No szczęka mi opadła, dzięki. Myślę, że tak samo ja, jak i każdy inny początkujący gracz, który będzie przeglądał wasze wpisy, dostanie przyprawiający o zawrót głowy zastrzyk informacji. Wprowadzić to wszystko w życie, opanować no to już trzeba samemu.
Bardzo wszystkim za pomoc dziękuje, wątek uważam za zamknięty, ponieważ wnieśliście już tak dużo, że ciężko oczekiwać więcej! Podsumowując, w moim odczuciu sedno problemu leży w tym, że dwojako można rozumieć skuteczność. Broń dwuręczna, na pewno niesie niesamowity potencjał, który jednak może być zbyt trudny do ogarnięcia przez przeceniających swoje umiejętności graczy. A więc, to co skuteczne w teorii nie musi być skuteczne w praktyce. Wszyscy zgodzą się, że ktoś kto tłumaczyłby się, że przegrał bo walczył z tarczą, mógłby co najwyżej rozbawić rozmówcę. Nie wiem skąd bierzecie takie fajne powiedzonka, ale samo Skill2Win niesie zrozumiałych intuicyjnie tyle zagadnień, że starczyłoby na kilka wątków.
Brawo NeToMaN, to wręcz zalążek kompendium!
"Lolspin", to ponoć atak z skokiem z zasadzki ;) Mała zagadka - jak ktoś was atakuje z góry, bo na was skoczył, ale mija z prawej strony, bo robi też zmyłkę i atakuje lewym, bo chce wykorzystać zaskoczenie - to jakim blokiem się bronić? ;)
Bardzo wszystkim dziękuje, wasze zaangażowanie mocno mnie zaskoczyło, do zobaczenie na polach bitew i ubitej ziemi placów do pojedynków! Spokojnie to wszystko teraz ponownie przejrzę, pewnie kilka razy! :) Nie mam już pytań.