Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turnieje rycerskie  (Przeczytany 16414 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lycha4

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Turnieje rycerskie
    « Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 28, 2009, 17:30:44 »
    Najfajniejsza jest sytuacja jak jest 8 drużyn po 1 osobie w każdej, ty dostajesz łuk i nic poza tym, a oni wszyscy nie wiedzieć dlaczego nie walczą między sobą, tylko rzucają się na ciebie =.=* oczywiście wszyscy są pieszo. W Każdej innej sytuacji wygrywam. Jak jest się na koniu i ma się łuk/oszczep to wystarczy jechać za kimś i czekać aż wpakuje się na ścianę, wtedy podjeżdżamy i z odległości 3 metrów walimy w głowę i już :D

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    « Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 28, 2009, 18:13:34 »
    Najfajniejsza jest sytuacja jak jest 8 drużyn po 1 osobie w każdej, ty dostajesz łuk i nic poza tym, a oni wszyscy nie wiedzieć dlaczego nie walczą między sobą, tylko rzucają się na ciebie =.=* oczywiście wszyscy są pieszo. W Każdej innej sytuacji wygrywam. Jak jest się na koniu i ma się łuk/oszczep to wystarczy jechać za kimś i czekać aż wpakuje się na ścianę, wtedy podjeżdżamy i z odległości 3 metrów walimy w głowę i już :D
    Z tego co wiem to niema 8 drużyn na arenie, jest: zielona, żółta, niebieska, czerwona czyli 4 chyba że w jakimś modzie w którym nie grałem

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #62 dnia: Marca 21, 2010, 21:38:34 »
    Witam. Mógłby mi ktoś podać linka do pakietu który zmienia wygląd aren. Słyszałem o nim kilka razy ale nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ][_, ([]) ][_,

• Użytkownik
    • SWADIA 4 EVER
    « Odpowiedź #63 dnia: Marca 22, 2010, 15:22:56 »
    Moje ulubione turnieje są u rhgodów i jak mam kusze i miecz jedno ręczny. ;]

Offline russiansoldier

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 27, 2010, 15:18:53 »
    Na turniejach czesto mozna spotkac Drantona, Kradusa i Xerine. Mozna tych ziomków gdzies zwerbowac do druzyny? Ja ich jeszcze nie widzialem w gospodzie
    Byli w gospodzie w Zendar, można z nimi było sobie pogawędzić i dowiedzieć się kilku przydatnych rzeczy (np. o walce lancą), ale skoro Zendar zniknęło z mapy świata... Można ich teraz spotkać tylko na turniejach.

Można też ściągnąć moda Magic World,tam masz Zendar.Jest Kradus,Dranton i Xerina.Można z nimi pogadać
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2010, 15:20:28 wysłana przez russiansoldier »

Offline kubacho

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Stycznia 14, 2011, 10:58:36 »
    najgorsza dla mnie sytuacja to łuk w rękę i walka 1/1 albo 2/2. Jak drużyny są większe to można zostawać z tyłu i czekać aż ktoś padnie z mieczem, ale nawet jak się konia dopadnie tylko to już 100 razy lepiej. W innych sytuacjach wygrywam niemal zawsze (chyba że popełnie głupi błąd jakiś...czasem się zdarza). Najlepsza konfiguracja to koń+lanca, nawet machać nie musisz tylko najeżdżasz delikwenta i nadziewasz :)

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 14, 2011, 13:59:44 »
    Zgadzam się z kubacho co do konia i lancy. Jeśli jednak gramy łucznikiem to wystarczy dobrze strzelać w głowę i co jakiś czas się odwracać się, i sprawdzać czy przeciwnicy nie podchodzą zbyt blisko. Ogólnie łucznik też wymiata.

Offline okidv

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Stycznia 16, 2011, 19:06:53 »
    ja wygrywam wszystkie turnieje było ich 6

Offline Ghodet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 08, 2011, 18:26:40 »
    Ja wygrywam wszystkie turnieje (chyba że dostanę kuszę,ale kusza na szczęście jest tylko u Rhodoków)...