Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge]Chorągiew Husarska  (Przeczytany 6296 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Frugo xD

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • "im alive"
    Odp: [The Deluge]Chorągiew Husarska
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 26, 2013, 17:09:41 »
    Powodzenia

Offline kostekpro

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 26, 2013, 17:12:20 »
    Jak dzieci....

Billy nie warto się kłócić i gorączkować się z byle jakiego powodu. Skoro odeszli i stworzyli swój klan to trudno, może nie pasowało im otoczenie. Twój klan raczej nie ucierpi tracąc tych 3-4 członków. RPGK to twoje dzieło, zajmuj się nim bo póki co to wykonałeś świetną robotę.

Skrzydlaty:
    1) Życzę powodzenia z nowym klanem ale według mnie to raczej mogłeś zaczekać aż uzbierasz 6-10 członków i dopiero wtedy ogłosić się na Tawernie.
    2) Jako iż jesteś Generałem to raczej powinieneś dbać o swoje wypowiedzi. Literówki i styl pisania ["chińskie zdania"]. Zachowujesz się jak dziecko, odpowiadaj trochę bardziej z rozumem.

Garond dobrze napisał póki co twój klan to wstyd dla Deluga. Jeśli marzy Ci się Skrzydlaty posiadanie własnego klanu to póki co zapraszam na scenę innych gier [w tym przypadku "miencraft"] a jeśli zdobędziesz doświadczenia to z chęcią powitamy Cię na Tawernie.

[Buahauhahuaa mam wenę/ Post nie ma na celu obrażenia żadnej z osób czy klanów]

Pozdrawiam
    Koctek

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 26, 2013, 17:12:46 »
    Heh,ok po kolei,po tekście...

Po 1 nie chcę was zniszczyć,to wy mieliście taki zamiar od samego początku,o czym się dowiedziałem około 30 minut temu.
    Po 2,tak jak pisałem wcześniej,wszystko jest napisane na Tawernie,piszę po kilka razy,że u nas jest ogar i tego się trzymamy,a to że ty trollowałeś,to niestety zmuszało mnie do licznych kar w twoim kierunku.
    Po 3,co to za wyjaśnienie w stylu "Przecież wiedziałeś że jestem trollem" ??? yy?? "Mogłeś to przewidzieć?" Posłuchaj siebie.
    Po 4,tak,przecież pisałem,że nie zmusiłem,tylko wyrzuciłem decyzją rady,mam cały czas to nagranie,więc wiem jak to było.Nie było żadnego zmuszania,nie powiem już o twoich głupich ankietach w sprawie usunięcia Azorka tylko dlatego,że was wkurzał... Tak się nie zachowuje żaden przyzwoity klanowicz.
    Po 5,"Kto normalny by robił awanturę o wzór podania" - Wiesz,co to znaczy słowo "Abstrahując"? Tak? To teraz porównaj to słowo ze słowem "awanturę"
    Po 6,Nie usunąłeś klanu,miałeś go cały czas w gotowości,mimo że został zawieszony na te kilkadziesiąt godzin.
    Po 7,po tym co usłyszałem i po tym co nam zrobiłeś,nie tylko teraz,ale kiedyś - limit zaufania wobec ciebie,który ciągle naciągałeś obietnicami o ogarnięciu,użalaniem się i licznym rozmowom został wyczerpany,dlatego,też my nie zamierzamy mieć do was złych stosunków,ale także na nasze poparcie już liczyć nie możecie,mam dość robienia dla ciebie wiele i ufania ci i potem czytania takich rzeczy.
    Po 8,Nie wiesz co czuję,więc tego,tym bardziej ty,nie możesz przewidzieć...
    Po 9,przynajmniej w moim mniemaniu historia klanu jest ważna,to że ty patrzysz na inne rzeczy to już nie moja sprawa. Tym bardziej taka historia!

To by było na tyle,na prawdę nie musieliśmy zaczynać tej dyskusji (ale mogłem przewidzieć że się jednak nie powstrzymasz),jednak ja to zrobię.
    Po raz kolejny napisałem,to co napisać chciałem i ja już się nie udzielam.

Mam nadzieję że sobie już swoje "bóle" wyjaśniliśmy między sobą.
    Wiem,że mogliśmy zrobić to gdzie indziej,i przepraszam za to wszystkich innych,(jednak musiałem przedstawić,w jakim blasku i za jaką cenę powstał ChH) to jest sprawa tylko między naszymi klanami.

Po raz kolejny mam nadzieję,że tu skończymy.

Pozdrawiam!
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline Skrzydlaty

• Użytkownik
    • Audi multa, dic pauca!
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 26, 2013, 17:13:20 »
    Azorek lepiej nie zaczynaj... wiem ze mnie nie lubisz ja ciebie bardziej.Nie podbieram wam ludzi i nie kradne stylu forum pajacu ... studi sam chcial

Offline Svengax

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 26, 2013, 17:16:51 »
    Wszystko mi dzisiaj powiedział o waszych zamiarach  które były planowane od początku... PS: On już u was nie jest :) wybuchł  ze śmiechu kiedy dowiedział się  o waszych 3 slotach na ts .

Offline Skrzydlaty

• Użytkownik
    • Audi multa, dic pauca!
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 26, 2013, 17:17:49 »
    Dobrze. Już koniec tych kłótni, mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy.

Offline Skrzydlaty

• Użytkownik
    • Audi multa, dic pauca!
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 26, 2013, 17:20:26 »
    Wszystko mi dzisiaj powiedział o waszych zamiarach  które były planowane od początku... PS: On już u was nie jest :) wybuchł  ze śmiechu kiedy dowiedział się  o waszych 3 slotach na ts .

