Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [RPG by Chi1] Edoran : Opowieść Zakazanego Boga(Alternatywa)  (Przeczytany 38408 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: [RPG by Chi1] Edoran : Opowieść Zakazanego Boga(Alternatywa)
    « Odpowiedź #195 dnia: Maja 29, 2013, 19:46:55 »
    Ahri

Mogę ruszyć na zwiad. Większość czasu za młodu spędziłam na skradaniu się. Jeśli nie macie nic przeciwko to sprawdzę wioskę. - powiedziała stanowczo Ahri i czekała na odpowiedź.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #196 dnia: Maja 29, 2013, 19:56:00 »
    Diana

-Równie dobrze moglibyśmy wejść do wioski, wysłać parę ludzi by sprawdzili to i owo, a nie kryć się po lasach jak jacyś bandyci - powiedziała Diana do Ahri - Na samą myśl o tym, że to my moglibyśmy być uznani za bandytów chce mi się puścić pawia. To kto chętny?

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    « Odpowiedź #197 dnia: Maja 29, 2013, 20:57:09 »
    Christopher von Augenberg

Wyjął dziennik i zaczął spisywać to, co wydarzyło się przez czas ich podróży:
    (click to show/hide)
    Westchnął wiedząc, że najpewniej nie dożyje tego dnia, kiedy będzie mógł pokazać światu swoje chaotyczne zapiski. Jeśli tak się stanie, najwidoczniej będzie to jego Verhängnis. Schował dziennik i lekko dotknął miejsca, w które tydzień temu został zraniony. Przy gwałtowniejszych ruchach rana go wciąż bolała, gdyby nie Obime, pewnie byłby teraz martwy więc to mała cena. Na razie tylko przysłuchiwał się rozmowie Diany i Ahri, sam nie znał się na tych sprawach, acz posłanie zwiadowcy wydawało się bezpieczniejszym wyjściem.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #198 dnia: Maja 29, 2013, 21:05:43 »
    Ahri

Lepiej nie wysyłać całego oddziału. Idźmy we dwie, myślę, że tak załatwimy to raz dwa, a w razie czego obronimy się swoim kobiecym urokiem. - kończąc znacząco się uśmiechnęła

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #199 dnia: Maja 29, 2013, 21:23:37 »
    Diana

-Dobry pomysł, przydałby się jeszcze jakiś mężczyzna, który robiłby za tępego osiłka. - rzekła Diana do Ahri. Spojrzała na grupę ludzi i spytała się - No panowie, który z was jest na tyle odważny, by poszedł z nami?

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #200 dnia: Maja 29, 2013, 22:52:32 »
    Kniprod

-To ja... będę was ubezpieczał - wykrzywił usta w coś przypinającego uśmiech - Na pewno znajdzie się ktoś odważniejszy... prawda?

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #201 dnia: Maja 30, 2013, 00:15:32 »
    Huno
    Mój łeb... ciągle myślał o niedawnej potyczce w lesie, po której pozostało tyle bólu.
    - ja pójdę, tarczownika z tak paskudną gębą jak moja pewnie przestraczy się każdy wieśniak - powiedział i mile się uśmiechnął do pań.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Maja 30, 2013, 10:01:34 »
    Ahri

No to chyba nie mamy na co czekać. Ruszajmy i nie traćmy więcej czasu. - powiedziała Ahri i czekała na reakcje Diany.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Maja 30, 2013, 13:58:59 »
    Diana

- A więc idziemy! - powiedziała Diana i wyruszyła w stronę wioski.

//Sorry że tak baardzo mało, ale to raptem jedna odpowiedź xD

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #204 dnia: Maja 30, 2013, 16:03:50 »
    Kniprod

Ależ ochocze te dzierlatki, hoho - Obślinił się i przyczaił z naładowaną kuszą.

//Jak już jesteśmy przy ambitnych odpowiedziach... :P

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Maja 30, 2013, 16:55:11 »
    Ahri

Ahri ruszyła za Dianą poruszając się z jak największą gracją kręcąc tyłkiem.

// OMG XD Teraz chyba Chidori. //

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #206 dnia: Maja 30, 2013, 21:58:37 »
    Marcus

Zadaliśmy śmierć tak szybko, a jeszcze nic nie wiemy o naszej misji. Nic nie jest przypadkiem, nie teraz, gdy tak wiele się zdarzyło, ci wszyscy ludzie, nasza misja... Za dużo rzeczy stało się bez naszej wiedzy. Marcus dużo rozmyślał po walce, zastanawiał się czy ci bandyci byli "zwykli" czy ktoś ich na nich nasłał. Tego drugiego przypadku obawiał się najbardziej. Okazałoby się wtedy, że zadarli z kimś praktycznie nie będąc świadomymi nawet swego celu. Dosyć często wspominał twarz młodzieńca, którego zabił. Czy działał zgodnie zgodnie ze swoją wolą? A może został zmuszony przez kogoś... To nie musiało się tak skończyć, szkoda tak młodo umrzeć.

Napotykając wioskę, Marcus miał wiele wątpliwości, wydawało mu się zbyt spokojna. Może jestem zbyt podejrzliwy? pytał się w myślach. Jednak ostrożności nigdy za wiele.
    Czasami odnosił wrażenie, że niektórzy z jego towarzyszy nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji, jakby to była tylko podróż krajoznawcza, a wioska kolejną atrakcją.
    Usłyszawszy pomysł wejścia do wioski, nie był zbyt entuzjastycznie do niego nastawiony. Postanowił iść za nimi, jednak nie powiedział ani słowa. Trzymał się paręnaście metrów za towarzyszami, jednak nie dotarł do samej wioski, zatrzymał się kawałek przed nią, stanął na uboczu i zaczął obserwować okolicę, jednocześnie co chwilę spoglądając na resztę.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #207 dnia: Maja 30, 2013, 22:22:08 »
    Jasper

Już dawno nie walczyłem - pomyślał. Spojrzał w stronę obu dziewcząt kierujących się w stronę wioski i ruszył za nimi.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #208 dnia: Maja 30, 2013, 22:32:17 »
    Ahri

No to teraz wcale nie rzucamy się w oczy... po czym kiwnęła ręką (niezauważalnie tak) tym na tyłach by zawrócili lub oddalili się jeszcze bardziej. I tak jeśli ktoś nas obserwuje to pewnie ich zobaczył. Nici z zaskoczenia. - mruknęła Ahri do Diany.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #209 dnia: Maja 31, 2013, 13:13:51 »
    Słońce powoli już zachodziło, zapewne za parę minut zacznie robić się szaro. Mimo to było dość ciepło, a śnieg nie przeszkadzał w podróżowaniu. Ahri, Diana, Jasper i Huno żwawo ruszyli do wioski. Gdy tam dotarli nie wyglądało to najciekawiej... wioska była zapewne opuszczona. W niektórym domach brakowało drzwi, a raczej leżały one tuż obok w paru kawałkach. Po chwili zauważyliście jeszcze jedną rzecz, na domostwach w losowych miejscach i ilości widać było rozmazaną ludzką krew. Nigdzie nie było ciał, na ziemi krwi także nie zaobserwowaliście, czyby przykrył ją śnieg? Od strony lasu z którego przybyliście nie widać było żadnych takowych odznak.

Część towarzystwa siedziała w lesie, z większą lub mniejszą ciekawością spoglądając na wysłaną grupkę. Nagle dookoła nich zapadł straszny chłód. Ptaki ucichły, a w okolicy zapanowała całkowita cisza, słychać było jedynie zmarzniętych towarzyszy. By już po chwili w oddali usłyszeć dźwięk rogu wojennego.