Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: "Where East meets West" - Aktualizacja 05.05.2010  (Przeczytany 92136 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Crusader

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • 7,62mm
    Odp: "Where East meets West" - Ostatecznie
    « Odpowiedź #60 dnia: Listopada 12, 2008, 19:57:26 »
    Mirken! To jest tekstura Gedusa czy sam ją zrobiłeś? Bo ładnie się prezentuje! Tylko mesh tarczy nie pasuje jakoś do tekstury ale to szczegół ;) Jednak ja dalej czekam na screeny od Gedusa bo to on wydaje moda.

" Albowiem Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.. "

Offline pasterz861

• Użytkownik
    • PAPAROACH-Blood Brothers -6 yers and still #1
    « Odpowiedź #61 dnia: Listopada 13, 2008, 00:18:32 »
    Świetny rycerz zakonu.
     Dlaczego się textur czepiacie, z tego obrazka cięzko je ocenić (nie ten kąt).
    Co do czystości szaty zakonnej, zaryzykuje kolejną potyczkę słowną, ale się nie zgodzę z wami.
    Bracia/rycerze zakonni mieli stanowić wzór cnót (czystości duchowej, cielesnej,pewnie takze wizualnej). Pamiętajcie że to średniowiecze, zwykły piechur nie ,ale rycerz miał swoich giermków, którzy dbali o jego ekwipunek.

PS.
    Gedus widzę że modele luigi'ego świetnie pasują. Jestem ciekaw czy masz zamiar uzyć takze hełmu heaumesb(albo jakoś podobnie)? Widziałbym go w uzyciu po stronie polskiej (Ciężka Jazda).
    ATF ,FNS ,MND i DFC

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #62 dnia: Listopada 13, 2008, 09:09:07 »
    Kiedy ten mod wejdzie w życie i w jakiej wersji będzie można sobie w niego pograć, dzieki za odpowiedź....

Offline Bobo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Listopada 13, 2008, 10:07:17 »
    Na ile się orientuję ma być na wersję  1.003, choć może się ostatnio coś zmieniło. Zaczekajmy na Gedusa z tą odpowiedzią.
    Co się zaś tyczy rycerzy zakonnych ... po prostu serce się raduje patrząc na te śliczne screeny - zarówno rycerz u Gedusa jak i Mirkena robi na mnie pozytywne wrażenie.
    Co zaś do nieskalanej czystości szat tego Teutona - Gedus zmienił już model, przybrudził szatkę, tylko po prostu pozostał jeszcze stary screen, ten sprzed zmian.
    Uzbrojmy się w cierpliwość. Niebawem zapewne Gedus wrzuci jakieś nowe screeny.

Offline Mirken

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Listopada 13, 2008, 15:43:29 »
    Widzicie! A to tylko zmieniona flaga! A jakie skutki :P A wyobraźcie sobie, znalazłem bardzo wiele flag róźnych "szczepów" zakonu i każdą dałem lordowi z moją frakcją :p Teraz jak mamy wspólną bitwę np. z Veagariami to bardzo fajnie to wygląda.
    Niesiemy śmierć poganom! (tym bardziej że zieloni wyglądają jak barbarzyńcy :P)

Co do ubustwa zakonników- owszem, ale przysięgali też pomoc innym chrześcijanom, a tak naprawdę niektórzy ( i ci na najwyższych stołkach) byli chciwi i brutalni nawet wobec innych wyznawców Jezusa. Owszem, "nowi" przyodziani byli w stare szaty ale ci w wyższej hierarchii troszkę odchodzili od swych obietnic.

« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2008, 15:47:30 wysłana przez Mirken »

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #65 dnia: Listopada 13, 2008, 19:50:05 »
    No to parę skrinów zarzucam:

Kiedy ten mod wejdzie w życie i w jakiej wersji będzie można sobie w niego pograć, dzieki za odpowiedź....
    Tego sam nie wiem ale na pewno na wersje 1.010

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #66 dnia: Listopada 13, 2008, 20:28:15 »
    Polska poprosiła raz o to, by Krżyżacy odbili dla nich Pomorze... Zrobili co im kazano, tylko zamiast oddać sami na niej osiedli :)

Offline Bobo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Listopada 13, 2008, 22:39:10 »
    Gedus! Te nowe screeny są po prostu rewelacyjne.
    Teraz oczekiwanie na wydanie moda stanie się jeszcze pełniejsze napięcia, którego i tak już nie brak :)
    Naprawdę świetna prezentacja potencjału który odkryjemy ku uciesze naszych wirtualnych bohaterów. Już wiem że to kolejny produkt, który nie pozwoli zakurzyć się klawiaturze :)
    Trzymaj tak dalej, a myślę że Twój mod ma szanse stać się No.1 , przynajmniej na naszych, jeśli nie tylko ziemiach.

Ps. jeśli masz jeszcze jakieś zrzutki przeciwnej strony konfliktu a chciałbyś doprowadzić temperaturę moich oczekiwań do wrzenia zamieść je proszę w możliwym dla Ciebie czasie!

