na taką samowolkę sobie pozwalać nie możemy... I mówisz o shackowaniu serwerów Tawerny, to chociaż opisz dokładniej to i przypomnij o co chodziło. Zostanie to jeszcze przemyślane, ale aktualnie relax NIE JEST zbanowany.

a teraz to skoro mogą inni czemużby nie relax czy sota? Walić co zrobili, można 2x obcokrajowców
    Cholera jasna. Blacha- nabijanie postów swoją drogą, ale pisanie już w tak bezmyślny sposób "trochę" irytuje...
    Zanim się wypowiesz, zainteresuj się o co chodzi, a nie piszesz cokolwiek. Jak wyzej zaznaczyłem- relax nie jest jeszcze zbanowany. Sota za to stracił możliwość udziału za wybryki na zeszłorocznym Pucharze. Chcesz wiedzieć dokładniej o co chodzi, to poszukaj, ja nie będę pisał po raz kolejny tego samego.

[...]

Ok, na początku może część osób to śmieszyło, ale nie uważasz, że to o Turkach robi się już nudne?

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #192 dnia: Września 10, 2014, 16:27:27 »
    Kamillo czasy naszych kłótni już dawno minęli ale nie mogę patrzeć na to co piszesz. Okej możesz mieć zdanie o każdym jakie tylko chcesz ale czy musisz to pisać tutaj? Obrażasz go mimo że nie masz racji. Chcesz go nie dopuścić za to że jest Turkiem albo jest dobry? Wy z tego co wiem macie Osvaldona to też nie jest polak a litwin ale jakoś nikt go nie obraża mimo że ja nie jestem jego fanem. Ive podał dowody na Sote i Relaxa ale Sikici nigdy nic nie odwalił na PP. Jedyna jego wpadka była w WNL gdzie grał dla nas i Samurai albo RNGD (już nie pamiętam) i to była też nasza wina (SRC). Wracając do zachowania Sikiciego na Pucharach Polski nigdy nie było z nim problemu a wy chcecie go wykluczyć tylko dlatego bo jest dobry konnym albo Turkiem. Dla mnie to jest już lekka przesada.
    Dodatkowo życzę wszystkim klanom/drużynom powodzenia na meczach.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #193 dnia: Września 10, 2014, 17:44:52 »
    Przecież Litwa to takie 17 województwo xoxoxo, do tego Osvaldon dobrze mówi po polsku, znaczy umie ku... xoxoxoxoxoxo
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #194 dnia: Września 10, 2014, 17:49:51 »
    Skoro już tak mówimy.
    Lwów to Polskie miasto, Wolszen jest z Lwowa. Wspaniale komunikuje suę po polsku, jak mercował dla Inq to świetnie udawał polaka. W Cuthullu Venum gadał tylko z nim i z Gokiem bo Venum sayings in english not good . Zapiszę go jednak jako Polaka.