Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56306 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 27, 2013, 22:40:14 »
    Naliczyłeś ich aż tyle ? O.O

Zgubiłem się przy trzeciej ale cóż mimo to powodzenia życzę cały czas :D
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 28, 2013, 06:58:19 »
    Wnoszę o ukaranie Shakyora ostrzeżeniem o wartości 25 za multiposting...
    Jeszcze wczoraj te dwie wypowiedzi oddzielał od siebie post apocalypsa, shakyor zapewne usunie dolny wpis po zobaczeniu tematu.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 28, 2013, 09:04:45 »
    Moje posty zostały usunięte wraz z postami Apocalypsa i Mrocznej Andżeli.
    Postanowiłem także wkleic screeny z wczorajszego meczu z Assasynami , gdyż się niewstydzę złych statystyk i negatywnego wyniku , dla mnie to jest sprawa honoru:
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-01-27_00011_51062eba89ec3.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-01-27_00012_51062f9594d83.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-01-27_00013_51062fd23190d.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-01-27_00014_510630fe9dd6e.jpg
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #63 dnia: Stycznia 28, 2013, 14:48:28 »
    Zamykam, a temat na dniach czeka gruntowne czyszczenie. Powody chyba jasne. Jak coś to PW.

Otwieram, jest to ostatnia szansa dla tego wątku na uniknięcie gruntownego czyszczenia. Spokojnej dyskusji życzę.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2013, 15:23:27 wysłana przez ^IvE »

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 01, 2013, 21:32:46 »
    Newsy związane z Klanem w ostatnich dniach

Klan od pewnego czasu gra w moduł PW. Narazie nas jest nie wielu , ponieważ tylko w 5 gramy w tego moda. Przeważnie można nas spotkac na RCC , EU_RP_Union oraz Imperial_EU.

Rozegraliśmy mecz z klanem 4EF. Wygraliśmy wynikiem 17 : 3 , mimo wszystko czuję pewien niedosyc , gdyż 3 przegrane punkty przegraliśmy pingiem , bugiem lub zwykły teamkillingiem. Mimo wszystko dziękujemy ze rozegranie meczu , odbył się on w miłej atmosferze , szkoda tylko że musieliśmy czekac 50 minut na jego rozpoczęcie. Dziękuje także " Bohemian_OeS_Prime " za sędziowanie , szczerze mówiąc on dodał pewnego smaczku i klimatu do tego meczu xD

Rekrutacja do naszego klanu narazie jest OFF , tylko dla nielicznych ludzi którzy mają duże doświadczenie w WB możemy zrobic wyjątek...

BTW: Screeny z 4EF
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-01_00010_510c24fc12586.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-01_00011_510c258d4da89.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-01_00012_510c25bc6ac78.jpg
    http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=2013-02-01_00014_510c2604b60a4.jpg

Przypominam także o jutrzejszym meczu z klanem Nauzicca , a może byc przynajmniej ciekawie ponieważ przeciwnik jest wymagający...

PS: Dla ludzi naprawde zainteresowanych biografią klanu SP , to mogę powiedziec że razem z Patoxem i Damianem14 kręcimy filmy na YouTube , jak chcecie linka do kanału to zapraszam na PW ( ale nie moda ).
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 01, 2013, 22:19:26 »
    No problem heh

Następny raz zarezerwujcie server , 4EF ...

Good game and good luck with Nauzicca :)
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Sweetaśny

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 01, 2013, 22:43:10 »
    Gratki Shakyor, twój elitarny klan wygrał z takimi weteranami WB.To kiedy ten mecz z AE?
    Podobno Alguera całą pizzę wpieprzył z strachu przed twoja gwardią :O

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 02, 2013, 00:38:15 »
    "gdyż 3 przegrane punkty przegraliśmy pingiem , bugiem lub zwykły teamkillingiem." Bardzo ciekawe, czy ty kiedyś przegrałeś runde nie przez tk bądź ping? Prawda jest taka że wybiliśmy was 3 razy pod masterem...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 02, 2013, 08:51:40 »
    Gratki Shakyor, twój elitarny klan wygrał z takimi weteranami WB.To kiedy ten mecz z AE?
    Podobno Alguera całą pizzę wpieprzył z strachu przed twoja gwardią :O
    Ty kłamco , gramy z RNGD w niedzielę , a na przyszły tydzień już się szykujemy na IG. Jeszcze myśle o 22nd , ale chyba jeszcze nie ten czas :P ( Apocalyps , Tobie sie naprawde nie nudzi ? )

