Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Media - Screeny, Filmy itp  (Przeczytany 37261 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 16
    • ^Zielony kwadracik -> robię moda :)
      • Chronicles of Might and Magic
    Media - Screeny, Filmy itp
    « dnia: Grudnia 09, 2012, 18:13:43 »
    Po prostu, temat ze screenami, czasem może nawet filmikami czy muzyką, czyli wszystkim tym co was najbardziej ciekawi :)

Dla tych, którzy nie czytali pierwszego newsa, wklejam także i tutaj link do filmiku, w którym prezentujemy nasze starania - jednostki, system czarowania, gorgony, muzykę oraz nekropolię: http://www.youtube.com/watch?v=ZHNA-t8GqXo&feature=plcp

Dla lepszej analizy jednostek z filmiku - liszów, martwiaków, szkieletów, mrocznych rycerzy, gnolli i jaszczurów:
    (click to show/hide)

Oraz Coś nowego: Kapłan, oraz znany już Wam strzelec:
    (click to show/hide)

A oto i link do naszego soundtracku: Theme nr 1
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anwtI77hnGM
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 11, 2012, 15:44:38 wysłana przez Mr. Bio »

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    Odp: Media - Screeny, Filmy itp
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 09, 2012, 19:28:04 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 21:29:05 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 09, 2012, 23:34:25 »
    Piękne modele... ale weźcie od GutkaFiutka Polishedcośtam, bo ta trawa z native jest paskudna. ;)
    Racja! W tedy mod nabierze naprawdę mrocznego klimatu :)
    Czekam z niecierpliwością!
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Gaspar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 10, 2012, 19:14:20 »
    Jak zobaczyłem te screeny to wpadłem w zachwyt. Widać ,iż pracę są na poziomie zaawansowanym. Ten bohater w czerni to Sandro? Bo jeśli on to Sandro,nosił granatowe ubranie. Myślałem czy Finneas ,ale on był pół-liszem(nawet widać było skórę). Na końcu waszego boskiego filmu były fajne obrazki. Moglibyście je udostępnić? Bo są wspaniałe. Zamek (chodzi o miasto) wygląda lepiej jak sądziłem. Lisze są naprawdę ciekawe tak samo jak światło i textury. Wspominaliście o dodatkowych jednostkach w Cytadeli. Zobaczymy je? Szkoda ,że w tym filmie nie widzieliśmy wampirów i zjaw. Dostrzegłem podobieństwo po między pewnym szkieletem a rycerzem śmierci z Might and Magic VIII. Dobrze myślę? Ciekawe jak rozplanujecie ulepszanie budynków. To może być ciekawe np. rozbudowa fortu na cytadelę. Oj to będzie coś.  W jakiej części subforum będziecie odpowiadać na nasze pytania?

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 10, 2012, 23:23:39 »
    Piękne modele... ale weźcie od GutkaFiutka Polishedcośtam, bo ta trawa z native jest paskudna. ;)
    Z pewnością to rozważymy :) Proszę jednak aby dla samego porządku pomysły umieszczać w odpowiednim wątku.
    Ten bohater w czerni to Sandro? Bo jeśli on to Sandro,nosił granatowe ubranie.
    Na końcu waszego boskiego filmu były fajne obrazki. Moglibyście je udostępnić?
    Wspominaliście o dodatkowych jednostkach w Cytadeli. Zobaczymy je?
    Dostrzegłem podobieństwo po między pewnym szkieletem a rycerzem śmierci z Might and Magic VIII.
    W jakiej części subforum będziecie odpowiadać na nasze pytania?
    Tak, to sandro, a granatową szatę nosił podczas kampanii, przed wtrąceniem go do lochu, po wyjściu jego ubiór mógł się trochę zmienić, jako że po portrecie z Heroes 3 można tak wnioskować.
    Concept arty zostaną udostępnione w pełni w swoim czasie, prawdopodobnie nie będziecie musieli długo czekać.
    Dodatkowe jednostki cytadeli... masz na myśli jaszczurze wiedźmy? Jeżeli tak, to nie są one jeszcze zrobione, na dzień dzisiejszy zajmuję się czym innym :)
    To nie do końca szkielet, tylko martwiak, czyli grywalna rasa oraz jednostka, która awansuje na upiornego rycerza. I owszem, jest wzorowany na rycerzu śmierci z Might and Magic VIII :)
    Oczywiście na pytania odpowiadać będziemy w wątku... (co wydawać się powinno jasne...)Pytania i wątpliwości i upraszam żebyście to właśnie tam je zadawali. Dla porządku :)

Pozdrawiam.

