Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Upadek Zachodniej Marchii] Sesja [AKT 2 Sygnały Dymne]  (Przeczytany 89645 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: [Upadek Zachodniej Marchii] Sesja
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 03, 2014, 00:47:33 »
    Manveru
    Zaskoczony, że zwierzę nadal ma siły, rzucam łuk i przytrzymuję sarnę obiema rękami. Staram się przeczekać atak i uspokoić sarnę modląc się do Este.

Offline McAbra

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
      • Totalwar.ORG.PL
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 03, 2014, 10:25:07 »
    Borin
    Witaj. Borin jestem. - mówię w stronę Beorna.
    Mina trochę mi zrzedła. Nie przeszkadza mi towarzystwo ludzi, ale jednak czuję się trochę nieswojo przy dwóch przedstawicielach tej rasy. To pewnie jednak minie, jeśli trochę ich poznam.
    Trochę mniej zadowolony, ale nadal uśmiechnięty spoglądam na nowego przybysza.
    Jak to nic o sobie nie wiesz? - pytam. - Coś na pewno warte jest powiedzenia! Nie wyglądasz mi na rzemieślnika, czym więc się zajmujesz? Jeśli wolno spytać, haha! - dodaję po chwili.

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 03, 2014, 12:14:43 »
    Beorn
    Miło mi was poznać Borinie oraz Theodlingu, ah cóż mogę o sobie rzec... jestem podróżnikiem trudniącym się zabijaniem orków oraz innego ścierwa tego świata, jednak czasy wszechobecności Orków już minęły i nie mam teraz wiele pracy więc szukam czego się da... a najlepiej wspominam oblężenie ,w którym brałem udział, to były czasy....

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 03, 2014, 12:21:05 »
    Theodling
    -I ja walczyłem w Wojnie o Pierścień. Służyłem pod rozkazami Erkenbranda, obecnego marszałka Zachodniej Marchii. Jednakże, nie ma nigdzie teraz zajęć dla wojownika. Niestety. Przydałoby się trochę grosza - stwierdzam, zdając sobie sprawę, że przez hałasujących pijaków nie zasnę.

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 03, 2014, 13:25:00 »
    Beorn
    "Tak przydałoby się" stwierdza ,kiwając przy tym lekko głową... po czym pyta ,a cóż się przydarzyło panu po drodze ? widzę ,że coś niemiłego... -stwierdza oglądając Theodlinga-

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 03, 2014, 14:54:05 »
    Manveru
    Zwierzę powoli opada z sił, a Ty usatysfakcjonowany z zdobyczy dziękujesz bóstwom za ten dar natury. Słońce jest coraz niżej, a las w nocy jest o wiele bardziej niebezpieczny, więc zabierając dogorywającego jelenia zmierzasz w stronę karczmy.

Brego
    Budzisz się oblany przez chłopaka stajennego obok poidła dla koni.
    Przepraszam waszmości ale nie możecie tu pozostać. Proszę o nie spanie w tym miejscu bo od tego chrapania nasze konie się boją
    Leżysz kilka metrów od drzwi wejściowych od karczmy, z której dobiegają dźwięki balangi. Masz na sobie swój cały rynsztunek, lecz śmierdzisz jak z krasnoludzkiej rzyci. Orientujesz się, że jest już bardzo późne popołudnie, a jedyne co pamiętasz to bójka w karczmie.
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2014, 15:28:42 wysłana przez Peterov »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 03, 2014, 15:13:47 »
    Theodling
    -Gdyżem spał w karczmie, przeklęci złodzieje zabrali sakiewkę z całym złotem i moją zbroję, pamiątkę po ojcu. Nie udało mi się tych hultajów znaleźć, i jadę już dwa dni o jednym bochenku chleba. Oto, co mi zostało - stwierdzam, pokazując resztkę, jaka mi pozostała. - Ale najbardziej tajemniczy z naszego towarzystwa jest krasnolud. Powiedz nam coś o sobie!

