Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NationsCup 2013 - wątek informacyjny  (Przeczytany 61881 razy)

Opis tematu:

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: NationsCup 2013 - wątek informacyjny
    « Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 16, 2013, 17:21:01 »
    Nikt? :) Przejrzyj wszystkie strony tego tematu, Krzyzak był tak miły, że się pochwalił większą paczką. Argaleb ponoć nie gra, sam tak pisał dość niedawno? :)

Offline Roni

• Użytkownik
    • Piwa: 5
      • Towarzysze
    « Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 16, 2013, 17:22:51 »
    Kto to mówi? :)

Shoxi - słaby racja, Razer - słaby racja, Bendetto - jeszcze słabszy racja. Proszę Cię, jeśli się nie interesujesz sceną to się nie wypowiadaj bo w tym momencie jest to tylko marna prowokacja.

Lichenstein Jurdas to z pewnością Blacha z ekipą xD

To są suche ss-y a to , że oni byli w przeciwnym teamie nie znaczy , że Warhamer ich pokonał :O . Zresztą już było mówione , że randomowo może są niektórzy dobrzy jednak to są drużynowe rozgrywki .

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 16, 2013, 17:25:09 »
    Masz rację nigdzie nie jest podkreślone, że ich pokonał. Ale skoro nie napisano tego, to po co piszesz, że przeciwnicy byli słabi? Trochę nielogiczne, nie zauważyłeś?

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 16, 2013, 17:46:12 »
    <brak>
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2013, 19:30:18 wysłana przez Rispat La Point »

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 16, 2013, 17:49:10 »
    Zbiórka przed meczem z Finlandią o godzinie 17.00 na teamspeaku Żelipapą (srv2.multigaming.pl:9819).

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 16, 2013, 17:54:11 »
    Exetes, już to pisałem ja nic nie robię, nie chcę niczego nawet prowadzić. :D

Powodzenia z Finlandią. :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #111 dnia: Stycznia 16, 2013, 18:03:40 »
    Dobra, ja doszedłem do wniosku, że lepszych osób, które są tutaj proponowane się nie zbierze. Kapitanem rok temu był Dzioob i jeśli uznał że dobrze sprawował tą funkcję rok temu to zostanie, jeśli jest innego zdania to wyznaczy swojego następcę. Lepszego składu nikt nie znajdzie, więc ci co chcą po prostu zagrać niech się zgłoszą i pokażą jacy są mocni.
    Pozdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #112 dnia: Stycznia 16, 2013, 18:13:40 »

Po jasną cholerę na siłę mnie wciskacie skoro nawet się do tej reprezentacji nie zgłosiłem?! Jeśli jesteś tak mądry to najwyraźniej mi wydaje się że twój "mózg" jest cienki jak brzeg kartki. A tak dot. ElMaciorro, od kiedy kolege zmieniłeś nick na Aharo? Po kiego próbujesz mnie na siłę wcisnąć tutaj skoro on pewnie nawet nie zamierzał mnie wziąć choćby z tego powodu iż się NIGDZIE DO ŻADNEJ REPREZENTACJI NIE ZGŁASZAM TO PRZESTAŃCIE MNIE WSZĘDZIE NA SIŁĘ WCISKAĆ. Dziękuję dobranoc.
    przeciez jestes najlepszym lucznikiem na swiecie i jedziesz wszystkich na głowe, czemu nie zaszczycisz nas swoja obecnoscia w reprezentacji?

Offline Aumberian Team

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #113 dnia: Stycznia 16, 2013, 18:19:42 »
    Ponoć formuje się drużyna Autonomii Ślaskiej.
    Uczęszczam do T4, miałem poprawkę z J.Polskiego, a jednak poprawiam "lepiej wyedukowanych".

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #114 dnia: Stycznia 16, 2013, 18:31:19 »
    Chciałem tego uniknąć ale się wypowiem.
    Blackitt napisał co i jak z Finlandią, więc jeżeli ktoś ma ochotę zapraszamy.
    Skład reprezentacji NIE jest wybrany jak narazie, ale zapewniam Was, że kryterium wybierania będzie jedno i niezmienne tak jak w poprzednim roku i 2 lata temu - przydatność reprezentacji. (Interpretujcie sobie to jak chcecie.)

Do wszystkich "płaczków". Jak to już było wcześniej pisane niejednokrotnie, zbierzcie ekipę i się z nami zmierzcie, ale w momencie kiedy ta reprezentacja będzie już wybrana :)

Nie. Tak samo można ocenić łucznika która strzeli każdego po raz czy dwa, a każdy mu przysłowiowego fraga "ukradnie". Po statach się nie ocenia, zawodnika można oceniać tylko i wyłącznie jak się z nim gra, albo jak się obserwuje jego grę "na żywo".

Nie, to świadczy o tym, że łucznik nie potrafi trafić przeciwnika w głowę.

Pozdrawiam, Wasz kapitan :D

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Stycznia 16, 2013, 18:38:09 »
    Nie, to świadczy o tym, że łucznik nie potrafi trafić przeciwnika w głowę.

Niefortunnie dobrałem przykład. Ale tak czy siak nie zawsze jest też okazja do strzelenie w głowę.

Wracając do tematu powstał temat: Autonomii Śląska. Ciekaweee :)

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #116 dnia: Stycznia 16, 2013, 19:15:50 »
    To był tylko jeden zwykły, dany na szybkiego ss, a uczepiliście się jego jak bym powiedział że to moje najlepsze staty jakie miałem, ale już nie będę nic pisał, okaże się na sparingu z Finlandią.

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #117 dnia: Stycznia 16, 2013, 19:39:09 »
    <brak>
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2013, 19:29:34 wysłana przez Rispat La Point »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #118 dnia: Stycznia 16, 2013, 19:43:00 »
    @Aharo

Nie ma żadnych składów tych reprezentacji?

Finlandia raczej jest za słaba aby nam zagrozić, Niemcy mają bardzo dobrych graczy i dlatego dziwi mnie, że kapitanem został przeciętny Bard, który od jakiegoś czasu jest nieaktywny. Ciekawi mnie skład Niemców, wtedy bym coś powiedział. Z Ukrainą podobnie co z Niemcami. W tej chwili obawiałbym się Rosji, ale nic nie wiadomo o ich składzie na reprezentacje, ale jak będą to gracze zebrani na bazie UNIONu, to będą to pewnie faworyci turnieju.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #119 dnia: Stycznia 16, 2013, 19:46:15 »
    Ciebie akurat z pewnością, i zacytuj mnie gdzie napisałem że jestem najlepszym łucznikiem na świecie? Napisałem że jestem lepszy od BlasTa, nie zjawił się na meczu więc nie można było tego udowodnić ale skoro mi przypisujesz tytuł najlepszego łucznika na świecie sam z siebie to dziękuję bardzo.

WoW to ci dopiero :D Nawet nie wiem kim jesteś i nie wiesz jak grałem i na lewo i prawo piszesz, że jesteś lepszy :D Gratulację. Na mecz nie przyszedłem ze względu na ping 500. Z tego co widziałem na SS to ty słaby jesteś :P
    Ale co ja tu będę się rozpisywał na temat.

Co do Ślązaków to nie wiem czy APO jest tak głupi czy to może jakiś fake. Ale, życzę im powodzenia w meczu z reprezentacją :)