Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turnieje rycerskie  (Przeczytany 16381 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michał z Kończewic

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Bóg Honor Ojczyzna
    Turnieje rycerskie
    « dnia: Listopada 04, 2008, 08:54:56 »
    wersja 0.960

jak idzie Wam w turniejach? wygrywacie wszystkie jak leci?
    chyba nie warto odpuszczać wygranej z racji profitów (kasa, doświadczenie, reputacja, rozwój umiejętnośći)
    szkoda że nie można walczyć w swoim sprzęcie i wybierać broni.

przydałby się też taki dodatek multiplayer - sam turniej :)
    1 vs 1 ?

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • ...
    Odp: Turnieje rycerskie
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 12, 2008, 18:50:59 »
    Wcześniej przechodziłem każdy jaki spotkałem teraz już nie potrzebuje żadnego profitu. W tawernie chyba bodajże Travellera można się spytać kiedy i gdzie będzie następny. Wydaje mi się, że jest ich nieskończoność, więć jak któryś odpuścisz to nic się nie stanie. Mogłaby ich być określona ilość i po wygraniu wszystkich zostać czempionem i dostać pucharek, a raz za kiedy ktoś dobry by Cię wyzywał na solo :)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2008, 11:02:14 wysłana przez Sir Grzegorz »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 13, 2008, 08:22:09 »
    Turnieje nie są trudne, chyba, że dostanie się łuk i nagle zrobi się wokół Ciebie sporo kmieci, co do multiplayera to trzeba będzie poczekać chyba do części drugiej tej "miodnej" gry, jeśli takowa wyjdzie, acha i jeszcze do sir grzegorza: nie trzeba szukać w tawernie, wystarczy pójść na arene i tam zawsze stoi gostek który powie Ci, gdzie odbywają się turnieje...

Offline Andronikus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 13, 2008, 08:34:00 »
    Z tym łukiem (i jakąkolwiek inną bronią) bym się spierał. Jeden dobrze się posługuje łukiem i możne dostać łuk na arenie... Ja przykładowo, jeśli dostane łuk na arenie, to się cieszę, bo wiem że z łukiem mogę poszaleć :) Jeśli dostane dwuręczny miecz, to wiem ze wygram, a jeśli dostane lance, to jest dzieżko :/ Całe szczęście, że jeżeli dostaniemy broń, która nam nie podpasuje, to możemy podnieść inną roń z ziemi, która już się pokonanemu nie przyda ;)

Ogólnie walki na arenach się opłacają do czasu, kiedy dla gracza, suma wygranych pieniędzy jest duża :) Ja na arenach walczę teraz tylko dla rozrywki, bo ileż można ganiać po polach za stadami przeciwników, w dodatku ze swoim stadem za sobą :) Arena daje tą możliwość ze możesz sam troszkę powojować, do tego możesz trafić na arenie na swojego kompana po 2 stronie :)

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 13, 2008, 11:02:47 »
    Turnieje nie są trudne, chyba, że dostanie się łuk i nagle zrobi się wokół Ciebie sporo kmieci, co do multiplayera to trzeba będzie poczekać chyba do części drugiej tej "miodnej" gry, jeśli takowa wyjdzie, acha i jeszcze do sir grzegorza: nie trzeba szukać w tawernie, wystarczy pójść na arene i tam zawsze stoi gostek który powie Ci, gdzie odbywają się turnieje...

Właśnie o to mi chodziło :)

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 04, 2008, 00:22:46 »
    Na turniejach czesto mozna spotkac Drantona, Kradusa i Xerine. Mozna tych ziomków gdzies zwerbowac do druzyny? Ja ich jeszcze nie widzialem w gospodzie

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 04, 2008, 14:33:38 »
    Na turniejach czesto mozna spotkac Drantona, Kradusa i Xerine. Mozna tych ziomków gdzies zwerbowac do druzyny? Ja ich jeszcze nie widzialem w gospodzie
    Nigdy ich nigdzie nie spotkalem.To jest jakis gang a Dranton jest ich wodzem.Jezdza od miasta do miasta i biora udzial w turniejach.Gdy zaczynamy rozgrywke,Dranton,nie dosc ze brzydal to jeszcze moze nam niezle dokopac:).Ale rzeczywiscie,przydali by sie tacy wymiatacze do naszej paki.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 04, 2008, 14:42:05 »
    Byli w gospodzie w Zendar, można z nimi było sobie pogawędzić i dowiedzieć się kilku przydatnych rzeczy (np. o walce lancą), ale skoro Zendar zniknęło z mapy świata... Można ich teraz spotkać tylko na turniejach.

Offline Boromir

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 09, 2008, 18:04:45 »
    Idę jak burza na turniejach rycerskich przy najwyższym poziomie trudności.

Turnieje są dobre do zdobycia doświadczenia i nabycia kasy, więc polecam gorąco tym którzy dopiero startują.

Musze przyznać że walczę wszystkim  ale nic nie zastąpi mi dobrego i solidnego miecza
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2008, 10:22:11 wysłana przez Boromir »

Gadu-Gadu 1423373

Offline artulos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 10, 2008, 19:58:03 »
    Ja tez ide jak burza jesli nie dostane kuszy lub łuku. Czasami zdarza sie wpadka ale zazwyczaj to spokojnie rozwalam wszystko, zwlaszcza jesli mam kopię :)

Offline adekgol10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 10, 2008, 20:33:55 »
    W tawernie chyba bodajże Travellera można się spytać kiedy i gdzie będzie następny

Dokładnie, Mistrza Areny w arenie w jakimkolwiek mapce.

Jak dla mnie... nienawidze walczyć tymi 4 metrowymi kopiami :-P głupie.

Najlepiej jest jak się wylosuje konia i dwuręczny miecz.

Moja jedyna strategia - jeśli mam kilka osób w drużynie przeciwko min. 2 innym, rozkazuję utrzymać pozycje, czekam aż się zaciukają, a ja rozwalam niedobitków... zawsze działa :-)

Offline ARGAIL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 13, 2008, 17:14:17 »
    Tak łuk na arenie może być przekleństwem jeżeli wrogowie podejdą zbyt blisko. Ale gdy są trochę dalej to po dwie starzały każdemu i spokój :). Ja tam strzał nigdy nie żałowałem ! He he he.

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 13, 2008, 17:24:56 »
    Hehe, ja na arenie nigdy nie używam komend Xd Nawet nie wiedziałem że one na niej działają...
    Ja najbardziej się cieszę jak dostaję łuk lub lancę ^^ Wtedy wygrywam na 100%, najgorzej mi się walczy tymi "patykami do rzucania", wtedy krążę wokoło i czekam aż zostanie jeden przeciwnik :)

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 28, 2008, 17:09:15 »
    na arenie najlepiej mi idzie z lancą a najgorzej z łukiem (na koniu) chociaż mam powyżej 200.

Offline Ramirez

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 28, 2008, 22:16:24 »
    Ja na arenie wymiatam wszystkim prócz łukiem i kuszą.
    Jest w M&B rzecz jeśli chodzi o areny co mi się bardzo podoba.
    Mianowicie u każdej nacji turnieje są inne np: u Kherigów jest tylko jazda.
    To mi się bardzo podoba i pozwala mi się pobawić różnymi rodzajami broni.