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 03, 2014, 15:16:51 »
    Brego
    Ach, moja głowa... Odgarniam włosy i wyczuwam dużego siniaka na głowie. Z trudem się uniosłem po czym chwiejnym krokiem zachodzę do karczmy. Niemal natychmiast odwraca się w moją stronę jeden z biesiadników  spoglądając na mnie. Po zbroi widać było, że jest wojownikiem. Dziwny widok dla ciebie stanowię, że tak mnie obserwujesz? - spytałem. Usłyszawszy me słowa, zaśmiał się...
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2014, 15:53:16 wysłana przez Gamling »

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 03, 2014, 15:27:38 »
    Kompania w karczmie
    Widzicie jak do karczmy chodzi kolejny człowiek. Dziwnie od niego zalatuje, przez co ciężko jest wam wytrzymać, gdy ten obok Was przechodzi

Brego
    Dosiadłeś się do biesiadujących i słuchasz ich opowieści.

/Gamling - Ja mówię co się dzieje, nie Ty :D

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 03, 2014, 15:46:32 »
    Beorn
    Theodlingu!! pozwól więc iż użyczę ci kilka sztuk złota abyś mógł kupić sobie jakiś prowiant ,oraz pozwól abym pomógł ci znaleźć tych bandziorów... bardzo chętnie poucinam im ręce ,a potem łby myśląc.... "Jak Można Napadać na Bohatera Wojennego?!? Toż to szczyt chamstwa !!"
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2014, 16:07:03 wysłana przez ćwieku89 »

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 03, 2014, 16:06:41 »
    Przepraszam za zamieszanie, pierwsza sesja w której biorę udział i się pogubiłem trochę.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 03, 2014, 16:13:41 »
    Theodling
    -Dziękuję ci, Beornie. To bardzo szlachetne z twojej strony. Tymczasem, jak widzę, podeszła do nas nowa postać. Po wyglądzie zgaduję, że to mój pobratymca, Rohańczyk. Co cię tu sprowadza, mężny jeźdźcu? - zadaję pytanie, obracając się w stronę przybysza.
    // Gamling - no problem, poczytaj sobie najlepiej inne sesje forumowe, z każdym postem będzie ci już łatwiej

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 03, 2014, 16:20:57 »
    Brego
    Na imię mi Brego szlachetny panie, tak...jestem z Edoras, po powrocie z wojny nie miałem co ze sobą zrobić i tak zawędrowałem tutaj...ech no i doprowadziłem się do takiego stanu. Nie wiesz może, czy jest jeszcze jakieś zajęcie dla wojownika? I jak ci na imię w ogóle? Zawsze to radość spotkać jeźdźca Rohanu, tyluż z naszych dzielnych towarzyszy życie ostatnio oddało...

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 03, 2014, 16:26:51 »
    Beorn
     Witaj Brego miło mi cię poznać... i tak właśnie rozmawiamy z Theodlingiem aby wyruszyć na "polowanie" w celu schwytania złodziei ,którzy okradli Theodlinga jeśli chcesz to chętnie zobaczymy cię w naszej grupie... a i być może ten tutaj krasnolud przyłączy się do nas ?"pyta ,z zaciekawieniem na twarzy odwracając się w stronę krasnoluda"

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 03, 2014, 16:51:50 »
    Theodling
    -Jestem Theodling. Jak powiedział mój kompan, zostałem podstępnie obrabowany przez złodziei gdy wracałem do Aldburga, mojego rodzinnego miasta - odpowiadam na pytanie, po czym tak jak Beorn, obracam się w stronę krasnoluda - Wydaje mi się, że Borin przysnął po posiłku, jaki spożył. Zbudźmy go, ominęło go całkiem sporo ciekawych rzeczy - stwierdzam, patrząc, jak jeden z najemników, najwyraźniej pod wpływem dużej ilości trunków, przewraca się na ziemię.