Nie róbcie z siebie idiotów każdy wie, że to był Sota. Darujmy sobie więc bezcelowe dyskusje.
Co do dalszych miejsc. Do końca tygodnia rozwiąże sprawę.
Dalej.. czemu rozgrzebuje? Zasady to zasady, gracze SRC udowodnili mi, że mecz CoW vs KoH w podobonej sytuacji uznałem za nieważny, muszę więc być konsekwetny.. Do tego dla dobra tego turnieju, który nastąpi trzeba wyciągać wnioski z poprzednich i to jest właśnie jeden z takich wniosków Radosnie taki pajac przyznaje się do rujnowania turnieju to mnie boli. Dalej.. widać wyraźnie na screenach, ze rzeczony zawodnik miał duży wpływ na wynik i nie można tego zlekceważyć. Wierzcie mi najchętniej bym to zostawił w spokoju. Nie mogę być jednak leniwy i zostawiać tak sprawę, jak widzę, bezczelne przyznanie się do winy. Do tego zostawienie takiej sprawy bez rozwiązania przed kolejną edycją było by wyjątkowo nie fair w stosunku do wszystkich uczestników. Tak to dałoby się wyraźny sygnał - róbcie co chcecie i tak Wam nic nie zrobimy. Teraz dajemy sygnał, że Wasze brudy wyjdą wcześniej lub później. Mecz wygrało WV, i nie ma tu wątpliwośći. Wygrało jednak niesprawiedliwie i taką niesprawiedliwość i nieuczciwość musimy piętnować nawet po czasie. Trudno, trzeba być konsekwetnym i nie ma że boli nawet po roku.