Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sugestie na temat rozgrywki singleplayer w M&B 2 Bannerlord  (Przeczytany 59819 razy)

Opis tematu: w przyszłości w wersji angielskiej postaramy sie to przesłać na forum TW

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Murzyn Waleczny

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Taki swój swojski Murzyn.
    Odp: Sugestie na temat rozgrywki singleplayer w M&B 2 Bannerlord
    « Odpowiedź #165 dnia: Marca 06, 2016, 22:08:01 »
    Witam. Przydałby się też dobry dubbing dla postaci. Dobrany odpowiednio do wieku postaci, płci itp. Mógłby to być po prostu język angielski z dodanymi akcentami. Chociaż nad stworzeniem swoich języków też twórcy mogliby się pokwapić. Dobrym pomysłem byłoby też użycie jakiegoś średniowiecznego wymarłego języka. Dobrym językiem dla jakiejś frakcji nordyckiej byłby dzisiejszy walijski. Pozdrawiam. P.S. Daję piosenkę po walijsku, sprawdźcie sobie. https://www.youtube.com/watch?v=Nrkgdj0bVAo

Zgadzam się, była o tym rozmowa w temacie "Czego się spodziewam",  ale twórcy ostatecznie zdecydowali się zaniechać pomysł dubbingu.
      Szlachta murzyńska

Offline pawel0108

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #166 dnia: Marca 09, 2016, 13:48:10 »
    Szkoda...

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #167 dnia: Marca 10, 2016, 22:07:51 »
    Czy taka szkoda, można wyobrazić sobie głos co naprawdę dodaje smaczku i według mnie najlepszy dubbing nie pokona ludzkiej wyobraźni.

Offline Kaspar Hauser

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #168 dnia: Marca 17, 2016, 11:29:21 »
    Czy taka szkoda, można wyobrazić sobie głos co naprawdę dodaje smaczku i według mnie najlepszy dubbing nie pokona ludzkiej wyobraźni.

Lepiej niech teraz dubbingu nie dają, to co wcześniej pokazali brzmiało okropnie. Niech zarobią na bannerlordzie i gdy będzie ich stać, to niech zrobią to profesjonalnie przy okazji większym dodatku czy kolejnej części.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #169 dnia: Marca 17, 2016, 12:22:13 »
     Nom, bo potem masz takie smaczki jak ,,Juda! Stop!,, :D

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #170 dnia: Marca 17, 2016, 12:50:01 »
    A ja tam chcę dubbing po angielsku w wykonaniu Aharo.

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    • Piwa: 45
    • Osobnikom nie pożądanym przeze mnie nie odpisuję.
    « Odpowiedź #171 dnia: Marca 17, 2016, 13:01:32 »
    A ja bym chciał, by nie tylko broń, ale też i pancerze były robione przez gracza, no i by w taki ekwipunek można było zaopatrywać własne wojsko.

Offline pawel0108

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #172 dnia: Marca 17, 2016, 17:14:07 »
    Dobry pomysł z tymi pancerzami. Wyobrażacie sobie takie nilfgaardzkie lub redańskie wojsko w Bannerlordzie? Super by to wyglądało.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #173 dnia: Marca 17, 2016, 19:31:52 »
    SKINY I HATY, TURKÓW BEDZIE STAĆ NA MILIONY KEBABÓW

nie ale serio, taki cs zanim dodali skiny był grą nołnejmem. Teraz to cały świat zna

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #174 dnia: Marca 18, 2016, 11:08:26 »
    SKINY I HATY, TURKÓW BEDZIE STAĆ NA MILIONY KEBABÓW

nie ale serio, taki cs zanim dodali skiny był grą nołnejmem. Teraz to cały świat zna
    Piszesz "ale na serio" a i tak nie wiem, czy mówisz poważnie czy żartujesz.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #175 dnia: Marca 18, 2016, 11:12:17 »
    Przynajmniej kosa by częściej dropiła :D

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #176 dnia: Marca 18, 2016, 11:46:26 »
    Piszesz "ale na serio" a i tak nie wiem, czy mówisz poważnie czy żartujesz.

