A ja dodam więcej. Apeluję do wszystkich klanów, które mają za cel utrzymanie porządku na swoim serwerze. Dopiszcie ID tych graczy do list zbanowanych na swoich serwerach. Trzeba walczyć z dzieciakami, które nie potrafią się zachować.
A skąd, panie mądraliński, wiesz, że to samo, co na evencie zrobię na innym serwerze w normalnej grze?
Może jednak nie wszystkich tym wkurzyłem, a wręcz wywołałem śmiech u innych klanów?
Ty nie reprezentujesz stanowiska wszystkich klanów, więc wypowiadaj się jako organizator eventu, a nie ambasador.
Nie każdy uczestnik eventu mógł być wnerwiony tym MOIM rekordem w rzucie granatem.
Skoro nie zależy im na wspólnej grze, na docenieniu tego, że ludzie poświęcają swój cenny czas ( na pewno cenniejszy od ich czasu, skoro mają go na tyle dużo aby poświęcać go na trolowanie) na organizację i przygotowanie takich bitew to nie powinni mieć żadnych możliwości nawet wejścia na serwer.
Owszem, owszem, nie powinni, ALE TYLKO NA EVENT I SERWER EVENTOWY. Bo póki co, jeszcze nie robiłem takich rzeczy na innych serwerach... z resztą... tam zawsze są rozróby i dużo innych ludzi, co robią nie mniej głupie rzeczy pod nieobecność adminów co mój "strzał w dziesiątkę" na evencie!
Uprzedzam również, że podobne zachowania będą traktowane w identyczny sposób. Organizatorami tego eventu jest głównie RW, ale jak wiecie współpraca obejmuje wszystkich liderów polskich klanów Deluge. Razem bierzemy odpowiedzialność za utrzymanie porządku i każdy z osobna powinien być odpowiedzialny za swój klan.
Dodam na koniec, żeby rozwiać wątliwości, że zbanowane osoby nie są członkami RW.
Bierzecie odpowiedzialność za to, co się dzieje na evencie. Rozumiem słuszność bana na każdy następny event. Nie rozumiem jednak, dlaczego próbujesz narzucić innym klanom, aby BEZ POWODU dawały mi bana na swoich serwerach. Może niech złapią mnie sami na gorącym uczynku?
To, o co ty apelujesz jest chore, głupie i obnaża nepotyczne zachowania "pionierów" tego moda.
I teraz już wiesz, dlaczego tyle osób wyśmiewa RW. Pierwsi obrażalscy sceny "the Deluge".
Może jeszcze każcie mnie banowac na serwerach z innymi modami! :-)