Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turnieje rycerskie  (Przeczytany 16384 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ARGAIL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Turnieje rycerskie
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 29, 2008, 18:38:56 »
    ECh........... panowie nie ma to jak trafić w pełnym pędzie jakiegos wrogiego cymbała w łeb z łuku-jeśli chodzi o walke to mnie osobiście nic bardziej nie cieszy :)

patatataj.............. świst...................erghhhhhhhhhhhh i jednego mniej !

Offline Zygfryd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 30, 2008, 19:40:29 »
    Łuk jest dobry, gdy jest się konno, na piechtę raczej jest ciężko uciec przed bandą przeciwników uzbrojonych w miecze i topory. No ale i tak najlepiej walczy się mieczem, ewentualnie pozostaje topór
    Live is simple when you playing in M&B :D

Offline Bazyli10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 30, 2008, 20:34:11 »
    Do tej pory wygrałem tylko 2, ale mam dopiero 16 poziom i trudność gry ustawioną na 147%.
    Turnieje są świetne, żeby zdobyć wszechstronne umiejętności walki, więc staram się nie zbierać porzuconych broni a szlifować tę, którą mi wylosowano.

PS. Nie wiedziałem, że na turnieju można sterować "swoją" drużyną - człowiek się uczy przez całe życie, dzięki:)

Offline Adachi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 30, 2008, 21:20:03 »
    Ta gra ogólnie jest fajna tylko poprzez walki. Ja najbardziej lubię przelaną krew na moim mieczu i całym ciele to jest piękne jak cały czerwony bohater siedzi na koniu z mieczem zalanym krwią :P
    Co do turniejów to 3/4 wygrywam czasem jak się trafi dobry wróg to trudno wygrać. Trudność gry mam na 70% :P

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 10, 2009, 21:20:45 »
    A ja wręcz kocham rozpędzać się na koniu, przycelować... i pach! komunikat że trafiłem przeciwnika w głowę ;D (lanca tudzież inne podobnego typu tałatajstwo)

Offline Jorik

• Komuszek
    • BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 11, 2009, 09:55:24 »
    dla mnie lanca jest najlepsza, chyba ze ktos jej uzywa jak piki bedąc na ziemi.. nią sie tylko z przysiadu dobrze da walczyc

patataj......lanca w dół.....przeciwnik łyka gnój
    Pryki sprzed Fabryki

Offline ziomek496

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 23, 2009, 09:19:15 »
    Witam czy ktoś wie jaki plik trzeba zmodyfikować i w jaki sposób żeby za turniej dostawało się więcej złota ??

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 23, 2009, 12:37:14 »
    Witam czy ktoś wie jaki plik trzeba zmodyfikować i w jaki sposób żeby za turniej dostawało się więcej złota ??
    http://forums.taleworlds.net/index.php?PHPSESSID=e39965cdd3be33eb31a8f75ee23367ed&/topic,45830.msg1195670.html#msg1195670
    na samym dole linku ale nie polecam zmienać w końcu ci się znudzi i sam dojdziesz do wniosku że nie warto

Offline Thys

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 26, 2009, 14:26:29 »
    Ja również najbardziej lubię lancę - wtedy zazwyczaj sam zażynam (no dobra... ogłuszam:P) większość przeciwników ;D . Najgorzej natomiast z łuku przeciwko piechurowi z tarczą, aczkolwiek nie chodzi mi tylko o to że tą tarczą się przed strzałami broni - jak już do mnie dojdzie i dochodzi do walki na pięści (z mojej strony) to on skutecznie się przed nimi broni w przeciwieństwie do pieszego z dwuręczniakiem ;)

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 26, 2009, 15:52:02 »
    Ja również najbardziej lubię lancę - wtedy zazwyczaj sam zażynam (no dobra... ogłuszam:P) większość przeciwników ;D . Najgorzej natomiast z łuku przeciwko piechurowi z tarczą, aczkolwiek nie chodzi mi tylko o to że tą tarczą się przed strzałami broni - jak już do mnie dojdzie i dochodzi do walki na pięści (z mojej strony) to on skutecznie się przed nimi broni w przeciwieństwie do pieszego z dwuręczniakiem ;)
    Wcale nie jest tak źle walcząc łukiem na piechura z tarczą ja stosuje tak taktyke ze kiedy piechur do mnie podchodzi z tarcza zasłaniając sie to czasami ładuje mu heada albo w konczyny ale najlepiej jest odczekac i w chwili gdy bierze zamach miecza to wtedy strzelamy z łuku gdyz z łuka szybciej trafisz niz mieczykiem

Offline Andre692

• Użytkownik
    • Mhroczny jak śnieg
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 26, 2009, 17:19:15 »
    Różnorodne typy turnieji nadają klimat i uczucie różności kultur tej gry ^^...Osobiście lubuję w turniejach zwłaszcza że broń którą podniosę pozostaje ze mną do końca turnieju (także jeżeli wsiądę na konia też pozostanie do finału)

Offline fnc

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 27, 2009, 02:17:51 »
    Jak mnie te łuki na turniejach wkórw... Totalna poracha jak dla mnie. jeśli jestem z kapcia i dostanę łuk to mogę iść sobie kawę zrobić, chyba że uda mi się dosiąść jakąś oswobodzoną szkapę to ewentualnie w tedy mogę coś powalczyć.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 27, 2009, 06:52:45 »
    No tak... Jak się dostanie łuk i na piechotę to jest żal... Ale są jeszcze turnieje w Chanacie Khergickim, czyli miejscu, gdzie szansa na konia to 100%, a na łuk 50% (wszyscy dostają albo oszczepy, albo łuki).
    pozdro

Offline Thys

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 27, 2009, 11:59:56 »
    Nie wiem jak w innych wersjach ale w 0.960 native nie ma oszczepów na turniejach ... :P kusz zresztą też ;)

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 27, 2009, 16:13:24 »
    A w 1.011 są :)