No tak, sugestia zrobienia z no-name'owej gry czegoś przynoszącego konkretne przychody twórcom i dodatkowo pewnie czegoś popularnego musi być żartem. XDDD

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #177 dnia: Marca 18, 2016, 13:50:04 »
    Ludzie lubią gówno zawsze tak było i będzie. ,,Nisz" jest najbardziej ceniony, jak coś jest jedyne w swoim rodzaju, a nie że wpieprzą do bannerlorda ,,fszystko co popólarne" i potem będzie z tego nie wiadomo co, wystarczy zobaczyć jaką popularność zdobył Knigdom deliverance widać że każdy ma dosyć już gier robionych dla mas i szukają czegoś innego - jakiejś odskoczni. Chcesz skiny huty to se idź do cs-a wasd lpm no brain.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #178 dnia: Marca 18, 2016, 14:14:47 »
    Jak chcesz ze mną rozmawiać i nie wywoływać u mnie uśmiechu politowania, to polecam przedstawić jakiekolwiek argumenty adekwatne do tematu.

"nie wiadomo co" - jeśli masz problemy z wyobrażaniem sobie customizacji postaci

Kingdom come, mój drogi, zdobył uwagę w dużej mierze dzięki funduszom (rzędu setek tysięcy-milionów euro) zapewnianym przez Czeskiego biznesmena. Druga rzecz, tą "popularność" może zobrazować, jako że gra jeszcze nie wyszła, 500 000 wyświetleń na najpopularniejszym trailerze, co nie jest aż tak dużą liczbą, nawet zakładając, że co 5. osoba kupi grę.

,,Nisz"
    Jak masz pisać taką Polszczyzną, to nie dotykaj się klawiatury zanim nie będziesz czytał chociaż kilku książek rocznie. A przynajmniej nie dyskutuj z innymi jak robisz takie błędy, bo to naprawdę robi z Ciebie śmieszną osobę

Chcesz skiny huty to se idź do cs-a wasd lpm no brain.
    Świetny guide jak striggerować matima i przywrócić mu chęć pogardy wobec niektórych jednostek w społeczeństwie

Rozumiem, że dla Ciebie dodanie możliwości customizowania postaci poprzez kupowanie dodatków wpływających wyłącznie na wygląd jest tragicznym pomysłem, czyniącym z gry "gówno", jako że taka możliwość sprawi, że Bannerlord stanie się "nie wiadomo czym". No, odważna teza, co prawda linia argumentacyjna jest wyjątkowo ograniczona, abstrahując od faktu, że teza sama w sobie jest absolutnie nielogiczna (fallacies).
    No, naturalne jest też, że dodanie twórcom owego źródła dochodów, umożliwiającego intensywniejsze prace nad grą nawet po wydaniu to szaleństwo. Też nieważnym jest fakt, że takie źródło dochodów jest o wiele lepiej widziane, niż wydawanie DLC co pół roku.
    Masz świetlaną przysłość, jak mieszkasz w Warszawie to mogę Ci dać namiary na koło debatanckie na UW

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #179 dnia: Marca 18, 2016, 14:21:57 »
    Ludzie lubią gówno zawsze tak było i będzie. ,,Nisz" jest najbardziej ceniony, jak coś jest jedyne w swoim rodzaju, a nie że wpieprzą do bannerlorda ,,fszystko co popólarne" i potem będzie z tego nie wiadomo co, wystarczy zobaczyć jaką popularność zdobył Knigdom deliverance widać że każdy ma dosyć już gier robionych dla mas i szukają czegoś innego - jakiejś odskoczni. Chcesz skiny huty to se idź do cs-a wasd lpm no brain.
    1. Odpal filmik poniżej
    https://www.youtube.com/watch?v=99e3MBbOOq8#t=220
    2. Przejdź z powrotem na tę stronę.
    3. Dostajesz wersję z lektorem + napisy
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...