I odpowiadając na pytanie, nie uważam siebie za patriotę.
lygrys, już po avatarze widać, że nie jesteś patriotą, tylko jakimś Rostowskim
.
PS. Aha, jeśli mówisz, że ginąć to żadna sztuka, to czemu sam się nie zabijesz? Pasowałoby do Twojego stylu życia.
Nie chwalę się, ale powiem- mam 14 lat, dzieciaki w moim wieku spamują na komixxy, besty czy też mistrzowie, robią sobie słit focie w kibelku z ich chłopakiem, czy najlepszą psiapsiółką (niektórych facetów też się to tyczy), nolifią na żydowskim facebooku i
CENZURA na historię. Jednak ja kocham historię, jestem patriotą, gdy wspominam naszych husarzy, szwoleżerów czy ułanów, zapominam o wszystkim, jestem po prostu zajebiście dumny za nich. Staram się o to, by więcej osób pokochało polską historię, zaczęli się jej uczyć z uśmiechem na twarzy, pomimo, że pani to stara baba mająca gębę jak giganty w Skyrimie. Niech pamiętają o tym, jak Polska podnosiła się z prawdziwego
CENZURA i zostawała potęgą. Teraz, gdy mamy takich ludzi w kraju, jak Tusk, czy Rostowski i jedynie 100 000 armii, co 4-ty czy też 3-ci student jest bezrobotny, najwyżej pracuje w KFC i kamienice są wysprayowane przez
CENZURA dresów, "bo muszą się tutaj podpisać, od tego zależy jego honor na dzielni", Polska upada coraz niżej. Jeszcze ta Unia Europejska, ciągnąca w dół po kolei wszystkie państwa. No po prostu tu się żyć nie da, 90% ludzi ma pranie mózgu, że żydzi
CENZURA to Ci zajebiści, naziści, koniecznie naziści, nie można normalnie- Niemcy, to
CENZURA bez serca. No ja się pytam: chcecie, byśmy mieli kraj jak Zimbabwe, czy inny kraj z
CENZURA w skarbcu i na ulicach w postaci polityków? No ja
CENZURA, inaczej się nie da.