Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SP] Szlachta Przymierza  (Przeczytany 56444 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aumberian Team

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [Native][SP] Szlachta Przymierza - Reaktywacja
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 19, 2013, 17:21:07 »
    Wytykają ci błędy ortograficzne, to może byś przestał robić cały czas te same błędy?
    Osobiście widzę tutaj 2 błędy, 1 stylistyczny, a 2 językowy.Także racz panie się na ten temat nie udzielać.
    Uczęszczam do T4, miałem poprawkę z J.Polskiego, a jednak poprawiam "lepiej wyedukowanych".

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 19, 2013, 18:09:58 »
    Osobiście widzę tutaj 2 błędy, 1 stylistyczny, a 2 językowy.Także racz panie się na ten temat nie udzielać.

W sumie jestem zaszczycony tym, że poprawia mnie sam wielki Apo. Dlaczego jeszcze nie masz bana? Przekupiłeś adminów czy co? xD

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 19, 2013, 18:34:39 »
    Ta ortografia i zasady robią się po prostu nudne , a może mnie ktoś zhejci jak za starych okropnych czasów?  A tak nawiasem mówiąc w klanie ostatnio... :
    - wyrzuciliśmy kilku członków na okresie próbnym , gdyż skillowo nie dorastali nam zbytnio do pięt ( lub też nie byli aktywni ),
    - do klanu w ostatnim czasie dołączyli Dilios i Patox , jedni z lepszych graczy średniej półki sceny WB,
    - klan teraz poszukuje sojuszników z innych klanów , więc zapraszamy do tworzenia ambasad na naszym forum,
    - zbieramy fundusze na serwer ( mamy co prawda hostera z dobrym pingiem , ale jako że mamy być elitarnym klanem musimy się bardziej rozwinąć ).
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 19, 2013, 20:06:16 »
    Apo na admina! A tak już na temat to robimy wielką zrzute na serwer tbsr! W końcu to będzie elita!
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 19, 2013, 23:26:17 »
    Apo na admina! A tak już na temat to robimy wielką zrzute na serwer tbsr! W końcu to będzie elita!

Dziwne jest to, że taka elita jak gracze tbsru nie są jeszcze w reprezentacji.

Pozdrawiam.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Ogniomistrz

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 20, 2013, 00:30:28 »
    Przepraszam za offtop ale taka moja mała uwaga "znaków interpunkcyjnych nie poprzedzamy spacja" a tak to cóż powodzenia :)
    Ogniomistrz_the_Grey
    ReS_Ogniomistrz_PL
    Ogniomistrz_the_PonyFan
    LN_5pp_szer_Ogniomistrz_PL
    pod takimi tagami można mnie spotkać w świecie M&B

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 20, 2013, 15:19:35 »
    Panowie , rozumiem że macie z mojego klanu niezłą beke ( nawet to nadmierne używanie sarkazmu ) , ale chciałbym żeby to się już zakończyło. Chciałbym już zakończyć wszelkie waśnie , konflikty i międzyklanowe spory , chociażby dlatego że to już po prostu jest żałosne i irracjonalne...
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 20, 2013, 16:53:29 »
    Dzięki , szczerość jest złotem...
    Chociaż pragnę zauważyć że głównym źródłem hejtu jest tawerna , bo w samej grze ludzie się skupiają na sobie i rozmowach na ts3 , i nawet ci najbardziej hejceni są uznawani tam mniej wiecej za neutralnych.
    BTW: Esteban , nie wiedziałem że w jakimkolwiek kontekście mnie znasz , bo szczerze mówiąc ogólnie Cie nie widziałem.

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 20, 2013, 17:38:44 »
    Shakyor - nie chcesz już hejtów ? Po prostu utrzymaj klan jakiś czas [chociaż ten miesiąc, półtora] i  po każdym następnym meczu podawaj rzetelny wynik. Nie to co ostatnio było, tzn. wy piszecie, że wygraliście z klanem B, a klan B pisze, że to oni wygrali itp. Jak przegrasz to przegrasz, jak wygrasz to wygrasz. To tylko gra. Staraj się utrzymać jakąś średnią wiekową, bo ludzie będą pisać, że wasz klan to dzieciarnia itp....

Ehhh co ja się łudzę, musiałbyś zrobić sobie naprawdę długą przerwę od WB, aby hejt się skończył :)
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 20, 2013, 17:50:21 »
    Dzięki za rady ,  struktura klanu jest na tyle dobra , że nawet jak mielibyśmy przegrać parę meczy pod rząd to wciąż się utrzymamy ( SP trwało te 6 miesięcy , TBSR coś koło roku ) , co do wyników meczu nic nie jest kantowane , zawsze screeny mogę wstawić etc. Co do wieku to się z Tobą zgodzę , ale obliczałem średnią klanu to wyszło 15 lat , nie jest to żadną masakrą jako że teraz scena WB została opanowana przez retardów.
    Mimo wszystko dziękuje za rady , zawsze wprowadzę pare poprawek itp.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 25, 2013, 20:59:33 »
    Newsy z Klanu SP

Z klanu zostali wydaleni bądź odeszli:
    - Olek333
    - Drzewiec

Do Klanu doszli i wytrwali na okresie próbnym:
    - Abdullah
    - Pawliszek

Dzisiaj także odbył się mecz SP vs PCH. Bez zbędnego owijania powiem , że mecz był ku mojemu zdziwieniu ciekawy , a przypuszczaliśmy mocny wynik , to jedynie oznacza że musimy bardziej być negatywnie nastawieni na wynik , bo zbytnia pewność siebie to zguba.

SP vs PCH = SP 13 : 7 PCH

Screeny dojdą niedługo !

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ghazi

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 27, 2013, 11:11:07 »
    Atakując Rhodokami na Vaegirów, grając 5 na 5, wygraliście? Szacun.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 27, 2013, 12:02:15 »
    Ive, z takim przeciwnikiem(z całym szacunkiem dla ZT , ale no wyniki z waszych sparow pozytywne nie są xD) to nie miało znaczenia zbytnio ;d