Gdybym wiedzial ze studiaszek nas nie oklamie i bym byl 100% pewny ze ten klan przetrwa to bym zrobil 15-20 slotow a to nic do tego w tej chwili powiekszylismy do 6 i stopniowo codziennie bedziemy powiekszac o kolejne 3 jeszcze raz tobie to nic do tego i na serio już koniec tych spin.

Offline BiLLyPL

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Respice finem
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 26, 2013, 17:22:57 »
    Naprawdę już zakończmy,albo kończysz albo nie.
    Najpierw piszesz,że już koniec,potem ciągniesz to dalej.

Skończmy,wszystko już sobie napisaliśmy...
    O mnie: W M&B od 08.2011.
     m.i : były dowódca Regimentu Hetmańskiego (OiM: DP), Generał Regimentu Gwardii Pieszej Koronnej (The Deluge), Twórca i dowódca pierwszej wśród polskich pułków formacji piechoty lekkiej (Woltyżerowie 5. Pułku Piechoty), reprezentant Polski w NWEC (2014), były Sierżant, zaś po przerwie szeregowy, następnie gwardzista 5. Pułku Piechoty (mm russia 3, Napoleonic Wars).
    Od momentu wystąpienia z Pułku 7 czerwca 2014, samotny wilk w każdym zakątku M&B.

Offline KevinPL

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Hej hej Ułani.... !!!!!!!!!
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 28, 2013, 11:42:30 »
    Huhu widzę ,że dzieje się tu niezła farsa i nie mówię tu o Skrzydlatym i jego ekipie ale o Billym, Garondzie itp...

1. Wybaczcie chłopaki ,że tak powiem ale uważacie się za lepszych od Skrzydlatego i jego ludzi ?... ok róbcie i piszcie jak chcecie ,ja go trochę znam i wiem ,że to "mały" troll czasem mu odwala :D ale tymi postami jakie tu napisaliście sami pokazujecie jakimi to wy jesteście trolami... na prawdę uważałem was za jednych z porządniejszych ludzi na tym forum ale widzę ,że się myliłem... ok podebrali wam ludzi.. ilu 2-3 ? i to jest powód ,żeby teraz wypisywać takie rzeczy pod ich tematem ???

2. W każdym klanie są trolle i tego się nie zmieni więc zrozumcie ,że w zarządzaniu klanem nie liczy się to jak najskuteczniej zdławić trolli i pokazać im kto w danym klanie rządzi ale lepiej pokazać im w spokojny i delikatny sposób jak nie trolować....

3. To jest gra i ludzie są tu by dobrze się bawić :D wy również, wiem że prowadzenie klanów wydaje się dla niektórych rzeczą ,dzięki której mogą zabłysnąć i pokazać jacy to oni są super :D Ale ludzie proszę was nie wczuwajcie się w to aż tak bardzo... Robicie tu wojny i obrażacie ludzi z byle jakiego powodu.

4. Mówicie o błędach jakie popełnia Skrzydlaty w swoich wypowiedziach.... żałosna próba upokorzenia... to mnie rozśmieszyło najbardziej. Nie każdy jest doskonały w posługiwaniu się językiem i pisownią i niektórzy nie są w stanie po prostu tak dobrze pisać jak wy to robicie :D BO SĄ PO PROSTU ZA MŁODZI NA TO :P

5.
    Po 7,po tym co usłyszałem i po tym co nam zrobiłeś,nie tylko teraz,ale kiedyś - limit zaufania wobec ciebie,który ciągle naciągałeś obietnicami o ogarnięciu,użalaniem się i licznym rozmowom został wyczerpany,dlatego,też my nie zamierzamy mieć do was złych stosunków,ale także na nasze poparcie już liczyć nie możecie,mam dość robienia dla ciebie wiele i ufania ci i potem czytania takich rzeczy.
    Stary nie wiem co on ci powiedział czy napisał ale na prawdę musisz wszystkim ogłaszać takie rzeczy ?? komiczne po prostu :D jeśli na prawdę macie jakieś "problemy" w waszych stosunkach zostawcie to między sobą ,a nie od razu pokazujecie wszystkim jak to oni was niby obrazili.... ŻYCIE TO NIE BAJKA NIE ZAWSZE BĘDZIE TAK IDEALNIE ,ŻE KAŻDY BĘDZIE SIĘ WAS SŁUCHAŁ, ZMIENIAŁ NA WASZ ROZKAZ ITP.... ZROZUMCIE TO W KOŃCU :D

6. A co do ts-a to co kogo kuźwa obchodzi jaką on ma przepustowość??? Ja sobie jutro zrobię 2 slotowego TS-a i co z tego ??? ,bo klanowy to możecie się śmiać z tego ?? ludzie nie pokazujcie aż tak bardzo ,że za aż tak bardzo wielkich się uważacie...

7. Sam miałem kilka klanów... być może i nie przetrwały długo ale znam ludzi ,którzy zawsze dołączą do moich klanów bo wiedzą, że warto bo będzie dobra zabawa :D (albo może i nie z tego powodu ale zawsze znajdę chętnych) Rozumiem co znaczy użerać się z trollami itp... moja rada na to ? odpuścić :D bo z trolem i tak nie wygrasz :D pozwól mu robić swoje to po czasie mu się to znudzi i sam zacznie się zachowywać jak należy :P

8. Chłopaki życzę powodzenia z klanem i mam nadzieję ,że się spotkamy na serwerach :D