Tylko, że logiczne jest, że Sebek zagłosuje, by CarpeDiem mógł dołączyć do jego teamu.
Jednak rozwiązujcie to jak chcecie. Problem zaczął się od tego, że BoT zgodzili się, by Carpe z nimi grał (a to dziwne, bo mieli z Lamami duże szanse bez niego*), potem się robią takie szopki. Nie wiem, czy ten Carpe to jakiś Wasz autorytet i nie możecie mu odmówić, Wasza sprawa. Jednak na przyszłość należało by się ustrzegać od takich zachowań. Turniej ten, nie powiem, fajna i ciekawa inicjatywa na scenie, ale jednak troszkę więcej profesjonalizmu na przyszłość proponuje :)
Tak samo logiczne jest, że Prusak zagłosuje przeciw ;) I wciąż pozostaje problem- co wówczas robić, jak będzie remis w głosowaniu?
I nie będę pozbawiał Sebka (jako admina) głosu. Ja zrzekłem się sam, jeśli on zrobi to samo, to ok, jak nie, to nikt go nie zmusi. Wciąż też nie jest powiedziane, że Carpe w ogóle zamierza taki wniosek składać ..
*BoT nie zgodziło się po to, by Carpe zagrał w ramach pomocy skillowej, lecz dlatego, że gramy jako jeden team także poza tym turniejem i więcej fun'u mamy, gdy gramy razem
Profesjonalizmu? :o Chyba masz zbyt wysokie zdanie o poziomie rozrywek tutaj.
Dzięki za docenienie ilości włożonej w to pracy :) Tak, to wszystko zrobiono dla Was, za darmo, z poświęceniem czyjegoś czasu .. I nie wykluczone iż po raz ostatni, lepiej jest, jak nic się na scenie nie dzieje :)