BTW, z ciekawości, na czym polega "fetysz niezależnych, silnych kobiet wojowniczek"? Bo nie grałem w Warsworda kilka dobrych lat i w starych wersjach postaci kobiecych chyba prawie w ogóle nie było. A przynajmniej mi nie rzuciły się w oczy.
a to tak tylko rage'a dostałem jak zobaczyłem amazonki z makijażem dodgujące ciosy z topora i towarzysza-kobietę-kapitan, specjalistkę od plądrowania, nazywającą mnie jednak ch*jem z małymi jądrami jak sprzedałem jeńców. Taka mentalność "plądrować i gwałcić wioski można, ale niewolnictwo straszne i to zupełnie co innego niż mordowanie niewinnych". Takie żałosne poddanie się dzisiejszemu podejściu do niewolnictwa, że gorsze od śmierci i niszczenia dorobku pokoleń. Oczywiście bez podania wyjaśnienia, bo przecież dla wszystkich to oczywiste. Poprawność polityczna najważniejsza.
Do tego oczywiście jak wieśniacy się bronią, to szarżują na cb i mężczyźni i kobiety, równouprawnienie. Tam je*ać dzieci, kobiety nie muszą się o nie martwić (jak to zwykle im w takich sytuacjach instynkt nakazuje), przecież w warband mówi, że nie ma dzieci a nowi ludzie pojawiają się co kilka dni sami, gotowi do rekrutacji.
Inna rzecz że świat warhammera (a przynamniej 40k, ale domyślam się że tu jest podobnie) i inne uniwersa są KOMPLETNIE we mgle jeśli chodzi o pozycję kobiet w społeczeństwie gdzie jest WOJNA i BIEDA (w porównaniu do społeczeństw gdzie te uniwersa powstają i są rozwijane). Ja trochę historii znam, mam zawsze kontekst do analizy i dlatego "emancypacja" kobiet w mrocznych i strasznych realiach wzbudza u mnie odruch wymiotny. No ale autor zapewne jest z kanady, należy współczuć, a nie naśmiewać się z osoby niepełnosprawnej umysłowo ze względu na wychowanie.
sprecyzuję*: w native z tego co pamiętam podczas ataku na wioskę kobiet jest mniej niż mężczyzn, tu jest tyle samo jak nie więcej
Znowu powtarzam swoje pytanie dotyczące inteligencji botów i czy jest możliwość w warsword conquest grania w multiplayer? A jeżeli tak to czy są jakieś serwery choćby puste
Boty robią czary, plus najważniejsze bugi, czyli krasnoludy bez hitboxów, wąpierze walczące z bliska lancami i ogólnie hitboxy są raczej naprawione. MP nie ma, sprecyzuj pytanie, bo nie wiem o jaką inteligencję konkretnie chodzi. Mimo wszystko to jest nadal warband.