Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Media - Screeny, Filmy itp  (Przeczytany 37220 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    Odp: Media - Screeny, Filmy itp
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 30, 2013, 14:32:23 »
    Dobra robota piwo postawione :)
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline dew350

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Archanioł Inkwizytor
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 30, 2013, 15:35:48 »
    super artefakty szacun ^^
    Follow the damn train CJ

Offline Tomaszos232

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 02, 2013, 01:08:57 »
    dwa słowa:

POLAK POTRAFI!

brawo za całość, wszystko piękne, muzyka klimatyczna :D

i pytania:
    1. Będą żywiołaki, a ogółem ....em....Twierdza Żywiołów? (nazwy nie pamiętam :P)
    2. Pewnie gdzieś już padło takie pytanie, ale czy artefakty będą dawały jakieś bonusy, nie tylko do siły, ale np. prędkość poruszania się po mapie?

EDIT :
    jaki fail...nie tu pytania :C :D

Offline Gaspar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 25, 2013, 22:07:29 »
    Idealnie wręcz misternie odtworzone, co do szczegółu. Jestem pod wrażeniem.

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 16
    • ^Zielony kwadracik -> robię moda :)
      • Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 26, 2013, 23:29:19 »
    Zapraszam do odsłuchania kolejnej części soundtracku naszego moda (oraz przy okazji rzucenia okiem na kilka pięknych concept artów wykonanych przez Filca), tym razem jest to utwór na menu główne :)

Zapraszam również do subskrypcji naszego kanału na yt.

Pozdrawiam.

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 27, 2013, 00:45:25 »
    Świetne, jednak IMO brak jakichkolwiek odbić na zbrojach i trochę cieniowania. Potrzeba wam tronu dla jaszczurów i orków? Bo z chęcią bym zrobił jeśli macie jakieś koncepty :)
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 27, 2013, 14:46:40 »
    Witam, mam nadzieję, że cisza jaka panowała ostatnio na naszych tematach nie sprawiła że w nas zwątpiliście :)
    Mam dla was porcję screenów ukazujących zbroje dla Barbarzyńcy i Maga Bitewnego na multi.

A oto i one:
    (click to show/hide)

Jeden z trybów gry będzie polegał między innymi na wcielenie się w bohaterów, którzy będą mogli przyodziać właśnie taki ekwipunek.
    Planujemy poszerzyć znacznie wybór trybów gry na multiplayer, dodając kilka naszych autorskich, oryginalnych pomysłów na dostarczenie wam rozrywki. Będą się znacząco różniły od tych klasycznych i ich odkrywanie sprawi wam wiele frajdy.

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline gracjan118

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 27, 2013, 16:24:44 »
    Zbroje super, nic dodać, nic ująć, po prostu fantastyczne. Teraz pozostaje czekać na więcej screenów oraz zakupić Warbanda :D

Offline Gaspar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 27, 2013, 17:44:25 »
    Bardo  dokładnie odwzorowane. Jak zwykle jestem w wielkim podziwie. Widzę,że zmierzacie już do udostępnienia trybu multi.

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 27, 2013, 22:52:24 »
    Mag Bitewny poziom 3 scren 1, nie za duży ten jego miecz?

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 27, 2013, 23:20:17 »
    Przede wszystkim pytanie, czy mag bitewny z dłuższą bronią nie będzie paradoksalnie lepszy od "czystego" wojownika.

Offline Galdor

• Użytkownik
    • Piwa: -7
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 02, 2013, 13:33:49 »
    Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem lub czy mi się wydaje, ale 1 i 2 poziom maga bojowego i barbarzyńcy są słabe, a 3 poziom nagle taki koks.... Poza tym Mag bojowy wygląda bardziej na kogoś, jak np. strzelec lub zabójca ...

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 23, 2013, 23:24:06 »
    Witam, wbrew Waszym obawom nadal pracujemy i mam dla Was kolejną porcję screenów przedstawiających ekwipunek dla bohaterów.

(click to show/hide)

Czarodziej, jako że nie robimy frakcji Bracady (póki co) wystąpi we frakcji neutralnych razem z Suwerenem, którego fotki wrzucę już niedługo, a wraz z nim zobaczycie także Kleryka, Rycerza i Heretyka.
    Pracujemy także nad krótkim filmikiem w stylu 'gameplaya' w którym zobaczycie kilka nowych 'sztuczek' maga oraz zapoznacie się lepiej z systemem czarowania.

Pozdrawiam :)

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 24, 2013, 01:47:19 »
    Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem lub czy mi się wydaje, ale 1 i 2 poziom maga bojowego i barbarzyńcy są słabe, a 3 poziom nagle taki koks.... Poza tym Mag bojowy wygląda bardziej na kogoś, jak np. strzelec lub zabójca ...
    Przede wszystkim pytanie, czy mag bitewny z dłuższą bronią nie będzie paradoksalnie lepszy od "czystego" wojownika.
    Hm, to ja może nieco objaśnię mechanikę. Jak już wspomniał Bio, jeden z naszych trybów gry będzie polegał na wcieleniu się w Heroes'owych bohaterów i stawianiu czoła różnym przeszkodom (na razie nie będę spojlerował jakim). Przedstawione poziomy zbrój będą do wykupienia w początkowym menu za określoną ilość funduszy, tak jak w nativie. Przy naszym trybie jednak, gracz będzie musiał dokładniej przemyśleć swój zakup, gdyż będzie on warunkował strategię jego gry. Oczywiście, gracz może zainwestować w wielki miecz maga bitewnego i "wykoksowany" pancerz, jednak nie starczy mu wtedy funduszy na zakup odpowiednich zaklęć, które będą stanowiły ważny aspekt rozgrywki. Jeśli zaś chodzi o klasy, które nie posiadają w swoim asortymencie zaklęć, to mamy tutaj dla was kilka niespodzianek, o których na razie jednak nie będę mówił, gdyż szykujemy dla Was większy materiał.
    Co do strony wizualnej, to cóż, chcieliśmy żeby poszczególne poziomy różniły się od siebie, a jednocześnie były utrzymane w klimacie swoich HoMM'owych pierwowzorów i taka jest nasza ich wizja, co nie oznacza, że są to ich finalne wersje i oczywiście zapraszam do dyskusji na ich temat, o tym co byście zmienili, o czym zapomnieliśmy itp.

Pozdrawiam!
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 24, 2013, 17:03:32 »
    Czyżby demon był pierwszą, zaprezentowaną przez was jednostką okrytej tajemnicą frakcji Inferno? :)

Co do bannerów (widocznych w lewym górnym rogu screenów): Czaszka to prawie na pewno Nekropolis, a Ptak (chyba kruk) jaką frakcję reprezentuje? Czyżby Bastion? :)
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!