Witam Jestem nowy :P z 4 dni gram i jakoś ogarnąłem grę ale mam kilka pytań ogólnych dotyczących modów ( jak zły dział proszę o przeniesienie lub info na prv)
1) czy są jakieś polskie niezależne mody które działają?? ( takie które nie pobiera się z strony Tale bo są po Angielsku) jak tak proszę o linki do nich lub tematów
2) czym się kończy gra??
3) jak zainstalować moda do gry by po odpaleniu był w języku polskim
4) czemu 70% modów nie działa?? Może jakiś porządek zrobić:P
5) Jak mod jest pod wersje starszą niż 1.011 to można go odpalić na wersji 1.011??
4 dni, czyli 96 godzin? :D :P
1. Są... masz tu na forum dział 'polskie mody', a oprócz tego do wielu modów są spolszczenia, w dziale modów do M&B
2. Podstawowy M&B i WB właściwie niczym szczególnym, podbijasz wszystko, no i jesteś władcą :P W M&B jest w ogóle kompletna padaka jeśli chodzi o późną grę, nuda straszna, w WB już jest lepiej, ale i tak w modach jest najlepiej(tym bardziej w takich, które rzeczywiście mają jakiś cel/zakończenie)
3. Jak nie jest po polsku od razu, to trzeba spolszczenie dać do odpowiedniego folderu... 'folder moda\langauges\pl' jeśli uzywa się polskiego języka w grze, 'en' jak angielskiego. A niektóre spolszczenia mają własny plik instalacyjny
4. To jest bardzo niekonkretne pytanie, żeby ci na nie konkretnie odpowiedzieć...
5. Jeśli się w ogóle odpali, to i tak będą z nim problemy... Ale nie ma problemu, żeby mieć starszą wersję m&B zainstalowaną w innej lokalizacji, obie będą działać. Tylko w jakie niby chciałbyś zagrać mody na starsze wersje? Te mody sa raczej gorsze, bo od daaawna nie uaktualniane...