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Filcefix

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 11, 2012, 00:44:22 »
     No jednego z tych artów to ja tu kiedyś wieki temu dałem na Tawernie z moimi pracami :D

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 11, 2012, 15:46:36 »
    Wrzuciłem do pierwszego posta link do świeżo wykonanej muzyczki z naszego moda. Całość zawiera również kilka klimatycznych concept artów autorstwa Filcefixa.

Pozdrawiam :)

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    • Piwa: -22
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 11, 2012, 15:58:41 »
    dobrze zaj******e

- doceniamy Twoją aprobatę MrAdrianie, ale mógłbyś się wysilić na nieco bardziej złożone zdanie, żeby nie wyglądało to jedynie na nabijanie postów - Mr. Bio
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 11, 2012, 16:22:19 wysłana przez MrAdrianPl »

Offline Gaspar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 11, 2012, 17:09:45 »
    Widzę kolejne materiały...  Czyli zobaczymy zimową rasę Vori, która jak widzę klimatem nawiązuję do Skandynawii. Mroźne elfy, hmm. Muzyczka ładnie dobrana. W tej frakcji spotkamy jakieś walkirię czy  lodowe olbrzymy( występowały na Vori) ? Bo pomysł na dodanie takiej nacji jest bardzo pomysłowy. Arty są piękne. A opublikujecie te z końca waszej ,,kosy''?

Raczej nie chodzi mnie o jaszczurzą wiedźmę. Może też być ludzka.  Pisaliście wcześniej o jakimś zwiadowcy do tej frakcji.  Już nie będę pisać takich rzeczy tutaj.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 11, 2012, 21:32:32 wysłana przez Gaspar »

Offline dew350

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Archanioł Inkwizytor
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 16, 2012, 12:37:11 »
    refresh + jakieś info ?
    Follow the damn train CJ

Offline SleepingMalcolm

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 27, 2013, 18:55:46 »
    Już czekam czekam na tego moda

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 30, 2013, 01:08:35 »
    A więc witam po dłuższej przerwie, i bez owijania w bawełnę powiem, że mamy dla Was coś specjalnego, a mianowicie...
    Artefakty! A w zasadzie tylko część z nich, na resztę również przyjdzie czas... niebawem :)

Pancerz Tytana

(click to show/hide)

Hełm Gromu

(click to show/hide)

Tarcza Strażnika Niebios

(click to show/hide)

Gladius Tytanów

(click to show/hide)

A po złożeniu w całość powyższych czterech artefaktów...

Piorun Tytana

(click to show/hide)

oraz...

Łuk Strzelca

(click to show/hide)

Płaszcz Nieumarłego Króla

(click to show/hide)

To na razie tyle. Devil_Imp oraz Mat są zajęci tymczasowo sesją, a wcześniej były święta, stąd nasza przerwa w modowaniu, aczkolwiek ja jestem już do dyspozycji, więc będę wam co jakiś czas nadsyłał screeny z nowymi modelami :)

Offline klaudiuszhks

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 30, 2013, 08:00:12 »
    Screeny zarąbiste świetna robota pozdrawiam i liczę na kolejne informacje. ;)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 30, 2013, 08:48:39 »
    Świetnie, każdy wam wybaczy przecież, wiadomo, że modding to w wolnym czasie i nie dostajecie za to pieniędzy, więc nie można narzekać, że długo nic nie dawaliście. Miejmy nadzieję, że zdążycie się wyrobić przed wakacjami :)
    Pozdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 30, 2013, 12:05:12 »
    Widzę, że trzymacie się koncepcji i itemy są utrzymane w jednolitym stylu tzn. nie będzie kwadryliona itemów z różnych modów które świecą się i nie pasują do siebie. Dobra robota, ale tym razem jak na moje oko laika 3 pierwsze przedmioty wymagają szlifu a tarcza poprawy tekstury.