Offline pasterz861

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Listopada 13, 2008, 23:29:32 »
    Teraz oczekiwanie na wydanie moda stanie się jeszcze pełniejsze napięcia, którego i tak już nie brak :)
    Naprawdę świetna prezentacja potencjału który odkryjemy ku uciesze naszych wirtualnych bohaterów. Już wiem że to kolejny produkt, który nie pozwoli zakurzyć się klawiaturze :)
    Trzymaj tak dalej, a myślę że Twój mod ma szanse stać się No.1 , przynajmniej na naszych, jeśli nie tylko ziemiach.

Ps. jeśli masz jeszcze jakieś zrzutki przeciwnej strony konfliktu a chciałbyś doprowadzić temperaturę moich oczekiwań do wrzenia zamieść je proszę w możliwym dla Ciebie czasie!

Gadane i bajer słowny to ty masz ;P ... ale zgadzam się w pełni.
    ATF ,FNS ,MND i DFC

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #69 dnia: Listopada 14, 2008, 07:51:21 »

Gadane i bajer słowny to ty masz ;P ... ale zgadzam się w pełni.

Haha Ty chyba w reklamie pracujesz :)

Offline Bobo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Listopada 14, 2008, 10:58:03 »
    Umownie panowie, tylko umownie :)
    Również umownie powiem że "sprzedaję" czy raczej nakłaniam ludzi do przyjęcia rzeczy, których nikt nie zechciałby przyjąć.
    Jeszcze inaczej mówiąc, jestem ambasadorem złej nowiny, bo tylko takie są treścią mojej pracy, choć jej produktem końcowym jest poszukiwanie dobrego dla ogółu rozwiązania problemów - choć nie zawsze w kategoriach dobra odczuwa to jednostka nad którą "pracuję".
    Czasami sam odczuwam jakbym pracował w reklamie, reprezentując innych.
    Inaczej mówiąc, jeśli to określenie nie będzie naruszeniem regulaminu, jeśli tak, proszę o wybaczenie: " tkwię po uszy w gównie".
    A im głębiej w nie wchodzę, tym usilniej szukam zamiennika dla otaczającej mnie miernoty.
    Nie muszę chyba dodawać, że tym razem wybór moich poszukiwań padł na przygotowywany "Where East meets West" , który ze wszechmiar wydaje się być nietuzinkowy.

To tak w uproszczeniu :D

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #71 dnia: Listopada 14, 2008, 11:10:23 »
    Do twórcy tego dzieła, jeśli możesz to określ chociaż miesiąc lub kwartał wydania tego moda, a sam z przyjemnością sypne Ci na konto pare grosza....:)

Offline pasterz861

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Listopada 14, 2008, 12:30:29 »
    Umownie panowie, tylko umownie :)
    Również umownie powiem że "sprzedaję" czy raczej nakłaniam ludzi do przyjęcia rzeczy, których nikt nie zechciałby przyjąć.
    Jeszcze inaczej mówiąc, jestem ambasadorem złej nowiny, bo tylko takie są treścią mojej pracy, choć jej produktem końcowym jest poszukiwanie dobrego dla ogółu rozwiązania problemów - choć nie zawsze w kategoriach dobra odczuwa to jednostka nad którą "pracuję".
    Czasami sam odczuwam jakbym pracował w reklamie, reprezentując innych.
    Inaczej mówiąc, jeśli to określenie nie będzie naruszeniem regulaminu, jeśli tak, proszę o wybaczenie: " tkwię po uszy w gównie".
    A im głębiej w nie wchodzę, tym usilniej szukam zamiennika dla otaczającej mnie miernoty.
    Nie muszę chyba dodawać, że tym razem wybór moich poszukiwań padł na przygotowywany "Where East meets West" , który ze wszechmiar wydaje się być nietuzinkowy.

To tak w uproszczeniu :D

No to najprawdopodobniej jesteśmy kolegami z branzy(w mniejszym, czy większym stopniu to nie ma znaczenia, raz zostaniesz sprzedawca, to pozostaniesz nim na zawsze) ;) Jestem doradcą handlowym największej sięci marketów budowlanych (nie napiszę jakiej, bo za reklame mi nie płacą , ale nazwy łatwo się domyślec).

Edit: Sorki za offtop, Gedus.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2008, 12:36:04 wysłana przez pasterz861 »
    ATF ,FNS ,MND i DFC

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #73 dnia: Listopada 14, 2008, 14:08:49 »
    Do twórcy tego dzieła, jeśli możesz to określ chociaż miesiąc lub kwartał wydania tego moda, a sam z przyjemnością sypne Ci na konto pare grosza....:)
    Myślę ze po nowym roku powinna wyjść przyzwoita beta ;p Co do zapłaty to wolę otrzymać ją w denarach i kilka punktów renown też się przyda :)
    Oczywiście w międzyczasie będą wypuszczane zamknięte alphy dla testerów :D

Offline pasterz861

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Listopada 14, 2008, 14:12:37 »
    Zapewniam też, że polepszą Ci się relacje z najpoteżniejszą frakcją: Gracze ;)

Gedus, masz już nowe texturki dla koni, albo jakis pomysł na nie?
    ATF ,FNS ,MND i DFC