Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [CTF]Drużyny  (Przeczytany 12061 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: Drużyny
    « Odpowiedź #45 dnia: Maja 06, 2014, 19:50:34 »
    Uważam, że Sebek również nie powinien głosować w tej sprawie.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #46 dnia: Maja 06, 2014, 19:53:32 »
    Uważam, że Sebek również nie powinien głosować w tej sprawie.

I co- 2 głosy? Załóżmy, że jedna osoba byłaby za, druga przeciw. Co wtedy? :) Chyba, że i Prussak ze względu na stan emocjonalny by nie zagłosowal, to zostałby sam Rome. Wtedy nie byłoby remisu ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #47 dnia: Maja 06, 2014, 21:44:35 »
    No dobra to czas zabrać głos w tej sprawie. Zachowanie Carpe i BoTu nie było zbyt ładne, ale wydaje mi się, że walkower jest już wystarczającą karą, tym bardziej, że traktujemy ten turniej 4fun. Także osobiście nie jestem za jakimiś zakazami czy wyjściami tego rodzaju.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #48 dnia: Maja 07, 2014, 01:41:57 »
    I co- 2 głosy? Załóżmy, że jedna osoba byłaby za, druga przeciw. Co wtedy? :) Chyba, że i Prussak ze względu na stan emocjonalny by nie zagłosowal, to zostałby sam Rome. Wtedy nie byłoby remisu ;)
    Tylko, że logiczne jest, że Sebek zagłosuje, by CarpeDiem mógł dołączyć do jego teamu.
    Jednak rozwiązujcie to jak chcecie. Problem zaczął się od tego, że BoT zgodzili się, by Carpe z nimi grał (a to dziwne, bo mieli z Lamami duże szanse bez niego), potem się robią takie szopki. Nie wiem, czy ten Carpe to jakiś Wasz autorytet i nie możecie mu odmówić, Wasza sprawa. Jednak na przyszłość należało by się ustrzegać od takich zachowań. Turniej ten, nie powiem, fajna i ciekawa inicjatywa na scenie, ale jednak troszkę więcej profesjonalizmu na przyszłość proponuje :)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #49 dnia: Maja 07, 2014, 01:48:14 »
    profesjonalizmu

Profesjonalizmu? :o Chyba masz zbyt wysokie zdanie o poziomie rozrywek tutaj.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #50 dnia: Maja 07, 2014, 02:00:02 »
    Tylko, że logiczne jest, że Sebek zagłosuje, by CarpeDiem mógł dołączyć do jego teamu.
    Jednak rozwiązujcie to jak chcecie. Problem zaczął się od tego, że BoT zgodzili się, by Carpe z nimi grał (a to dziwne, bo mieli z Lamami duże szanse bez niego*), potem się robią takie szopki. Nie wiem, czy ten Carpe to jakiś Wasz autorytet i nie możecie mu odmówić, Wasza sprawa. Jednak na przyszłość należało by się ustrzegać od takich zachowań. Turniej ten, nie powiem, fajna i ciekawa inicjatywa na scenie, ale jednak troszkę więcej profesjonalizmu na przyszłość proponuje :)

Tak samo logiczne jest, że Prusak zagłosuje przeciw ;) I wciąż pozostaje problem- co wówczas robić, jak będzie remis w głosowaniu?
    I nie będę pozbawiał Sebka (jako admina) głosu. Ja zrzekłem się sam, jeśli on zrobi to samo, to ok, jak nie, to nikt go nie zmusi. Wciąż też nie jest powiedziane, że Carpe w ogóle zamierza taki wniosek składać ..
    *BoT nie zgodziło się po to, by Carpe zagrał w ramach pomocy skillowej, lecz dlatego, że gramy jako jeden team także poza tym turniejem i więcej fun'u mamy, gdy gramy razem

Profesjonalizmu? :o Chyba masz zbyt wysokie zdanie o poziomie rozrywek tutaj.

Dzięki za docenienie ilości włożonej w to pracy :) Tak, to wszystko zrobiono dla Was, za darmo, z poświęceniem czyjegoś czasu .. I nie wykluczone iż po raz ostatni, lepiej jest, jak nic się na scenie nie dzieje :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #51 dnia: Maja 07, 2014, 09:34:07 »
    Nikt nikomu nie zabrania zrobienia własnego turnieju i ogarnięcia wszystkiego. Dyktator zrobił kawał dobrej roboty. Wszystkie tematy są dopracowane i nad wszystkim czuwa a to wymaga czasu. Sam nie wiem co zrobić z Carpe bo jest taka sama sytuacja jak z Dyktator i nie ma co ukrywać zagłosuje za tym żeby grał u nas bo nie ma co się oszukiwać BoT to praktycznie gracze SRC a moim zdaniem śmieszne jest trochę to że Carpe najemniczy dla własnego klanu. Moim argumentem no to że Carpe powinien grac w BoT jest to że już dostaliśmy nauczkę i przegraliśmy mecz 16:0 walkowerem. Ostatnie zdanie zostawiam dla Roma a Carpe jeśli będzie chciał to się wypowie dlaczego chce grac w BoT ale to chyba jest jasne :)

Offline Rooster1999GER

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • DEEP♀DARK♀FANTASY
    « Odpowiedź #52 dnia: Maja 07, 2014, 20:07:46 »
    Poprosiłbym o zmianę w Lamach:
    za Iovce Mors Wojenny(FIN) 706176
    za Schneeflocke2001PL Relax(CZ) 39150

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #53 dnia: Maja 07, 2014, 20:13:07 »
    Dodane.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #54 dnia: Maja 07, 2014, 21:48:26 »
    Chcialbym poprosic administratorow o przeniesienie mnie do druzyny BoT, z uwagi na fakt, iz WaRG najwidoczniej stracilo zainteresowanie turniejem. Poza tym, nie chce byc zmuszony do najemniczenia wlasnemu klanowi.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Sarracen_Sebek

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Maja 07, 2014, 22:20:30 »
    Chcialbym poprosic administratorow o przeniesienie mnie do druzyny BoT, z uwagi na fakt, iz WaRG najwidoczniej stracilo zainteresowanie turniejem. Poza tym, nie chce byc zmuszony do najemniczenia wlasnemu klanowi.

To chyba oczywiste że jestem za.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #56 dnia: Maja 07, 2014, 22:21:02 »
    To ja jestem za tym, żeby dać Carpemu przejść do BoT, bo wydaje mi się, że walkower jest już wystarczającą karą.

btw.
    Sam jesteś sobie winny Carpe, robiąc TO.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Sarracen_Sebek

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Maja 07, 2014, 22:24:55 »
    Skoro głosują 3 osoby a są już 2 głosy za tym by Carpe grał w BoT proszę o usunięcie Kerkisa i dodanie CarpeDiem-52822
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2014, 15:44:12 wysłana przez Sarracen_Sebek »

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #58 dnia: Maja 08, 2014, 18:42:07 »
    Na poczatku nie zamierzalem grac w teamie SRC, bo mialbyc to turniej dla zabawy, bez podzialu na klany. Z tym, ze WaRG sobie odpuscilo a WV wystawilo wlasny team. Glupia sytuacja - wiem. Mam jednak nadzieje, ze moja glupota zostanie przebaczona.

@Kamillo - znowu mnie usilujesz obrazic, nie rob tego. :)

« Ostatnia zmiana: Maja 08, 2014, 19:08:46 wysłana przez CarpeDiem »
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #59 dnia: Maja 08, 2014, 18:53:29 »
    Ale Lamy to nie jest team zlozony tylko z graczy WV ;)