Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][LoR] Lords of Ragnarok  (Przeczytany 53644 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [Native][LoR] Lords of Ragnarok
    « Odpowiedź #120 dnia: Sierpnia 04, 2013, 20:04:57 »
    A może chodzi o to że mam rację Sebek? To że też oglądałem Spartakusa to inna bajka, nikt mnie do tego nie namawiał.
    Dyskusja jest trochę jałowa według mnie, ile czasu można to samo przetrząsać? PE kiedyś było lepsze, i tyle nie ma co więcej tematu roztrząsać.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #121 dnia: Sierpnia 04, 2013, 20:20:33 »
    Tak. PE BYŁO lepsze. Jednak jest to stary klan, osiągnął wszystko, co miał osiągnąć :) Akurat konfrontacja SRC-PE nastąpiła pod koniec istnienia Orłów. Także nie ma co się dziwić, że potem nadszedł czas Sarracenów. Czy to teraz ważne kto i czy w ogóle miał najemników? To zamknięty rozdział, może też warto sobie podać rękę na zgodę...? Może warto nawet wspólnie coś w przyszłości zagrać (np. w jednym team'ie na NC14..). Na tyle, na ile znam obie strony, są one ogarnięte. Oba zespoły mógłbym polecić. A gdyby dałoby radę zakopać ostatni toporem wojenny między Kamillem ,a kilkoma Sarracenami, to byłoby jeszcze lepiej...

Czy już rozumiecie, co byłoby teraz warto zrobić...?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #122 dnia: Sierpnia 04, 2013, 20:24:54 »
    Akurat nie Dykciu, SRC było lepsze gdy PE jeszcze istniało, mniej więcej pod koniec fazy grupowej SNL`a.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Sierpnia 04, 2013, 20:30:43 »
    Akurat nie Dykciu, SRC było lepsze gdy PE jeszcze istniało, mniej więcej pod koniec fazy grupowej SNL`a.

Nie zrozumiałeś mnie :) PE było już mało aktywne na długi czas przed zamrożeniem. Finał ich 'prosperującej działalności' to finał PP12 ( co niektórzy błędnie nazywają 13 ;P). Oba klany miały swój czas ( Sarraceni jako młody klan wciąż mają jeszcze coś do pokazania na tej scenie) i nie ma powodu do takich napięć, jakie są na linii Kamillo-CarpeDiem/Virus/Sebek. Reszta z ob klanów zakończyłą ten bezsensowny spór, to i wy możecie :) Wystarczy tylko trochę opanowania i zrozumienia dla drugiej strony ...
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #124 dnia: Sierpnia 04, 2013, 22:30:07 »
    Lubisz każdego kto ogląda Spartakusa. Mówisz też o czyjejś mentalności ale może popatrz na siebie.
    Hahahaha chłopie zniszczyłeś system XD Taaak, chcę rozmawiać z Netomanem bo ogląda Spartacusa XD hahaha. To wygląda jak groźby dzieci z podstawówki "nie rób mi nic bo cie nie bede lubiał" XD
    Nie, wole rozmawiać z Netomanem, bo przynajmniej piszę sie z nim jak z inteligentną osobą, a nie jak z debilem, czyli z Tobą Sebuś, który się gubi powoli w swojej argumentacji.
    Aha jeszcze coś ! Debilizm - najlzejsza forma niedorozwoju umysłowego. Osoby dotknięte debilizmem mogą wykonywać proste zawody. Wniosek - możesz grać w Warbanda XD
    Co do naszej aktywności po PP - tak jak pisze Dyktator, znacznie opadła, ludzie przechodzili na LoLa lub Fifkę jak ja. Może uznam to, że szło Wam lepiej w turniejach (SNL i WNLv2) lepiej od nas, ale koniec końców, w bezpośrednich starciach jesteśmy lepsi my. To tak jak z 22nd i IG - IG ma jednak więcej osiągnieć, ale w starciach to 22nd było lepsze i ma lepszy bilans, tu sytuacja wygląda tak samo ze starciami - PE ma i będzie miało więcej (nic nie wskazuje, że się odmrozimy, za zimno jest :P)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #125 dnia: Sierpnia 05, 2013, 00:21:24 »
    Boże co za tępy stwór z ciebie. Naprawdę nie chce mi się pisać czego po raz 4 czy 5. Masz problem ze zrozumieniem? Ja się gubię? No chyba coś ci się pomyliło. Co post walisz o czymś innym. Staczasz się na samo dno albo już tam jesteś. Nigdy nie sprowadzaliśmy się do oszustw w grze z Wami No to poprawia człowiekowi humorek jak nic. Nudzi mnie takie pisanie zresztą robimy burdel nie na swoim podwórku. Zamiast odpowiadać na ten post tu przenieśmy rozmowę na PW albo ts'a. Jestem na ts w godzinach 22-24 chyba będzie ci pasować. Może powolne tłumaczenie pomoże ci coś zrozumieć bo pisanie nie działa nic a nic.
    Z mojej strony to ostatni post w tym wątku jeśli chodzi o temat z PE.
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #126 dnia: Sierpnia 05, 2013, 01:11:04 »
    Boże co za tępy stwór z ciebie. Naprawdę nie chce mi się pisać czego po raz 4 czy 5. Masz problem ze zrozumieniem? Ja się gubię? No chyba coś ci się pomyliło. Co post walisz o czymś innym. Staczasz się na samo dno albo już tam jesteś. Nigdy nie sprowadzaliśmy się do oszustw w grze z Wami No to poprawia człowiekowi humorek jak nic. Nudzi mnie takie pisanie zresztą robimy burdel nie na swoim podwórku. Zamiast odpowiadać na ten post tu przenieśmy rozmowę na PW albo ts'a. Jestem na ts w godzinach 22-24 chyba będzie ci pasować. Może powolne tłumaczenie pomoże ci coś zrozumieć bo pisanie nie działa nic a nic.
    Z mojej strony to ostatni post w tym wątku jeśli chodzi o temat z PE.
    (click to show/hide)
    Dobra, jak rozmowa na TS z Tobą sprowadza się do poziomu pisania to dziękuję. Majaczysz i tyle. Ja się trzymam ciągle jednego, a Ty wyjeżdzasz "yyyy jesteś tępy, zmieniasz temat, staczasz się, zal głupku". Porozmawiać mogę po 15tym bo wyjeżdzam, ale jak już to ma nastąpić to wolałbym z kimś inteligentniejszym, bo jak pamiętam z PE (jak jeszcze byłeś) rozmowa z Tobą była baaardzo ciężka.  I sądzę, że to nie jeden potwierdzi. Obawiam się po poziomie tej rozmowy, że nie wiele się zmieniło od tamtego czasu, bo dalej piszesz jak rozkapryszone dziecko. I tym miłym akcentem kończę. Masz PW ;)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Sierpnia 05, 2013, 12:43:31 »
    Świetnie, przenoście się już na PW :) Ustalcie jakiś termin rozmowy na ts, najlepiej, żeby prócz Sebka i Kamilla był Netoman i ktoś z PE. To tylko moja propozycja..

