Witam wszystkich tu czytających... Znalazłem to forum i zarejestrowałem się tu tylko i wyłącznie z jednego powodu, ze względu na ten mod.
Wszystko co wiem o tym modzie znalazłem dosłownie dziś gdzieś po netach i naprawdę spodobało mi się co znalazłem, jednak widząc od ilu lat autor próbuje ten mod ukończyć serce się kraje...
Pisałeś(do autora moda), że masz problem z brakiem wizji, jeśli nadal szukasz pomocy, chętnie pomogę...
Nie zależy mi na uznaniu, profitach czy cholera wie czym tam jeszcze, zależy mi na tym by ten mod w końcu ujrzał światło dzienne, bym ja, jak i masa innych graczy, mógł zatopić się w świecie Słowian, Guślarzy i Rusałek...
Od dawna szukam czegoś nowego w świecie Warbanda i myślę, że ten mod jest właśnie tym czego szukam!
Dlatego jeśli zechcesz wtajemniczyć mnie w szczegóły twoich zmagań z światem Słowian, pomogę jak tylko potrafię.
Nie jestem modderem, zaczynam dopiero przygodę z tworzeniem scen w Warbandzie, ale w kwestiach fabularnych mogę sporo pomóc.
Do tej pory jedynym miejscem, gdzie udostępniałem moje sugestie było forum innego moda, "A World Of Ice And Fire", zdecydowana większość(jeśli nie wszystkie) moich propozycji spotykała i nadal spotyka się tam z sporym uznaniem, zarówno innych graczy, jak i samego twórcy, wielkiego Produno(kilka nawet znalazło się w nowej wersji moda). Myślę więc, że i w tym przypadku byłbym pomocny...
Pozdrawiam słowiańskich braci ;) Mel