Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PCH] Polish Chivalry  (Przeczytany 53274 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    Odp: [Native][PCH] Polish Chivalry
    « Odpowiedź #195 dnia: Maja 08, 2013, 16:38:05 »
    Carpe udzielasz rad o które cie nikt nie prosił a poza tym uważasz że ja i całe PCH to randomy więc po co cokolwiek piszesz i tak nikt cie nie posłucha

No to nie słuchajcie, stoicie w miejscu "randomy".
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #196 dnia: Maja 08, 2013, 19:45:13 »
    No to nie słuchajcie, stoicie w miejscu "randomy".
    Określenie to idealnie pasuje do kilku ludzi z klanu, którego jesteś liderem, chociażby SRC_Maximusa, wg ktorego ograliście inne klany "wcześniej", które tak naprawde nigdy dotychczas niepokonaliście (rozmowa była na temat SRC i PE, ale pewnie ograliście "wczesniej" AE, IG także i WV chyba).

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #197 dnia: Maja 08, 2013, 19:47:51 »
    Dosyć, aż ja coś napisze. Może was nie obchodzić moja opinia no ale cóż.
    W naszym kraju jest pewnego rodzaju głupi mechanizm :
    Dobre klany śmieją się ze średniaków, średniaki śmieją się ze słabych, traktujecie się nawzajem jak wrogowie, moim zdaniem , lepszy powinien pomagać słabszym a nie się z nich śmiać i obrażać.
    Carpe w pewnym sensie ma racje , żebyście grali z kimś lepszym , żeby polepszyć to co już umiecie.
    Mimo wszystko chodzi o to , żeby ta scena się jeszcze jakoś trzymała a nie , żebyście sobie do gardeł skakali.

Offline ReggaeBoy

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • ReggaeBoy
    « Odpowiedź #198 dnia: Maja 08, 2013, 20:14:02 »
    Racja skończmy ale co ja mam poradzić na naszego wielkiego mastera Carpe

- Puchar Polski 2015

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #199 dnia: Maja 08, 2013, 21:35:49 »
    Określenie to idealnie pasuje do kilku ludzi z klanu, którego jesteś liderem, chociażby SRC_Maximusa, wg ktorego ograliście inne klany "wcześniej", które tak naprawde nigdy dotychczas niepokonaliście (rozmowa była na temat SRC i PE, ale pewnie ograliście "wczesniej" AE, IG także i WV chyba).

Przestań się spuszczać nad europejskimi klanami i łaskawie przestań się udzielać na temat SRC w tym wątku. Jesteś nikim na tej scenie, także mało masz do powiedzenia. Koniec tematu.

Racja skończmy ale co ja mam poradzić na naszego wielkiego mastera Carpe

Wielkiego mastera? Czemu porady traktujecie jako zaczepkę do kolejnej dyskusji? Nie ma sensu się kłócić, tylko trzeba się rozwijać i wyciągać wnioski, ot co. Dla żadnego polskiego klanu nie chcę źle, po prostu próbuję wam zasugerować, żebyście przestali grać między sobą i zaczęli się udzielać na TW, zapisywać na turnieje.
    « Ostatnia zmiana: Maja 08, 2013, 21:53:14 wysłana przez CarpeDiem »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #200 dnia: Maja 08, 2013, 21:44:45 »
    Przestań się spuszczać nad europejskimi klanami i łaskawie przestań się udzielać na temat SRC w tym wątku. Jesteś nikim na tej scenie, także mało masz do powiedzenia. Koniec tematu.
    A co jest wyznacznikiem, ze ktos jest nikim, a inny jest "kimś" ? Bo Ty chyba też jesteś nikim patrząc na poziom Twoich postów...

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Maja 08, 2013, 21:47:10 »
    A co jest wyznacznikiem, ze ktos jest nikim, a inny jest "kimś" ? Bo Ty chyba też jesteś nikim patrząc na poziom Twoich postów...

Nie byłeś w żadnym klanie (podobno), a wypowiadasz się jakbyś wiedział i umiał wszystko. Nie wiem po co się tak przyczepiłeś do mnie i klanu, prowokujesz w co drugim poście...