I tą wiadomością kończę Offtop w moim temacie. Sądzę, że wystarczy.

Pozdrawiam.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Sierpnia 06, 2013, 22:40:51 »
    LoR 13 : 3 PCH

(click to show/hide)

Remisy były powtarzane, ogólnie grało się bardzo fajnie, ale przez pewien 'mały incydent' trzeba było przerwać przed ostatnim respem i zanim dokończyliśmy zostało tylko tyle osób, że graliśmy 3 vs 3 ;/ Nie mniej GG.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 07, 2013, 14:27:55 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline marcol131

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PCH_Bogdan_z_Marcolowa
    « Odpowiedź #129 dnia: Sierpnia 06, 2013, 22:47:05 »
    Grało się dobrze, szkoda tylko, że nie byliśmy przygotowani (mieliśmy spore nieporozumienie w naszym klanie) no ale to już nasza wina i nic z tym nie zrobimy ;) Mimo wszystko muszę pogratulować odwetu w naszych potyczkach :)

EDIT: Mam tutaj tego zaginionego screena :P
    (click to show/hide)
    Co raz mniej wieże w to że masz 18 lat, twoja ortografia mówi sama za siebie.

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #130 dnia: Sierpnia 07, 2013, 00:16:45 »
    Wreszcie się przełamaliśmy :)

(click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Sierpnia 07, 2013, 00:20:56 »
    PCH było po prostu słabiej przygotowane ;)

I do Apocalypsa- nie wiem, czemu nie przypomniałeś, ale kilka miesięcy temu obiecałem BC mecz.. kompletnie o tym zapomniałem. Żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr- zapewne przegramy, jednak niezależnie od wyniku zgadzamy się jednak na mecz oficjalny. Tylko tym razem grajcie sami ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #132 dnia: Sierpnia 07, 2013, 14:56:40 »
    Jarania się Viking Metalem ciąg dalszy xD

http://www.youtube.com/watch?v=gH0y3_-jX3o

W końcu LoR...

(click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Sierpnia 09, 2013, 22:55:43 »
    LoR 9 : 7 BC

(click to show/hide)

Grało się bardzo fajnie ,jednak
    Cytat: Apocalyps
    przeciwnikowi udało się urwać te 7 rund
    Cytat: Apocalyps
    dzisiaj już nie ma 2 równego Nam na PL scenie Native klanu(niestety;/)
    Spokojnie Apo-  dzisiejszy wynik pewnie bardzo cię satysfakcjonuje, bo pokazuje, że to zdanie nie jest prawdziwe :)

I kilka opinii i wywiadów o meczu:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

(click to show/hide)

W dodatku małe ogłoszenie:

Nie ma mnie 10-18 sierpnia, więc na ten czas ( w funkcji lidera) zastępuje mnie Cherokee, który mógł sprawdzić się już dzisiaj, dowodząc. Na początek ( żeby nie było nieporozumień)- nie ma uprawnień do zmiany nazwy klanu( np. na League of Robul, Robul's Slaves, Refesesesesferes,VaLoR , Berserker Centario,Wojownicze Pajonki Ninja ) zmiany rang, struktur itp. itd. :P
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2013, 23:07:38 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #134 dnia: Sierpnia 09, 2013, 23:11:31 »
    Niepokonani zostali pokanani? Zaraz, LoR pewnie miało merców!111!!1!!1!!
    |
    |
    |
    |
    V
    Z pozdrowieniami dla Apo(patrz sygna)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.