Wyjątkiem jest i będzie dlatego, że ten turniej organizują jego dobrzy koledzy i gracze z klanu, którym dowodzi ;)
Dziecinne prowokacje Prusak. I nie wiedziałem, że Rome gra w SRC :)
Ja już dalej się nie będę wypowiadał, ale w takiej formie i z tymi ludźmi nie zamierzam już nigdy niczego tworzyć, bo to jest po prostu śmiech na sali.
Oj Prussak, Prussak. A co ty tu tworzyłeś? :) Pisałeś tylko to, co ci kazałem wysyłać. Zresztą nie wysilaj się już, dobrze wiesz, że z organizacji turniejów wspólnie ze mną skreśliłem cię już po poprzednich prowokacjach i głupim zachowaniu :)
Zdecydować o Carpe powinny dwie osoby - ja i Rome, bo jako jedyni nie gramy w tym samym klanie co pożal się boże "poszkodowany".
No i co by to dało? Rome za, a ty przeciw. mamy remis. Fajnie, że rozwiązania już nie umiesz przedstawić dla takiej sytuacji .. Zresztą, jak Rome napisał- ciężko o twoim obiektywizmie tutaj pisać.
Do wszystkich: Carpe podał powody- jest jednym z graczy, którzy grają w BoT (saraceni), a w dodatku WaRG ma chyba jakiś kryzys wewnętrzny, bo nawet przy przedłużonym terminie nie dali rady zagrać. Przypominam wciąż, że jest to turniej 4fun (jedyną nagrodą będą sygnaturki :>), więc po co porównywać to do LM (Kamillo), czy do WNL (Prussak). Zasady są dla porządku, jednak naginam je dla Was wszystkich, kiedy tego potrzebujecie dla większego fun'u z gry. Pozwoliłem Kucykom i PSOA grać z większą liczbą graczy zagranicznych, niż to przewiduje regulamin, jakimś innym dwóm klanom pozwalałem dopisać brakujące osoby do rostera w czasie, gdy mecz powinien się już zaczynać, to i tutaj pozwoliłem pozostałym sędziom zdecydować o transferze Carpego (w żaden sposób w to nie ingerując). Zamierzam organizować kolejne turnieje i póki będą one 4fun, będę prowadził je z myślą o graczach, nie sztywnych regułach. Najwięksi tutejsi obrażeni mogą sobie je bojkotować, proszę bardzo. Ale jaki to ma sens? Robię to dla siebie? Mogę nawet nie brać w żadnym udziału. W tym czasie streamowałbym co trzeba, zamiast grać :) Jeśli jednak będziecie brali w tym udział, to i wy możecie się w końcu znaleźć w sytuacji, w której regulamin odbiera wam zabawę z gry... Co wtedy? Spinacie dupy, jak teraz?
Na profesjonalne turnieje przyjdzie może czas, jak scena się obudzi. Jednak, jeśli mają być zrobione tak, jak mówisz Kamillo, to lepiej, żebym błędy popełniał i eliminował na przyszłość w takim CTF, niż PP czy innym ;) Nie od razu Rzym zbudowano.
I tak do Prussaka i Netomana- to śmieszne :) Obu wam negocjowałem unbany na tym forum i obaj też zapomnieliście, jak mieliście przed banami bekę ze spinaczy, którzy zachowywali się podobnie, jak wy teraz (Prussak szczególnie). Pozdro, poćwiczcie :D
P.S: Możliwe, że coś chaotycznie napisałem i niespójnie, późno już, to piszę, jak piszę. Jutro to skoryguję. Jak macie jakieś szczere uwagi odnśnie mojego adminowania turniejami lub do samych turniejów, to najlepiej na PW/Steam, zamiast tu spamować.