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #202 dnia: Maja 08, 2013, 22:16:03 »
    Zakończę tę "rozmowę".
    Carpe - Dałeś radę, ale dziwnie ją sformułowałeś, więc się Ciebie czepiają. Nawet ja za pierwszym razem gdy to przeczytałem nie byłem pewien co sugerujesz. Warriors samo nam zaproponowało rewanż. Mieliśmy odmówić? Poza tym klany rozwijają się dosyć wolno, a nam na przykład nigdzie się nie śpieszy, bo można popełnić błąd. Jak na razie idzie nam dobrze, i niech tak zostanie.
    Poza tym łatwo powiedzieć innym radę, samemu jej nie używając. Bo prawda jest taka, że jednak trenujecie skilla jednostek sami ze sobą, a nie przegrywając 100 meczy. Bo na cyferkach też nam zależy. Bo po co klan, jeżeli nie po to by coś osiągnąć?

Shanty - +1 Tu się zgadzam, ale jednak scena warbanda to jedna wielka rywalizacja. A że jesteśmy ludźmi, to i "do gardeł" sobie skaczemy.

Dyktator - miejmy nadzieję ,że przetrwają pierwszy miesiąc. Wtedy będzie tylko gorzej. Z małymi wyjątkami.

I jeszcze coś - Nie Carpe, nie stoimy w miejscu. Grywamy wiele treningówek, o których nie piszemy na tawernie, więc nie strzelaj na ślepo. Rozwijamy się cały czas, tworzymy własne systemy karne, wybory radnych na zastępcę na zasadzie demokracji, turnieje, treningi manuala i taktyczne przemyślenia na TeamSpeaku. Tak więc powtórzę - rozwijamy się i mamy się wspaniale.

Pozdrowionka dla pana "Chwytaj Dzień", Dyktatora i Majkela ^^ Koniec rozmówki.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #203 dnia: Maja 08, 2013, 22:18:41 »

I jeszcze coś - Nie Carpe, nie stoimy w miejscu. Grywamy wiele treningówek, o których nie piszemy na tawernie, więc nie strzelaj na ślepo. Rozwijamy się cały czas, tworzymy własne systemy karne, wybory radnych na zastępcę na zasadzie demokracji, turnieje, treningi manuala i taktyczne przemyślenia na TeamSpeaku. Tak więc powtórzę - rozwijamy się i mamy się wspaniale.
    beka

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #204 dnia: Maja 08, 2013, 22:21:15 »
    Bekać to idź sobie w samotności, a nie nam na temacie. Więcej do napisania? To odpuść.

@Edit
    A propo wyborów. Do jutra wieczorem zostaną ogłoszone wyniki wyborów na zastępcę lidera - Namiestnika.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Maja 08, 2013, 22:27:02 »
    @Edit
    A propo wyborów. Do jutra wieczorem zostaną ogłoszone wyniki wyborów na zastępcę lidera - Namiestnika.
    beka x2
    jeśli myślisz że samym manualem i robieniem wyborów cos ugracie to powodzenia xD

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #206 dnia: Maja 08, 2013, 22:29:08 »
    Kocham takich ludzi ^^

Jesteś głupi czy udajesz? To są sprawy wewnętrzne klanu, nie mamy zamiaru nic tym ugrać a tylko uporządkować i zwiększyć mobilność klanu.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Maja 08, 2013, 22:32:11 »
    Uporządkuje klan to jeden lider który też dowodzi, demokracja sracja

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #208 dnia: Maja 08, 2013, 22:36:22 »
    Może i nie przegraliśmy 100 meczy, ale spójrz sobie na nasze wyniki z WNLa, nie jest za zielono, co?

Dalej nie wspomniałeś o udziale w turniejach. Czemu nie ma was w nowym WNLu?

Lider, imperator, niekwestionowany overlord to bardzo dobra podstawa.

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #209 dnia: Maja 08, 2013, 22:42:08 »
    W takim razie odstajemy od reszty. U nas oczywiście główną decyzję podejmuję ja , jednak czerpiąc z rad i opinii przedstawicieli klanu - rady. Może i za zielono nie jest, ale nie ma to raczej znaczenia, prawda? W końcu koniec rozmowy był już 7 postów temu.