Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!  (Przeczytany 55076 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warf
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 12, 2014, 10:32:34 »
    RW_Pocztowy_Sarenka  ID: 47914
    No Sarenka ładnie granat walną, chyba z 15 killi. :D
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 12, 2014, 14:20:48 »
    I sarenka już sobie więcej na evencie ani na żadnym innym serwerze hostowanym przez Tawernę i kilka innych klanów nie pogra.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 12, 2014, 14:32:04 »
    A ja dodam więcej. Apeluję do wszystkich klanów, które mają za cel utrzymanie porządku na swoim serwerze. Dopiszcie ID tych graczy do list zbanowanych na swoich serwerach. Trzeba walczyć z dzieciakami, które nie potrafią  się zachować. Skoro nie zależy im na wspólnej grze, na docenieniu tego, że ludzie poświęcają swój cenny czas ( na pewno cenniejszy od ich czasu, skoro mają go na tyle dużo aby poświęcać go na trolowanie) na organizację i przygotowanie takich bitew to nie powinni mieć żadnych możliwości nawet wejścia na serwer. Uprzedzam również, że podobne zachowania będą  traktowane w identyczny sposób. Organizatorami tego eventu jest głównie RW, ale jak wiecie współpraca obejmuje wszystkich liderów polskich klanów Deluge. Razem bierzemy odpowiedzialność za utrzymanie porządku i każdy z osobna powinien być odpowiedzialny za swój klan.

Dodam na koniec, żeby rozwiać wątliwości, że zbanowane osoby nie są członkami RW.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2014, 14:35:05 wysłana przez sir Luca »

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Kadzina 20:00!
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 12, 2014, 16:42:02 »
    a u Kozaków koło 10 (jako starszyzna)
    To nie starszyzna, to Menel ze swoją pałką i muszkietem. :D
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 12, 2014, 20:50:25 »
    A ja dodam więcej. Apeluję do wszystkich klanów, które mają za cel utrzymanie porządku na swoim serwerze. Dopiszcie ID tych graczy do list zbanowanych na swoich serwerach. Trzeba walczyć z dzieciakami, które nie potrafią  się zachować.

A skąd, panie mądraliński, wiesz, że to samo, co na evencie zrobię na innym serwerze w normalnej grze?
    Może jednak nie wszystkich tym wkurzyłem, a wręcz wywołałem śmiech u innych klanów?
    Ty nie reprezentujesz stanowiska wszystkich klanów, więc wypowiadaj się jako organizator eventu, a nie ambasador.
    Nie każdy uczestnik eventu mógł być wnerwiony tym MOIM rekordem w rzucie granatem.

Skoro nie zależy im na wspólnej grze, na docenieniu tego, że ludzie poświęcają swój cenny czas ( na pewno cenniejszy od ich czasu, skoro mają go na tyle dużo aby poświęcać go na trolowanie) na organizację i przygotowanie takich bitew to nie powinni mieć żadnych możliwości nawet wejścia na serwer.

Owszem, owszem, nie powinni, ALE TYLKO NA EVENT I SERWER EVENTOWY. Bo póki co, jeszcze nie robiłem takich rzeczy na innych serwerach... z resztą... tam zawsze są rozróby i dużo innych ludzi, co robią nie mniej głupie rzeczy pod nieobecność adminów  co mój "strzał w dziesiątkę" na evencie!

Uprzedzam również, że podobne zachowania będą  traktowane w identyczny sposób. Organizatorami tego eventu jest głównie RW, ale jak wiecie współpraca obejmuje wszystkich liderów polskich klanów Deluge. Razem bierzemy odpowiedzialność za utrzymanie porządku i każdy z osobna powinien być odpowiedzialny za swój klan.

Dodam na koniec, żeby rozwiać wątliwości, że zbanowane osoby nie są członkami RW.

Bierzecie odpowiedzialność za to, co się dzieje na evencie. Rozumiem słuszność bana na każdy następny event. Nie rozumiem jednak, dlaczego próbujesz narzucić innym klanom, aby BEZ POWODU dawały mi bana na swoich serwerach. Może niech złapią mnie sami na gorącym uczynku?
    To, o co ty apelujesz jest chore, głupie i obnaża nepotyczne zachowania "pionierów" tego moda.

I teraz już wiesz, dlaczego tyle osób wyśmiewa RW. Pierwsi obrażalscy sceny "the Deluge".

Może jeszcze każcie mnie banowac na serwerach z innymi modami! :-) 

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 12, 2014, 21:03:30 »
    Jeżeli byłeś tak głupi, żeby to zrobić na poważnym evencie, to co dopiero w normalnej grze. Zabawne to było chyba tylko dla ciebie, bo reszta graczy musiała tracić swój czas i nerwy na reset rundy. Nie wiem jak na resztę serwerów, ale na serwery Tawerny, RW i ChW już nie wejdziesz.

