Luca właśnie celowo nie podałem konkretnych osób. Nie chcą sprowadzać na takie osoby hejtu ze strony WV, chociaż pewnie i tak będą snuć domysły. Skoro Blackitt zezwoli na przybycie osób trzecich na mecz z Finlandią to po prostu niech takowe osoby zostaną sprawdzone jak radzą sobie na bitwie.
@Argaleb, jeśli chodzi o Warhammer'a i sytuację którą podałeś jako przykład to niestety się mylisz. Nie raz miał taką sytuację gdzie został sam na dwóch, od brzegu jadą właśnie na meczu z ŻeliWO - pewnie lagi mieli, ale idąc dalej nie był to pierwszy raz takiej sytuacji, wcześniej dość często zostawał sam, na dwóch, trzech. W większości wygrywał, i to nie z klanami Mroczni Rycerze etc. Chyba, że takie klany jak WOLFBRO itd. stawiasz mniej więcej na ich poziomie. Rozumiem, że osoby z mniejszych klanów muszą być hejtowane, ale może nim zaczniecie oceniać, sprawdźcie czasem wszystkie argumenty. Tak samo pokazanie kto miał jakie staty, ocenianie kogoś po statystykach to największa głupota o jakiej słyszałem, niejedno krotnie powtarzałem "Staty się nie liczą, grać zespołowo." (coś a la to), przecież ważne jest to jak dana osoba spisuje się w drużynie. Czy np. konny które po kolei będzie przewracał wrogów i dzięki niemu jeden z piechurów zabije każdego owego przewróconego, czy jest ten piechur lepszy? Nie. Tak samo można ocenić łucznika która strzeli każdego po raz czy dwa, a każdy mu przysłowiowego fraga "ukradnie". Po statach się nie ocenia, zawodnika można oceniać tylko i wyłącznie jak się z nim gra, albo jak się obserwuje jego grę "na żywo".