Heh,ok po kolei,po tekście...
Po 1 nie chcę was zniszczyć,to wy mieliście taki zamiar od samego początku,o czym się dowiedziałem około 30 minut temu.
Po 2,tak jak pisałem wcześniej,wszystko jest napisane na Tawernie,piszę po kilka razy,że u nas jest ogar i tego się trzymamy,a to że ty trollowałeś,to niestety zmuszało mnie do licznych kar w twoim kierunku.
Po 3,co to za wyjaśnienie w stylu "Przecież wiedziałeś że jestem trollem" ??? yy?? "Mogłeś to przewidzieć?" Posłuchaj siebie.
Po 4,tak,przecież pisałem,że nie zmusiłem,tylko wyrzuciłem decyzją rady,mam cały czas to nagranie,więc wiem jak to było.Nie było żadnego zmuszania,nie powiem już o twoich głupich ankietach w sprawie usunięcia Azorka tylko dlatego,że was wkurzał... Tak się nie zachowuje żaden przyzwoity klanowicz.
Po 5,"Kto normalny by robił awanturę o wzór podania" - Wiesz,co to znaczy słowo "Abstrahując"? Tak? To teraz porównaj to słowo ze słowem "awanturę"
Po 6,Nie usunąłeś klanu,miałeś go cały czas w gotowości,mimo że został zawieszony na te kilkadziesiąt godzin.
Po 7,po tym co usłyszałem i po tym co nam zrobiłeś,nie tylko teraz,ale kiedyś - limit zaufania wobec ciebie,który ciągle naciągałeś obietnicami o ogarnięciu,użalaniem się i licznym rozmowom został wyczerpany,dlatego,też my nie zamierzamy mieć do was złych stosunków,ale także na nasze poparcie już liczyć nie możecie,mam dość robienia dla ciebie wiele i ufania ci i potem czytania takich rzeczy.
Po 8,Nie wiesz co czuję,więc tego,tym bardziej ty,nie możesz przewidzieć...
Po 9,przynajmniej w moim mniemaniu historia klanu jest ważna,to że ty patrzysz na inne rzeczy to już nie moja sprawa. Tym bardziej taka historia!
To by było na tyle,na prawdę nie musieliśmy zaczynać tej dyskusji (ale mogłem przewidzieć że się jednak nie powstrzymasz),jednak ja to zrobię.
Po raz kolejny napisałem,to co napisać chciałem i ja już się nie udzielam.
Mam nadzieję że sobie już swoje "bóle" wyjaśniliśmy między sobą.
Wiem,że mogliśmy zrobić to gdzie indziej,i przepraszam za to wszystkich innych,(jednak musiałem przedstawić,w jakim blasku i za jaką cenę powstał ChH) to jest sprawa tylko między naszymi klanami.
Po raz kolejny mam nadzieję,że tu skończymy.
Pozdrawiam!