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 12, 2014, 21:09:12 »
    A skąd, panie mądraliński, wiesz, że to samo, co na evencie zrobię na innym serwerze w normalnej grze?
    Może jednak nie wszystkich tym wkurzyłem, a wręcz wywołałem śmiech u innych klanów?
    Ty nie reprezentujesz stanowiska wszystkich klanów, więc wypowiadaj się jako organizator eventu, a nie ambasador.
    Nie każdy uczestnik eventu mógł być wnerwiony tym MOIM rekordem w rzucie granatem.
    Jeżeli uważasz, że takie TK na oficjalnym evencie ujdzie Ci na sucho na innych serwerach to jesteś w błędzie!
    Żegnam Pana, bo już się często nie będziemy widywać na The Deluge. :(

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 12, 2014, 21:26:49 »
    Dla mnie nie ma dyskusji. Poszczególni administratorzy serwerów klanowych mają własną wolę i podejmują własne decyzje. Zrobią to co uważają za słuszne. Myślę, że w większości byli obecni na evencie i mieli świadectwo tego czy warto kogoś wpuścić takiego na serwer.  Sam fakt, że to co zrobiłeś uważasz za "śmieszny żart" dyskwalifikuje Ciebie do prowadzania jakichkolwiek rozmów. Mógłbym tutaj jeszcze napisać długi monolog o tym jak bardzo się staramy, żeby scena Deluge ożyła, żeby te bitwy były w 100% grywalne i zasady, które na nich panują były jasne i pozwalały na przyjemną grę. Nie napiszę tego. Na przeszło 160 ( może było w pewnej chwili 180 osób) trafiło się tylko kilku niedojrzałych troli, więc nie warto się nawet rozpisywać. Koniec tematu;)

PS. Prawie o tym zapomniałem. Po evencie było organizowane spotkanie z prawie wszystkimi przedstawicielami klanów i organizatorów. Tak więc poniekąd moja wypowiedź była zdaniem większości klanów.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2014, 21:37:00 wysłana przez Oktawian »

Offline SantaClaus

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Hej! Hej! Tuhaj-Bej!
    [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 12, 2014, 21:36:39 »
    A ja mam taką sprawę: Zapisanych było ~230 osób, a zjawiło się ~180.. Czy to jakiś klan się nie stawił?
    Polacy nas do mieszka wsadzili, zapomnieli go jeno zawiązać.

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 12, 2014, 21:46:04 »
    PS. Prawie o tym zapomniałem. Po evencie było organizowane spotkanie z prawie wszystkimi członkami klanów i organizatorów. Tak więc poniekąd moja wypowiedź była zdaniem większości klanów.

Raz-Ci, którym mogło się podobać oczywiście mogli to przemilczeć, także nietrafne.
    Dwa-Większości, nie wszystkich.
    Ale mniejsza z tym. :-)

Natomiast w takim razie podziękuję za grę i zapewniam, że nie będę za nią, ani za waszym towarzystwem tęsknił.

Nie zapomnijcie zatroszczyć się o innych genialnych trolli. :-)

PS.
    Jednocześnie dzięki temu gracze, których z powodu łącza wywaliło z serwera i nie zdążyli się potem odrodzić, teraz, jak mniemam, mogli się pojawić na spawnie dzięki resetowi, więc... nie do końca masz rację z tym wnerwieniem.
    Mogłem granat rzucić w środku trwania bitwy.
    Ale przyznam, że to nie działanie na rzecz tamtych było moim celem, lecz zwykłe trollowanie.

PS2.
    Fajnie, że skasowaliscie mi posta. Bardzo, ale to bardzo mądre.
    Nie było w nim nic, za co miałby być usunięty, a był odpowiedzią na wezwanie.
    Ups! Zapomniałem! Czegóż innego miałem się spodziewać!

« Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2014, 21:56:08 wysłana przez Ephedrinum »

Offline TiCz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 12, 2014, 22:15:47 »
    A ja mam taką sprawę: Zapisanych było ~230 osób, a zjawiło się ~180.. Czy to jakiś klan się nie stawił?
    Jedynym klanem, który się nie wstawił była Armia Koronna.

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 12, 2014, 22:20:39 »

Po części było to spowodowane problemami z serwerem. Na początku było nas trzynastu, ośmiu mogło zagrać bez problemów. U innych było pewnie podobnie.

Offline SantaClaus

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Hej! Hej! Tuhaj-Bej!
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 12, 2014, 22:50:57 »
    700 kb to zdecydowanie za dużo jak na mapę, która ma na raz utrzymać te 200 osób
    Polacy nas do mieszka wsadzili, zapomnieli go jeno zawiązać.

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 12, 2014, 23:14:52 »
    Nie wydaje mi się, na NW i North and Sounth niektóre mapy były większe i nie było żadnych problemów. To wina serwera.

Offline Ciaztkowy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 12, 2014, 23:40:10 »
    Nazwa klanu: Cudzoziemski Autorament
    Ilość osób (min.5):~6
    Preferowana frakcja:Szwecja
    Preferowana jednostka:Pikinier (zwykły)
    Kontakt: TeamSpeak3: rs61.teamspeak.pl:2100
    Chcę zarejestrować klan do stałego udziału w eventach: tak/nie tak
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2014, 13:10:12 wysłana przez Ciaztkowy »
    "To nie bagietka świadczy o człowieku, to człowiek świadczy o bagietce"
    ~Pan Bagietka