Shakyor ponoć masz dobrych graczy w klanie, może w końcu zagracie mecz z jakimś poważnym, doświadczonym klanem...?
    Na scenie nie ma już ogólnie poważnych klanów , wszystkie te poważne padły , a te które zostały grają z przywiązania do tagu , lub poprostu dla dobrej zabawy. Większośc które zostały poprostu nie są zbyt dobre , ewentualnie jeszcze są klany , które mają pewną siłe napędową , ale tego też już jest nie wiele... Jak mam coś poważniejszego zagrac , to coś z zagranicy. Prawda,  mam dobry skład , jednakże wolę iśc powolnymi krokami , zdobywając zwycięstwa i ewentualne przegrane , a na końcu stawic czoła innym elitom.

"gdyż 3 przegrane punkty przegraliśmy pingiem , bugiem lub zwykły teamkillingiem." Bardzo ciekawe, czy ty kiedyś przegrałeś runde nie przez tk bądź ping? Prawda jest taka że wybiliśmy was 3 razy pod masterem...
    Mecz podobno był live streamowany , więc jak tak to możecie jeszcze raz się przekonac , że na ostatnim respie w mieście nordów nasi Pro Archerzy strzelali sobie w głowy , co przyczyniło się do bardzo niezbalansowanego składu.

Offline Spectator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 02, 2013, 11:21:02 »
    A kto niby chciałby chcieć streamować... takie coś ? Bo gry 5v6 czy 6v6 raczej poważnym meczem nazwać nie można.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 02, 2013, 11:33:10 »
    Na scenie nie ma już ogólnie poważnych klanów , wszystkie te poważne padły , a te które zostały grają z przywiązania do tagu , lub poprostu dla dobrej zabawy. Większośc które zostały poprostu nie są zbyt dobre , ewentualnie jeszcze są klany , które mają pewną siłe napędową , ale tego też już jest nie wiele... Jak mam coś poważniejszego zagrac , to coś z zagranicy.
    No nie bądź taki pewien.
    PE ciągle funkcjonuje, KoH, Sarracens czy Hitmeni tak samo, więc nie mów, że nie ma nikogo na polskiej scenie. Nie mówię już o ŻeliWO, bo oni by Was wyśmiali z Waszą propozycją meczu.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Hawks

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    • UP_General_Hawkins
    « Odpowiedź #71 dnia: Lutego 02, 2013, 13:55:16 »
    Prawdę mówiąc, wygraliście tylko dlatego , że mnie nie było , bo miałem problemy ze steamem szkoda, tylko  że nie pozwoliliscie przełożyć tego meczu, ale cóż .
    A, jeśli jesteście tacy na prawdę tacy hardzi to udowodnijcie, to w rewanżu, bo coś o niego proszę i proszę, a nie mogę się doprosić.

Pozdro

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #72 dnia: Lutego 02, 2013, 15:36:39 »
    No nie bądź taki pewien.
    PE ciągle funkcjonuje, KoH, Sarracens czy Hitmeni tak samo, więc nie mów, że nie ma nikogo na polskiej scenie. Nie mówię już o ŻeliWO, bo oni by Was wyśmiali z Waszą propozycją meczu.

Nie tylko ŻeliWO by ich wyśmiało :)

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #73 dnia: Lutego 02, 2013, 15:50:03 »
    Prawdę mówiąc, wygraliście tylko dlatego , że mnie nie było , bo miałem problemy ze steamem szkoda, tylko  że nie pozwoliliscie przełożyć tego meczu, ale cóż .
    A, jeśli jesteście tacy na prawdę tacy hardzi to udowodnijcie, to w rewanżu, bo coś o niego proszę i proszę, a nie mogę się doprosić.

Pozdro
    no no pozdro , sam bys wszystko wygrał na pewno.Wygraliśmy znaczną przewaga bo 17:3.Człowieku ciesz się , że walkowera nie dalismy bo czekalismy na was godzinę.

Offline Sweetaśny

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lutego 03, 2013, 12:00:42 »
    Przecież wiadomo, że Nubijuki składa swe pokłony Shakyorowi :O
    To samo co Nubijuki robi Harman, klękając przed jaśnie oświeconą sylwetka wielkiego wodza szlachty Shakyorem.
    Przecież wiadomo, że Nauzicca to zbiór najlepszych graczy z świata, grających pof fejkami.Tylko z takim składem mogła przegrać gwardia Shakyora.