Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polski serwer pw moda  (Przeczytany 4507 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: Polski serwer pw moda
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 26, 2013, 01:10:52 »
    I kto to pisze? Prosze daj sobie spokój...
    Jestes kolesiem, który myśli, że jak wróci po długim okresie nieobecności i pomiesza w aktualnym ustroju servera...mylisz się...
    Twoja postawa jest żałosna  jeśli zauważyć to czym jest nagły powrót gdy server jest nagle popularny.
    Myślisz, że od tak można wprowadzić jakiekolwiek zmiany? nie!
    Pomyśl nad sobą kolego zanim zaczniesz wytykać błędy innym.
    Mozz poprostu nie lubi mieć pod swoimi skrzydłami retardów i niewydoroślałych bachorów, a między innymi tekstem: "Na steam akceptuje tylko Ziomków" śmiać mi się chciało.
    To, że przez kilka miechów byłeś adminem na wgl niepopularnych serverze to nie znaczy, że jesteś panem tego świata i możesz od tak wrócić i cieszyć się jakby ta popularność była twoją zasługą...
    Zapewne nawet nie wiesz ile się zmieniło od czasu "starego servera"  choć może to i lepiej.
    Nikt Cię nie wyklucza z administracji, lecz Mozz potrzebuje czasu bys pokazał, że Ci zależy na serverze a nie a rozdawaniu milionów denarów od ręki.
    Server nadal stoi i wszystko z nim w porządku!
    Nawet po aktualizacji do bety7 możemy się cieszyc wspaniałą mapą z bety 5!
    Zapraszam na server oraz do zapoznania się z zasadami naszego servera na:
    www.polskiepw.fora.pl

Offline Sarevok

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 26, 2013, 13:02:24 »
    Teoissku, zauważ, że serwer gdy wróciłem był pusty, a na poprzedniej stronie tego tematu to potwierdzasz, daj sobie spokój i nie zaprzeczaj temu, co piszesz. Nigdy nie byłem adminem na innym serwerze i to też pragnę zaznaczyć, jedynie reprezentowałem graczy z TnT. To, że przez święta nie miałem czasu na warbanda, a byłem z rodziną to straszna rzecz, masz rację. Powinienem cisnąć na kompie w warbanda całymi dniami...
    Poza tym skoro podszywaliście się pod moją postać na serwerze. To wy jesteście żałośni gnojąc mnie w ten sposób i zabierając kase wilsonowi oraz zachajewowi. 
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2013, 13:18:53 wysłana przez Sarevok »

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 26, 2013, 13:44:53 »
    POpatrz na to tak Kaelku...
    Nie chodzi mi o to, że nie było cię wtedy kiedy ja tego chciałem..lecz to, że wróciłeś akurat wtedy gdy server zdobył popularność, a to jest żałosne, że nawet sam nie próbowałeś tego zmienić.
    Powtarzam- pomyśl nad sobą, a dopiero wtedy wytykaj innym ich błędy...
    Stało się, straciłeś admina i jest to spowodowane między innymi decyzją graczy.
    To, że byłeś w TnT od nikogo nie robi Cię lepszym.
    Pozdrawiam

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 26, 2013, 20:37:25 »
    Czytaj co piszesz, czytaj co piszesz, człowieku. Na poprzedniej stronie mitchell stwierdził, że nikt nie grał na serwerze. Wróciłem 15 stycznia, dzień po jego poście i oczywiście w niesamowitych okolicznościach pojawili się moi ziomkowie na serwerze. Rzeczywiście, wasza zasługa. -,-
    Poza tym - teraz dopiero serwer upada, a ja będę do tego dokładał swoje ,,cegiełki", grajcie sobie sami, razem ze wszystkimi przechodze teraz na Aachen. Mój byt na TnT i moja pozycja oznaczała to, że byłem pośrednikiem między adminami a graczami, nigdy nie stwierdziłem, że to czyni mnie lepszym. Decyzją graczy byłoby zostawienie mnie na stanowisku admina, to była wasza decyzja.
    Cya.

Offline Konkwistador

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:33:42 »
    ciach
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2013, 18:57:01 wysłana przez HUtH »

Offline ElMaciorro

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:40:09 »
    jedynie reprezentowałem graczy z TnT
    To w TnT wogole są gracze? To nie klan nawet tylko jakis oboz mercow na turniejach zaszli dalej tylko przez gracz z innych klanow

Offline Konkwistador

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:41:09 »
    ciach
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2013, 18:57:22 wysłana przez HUtH »

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:42:33 »
    To w TnT wogole są gracze? To nie klan nawet tylko jakis oboz mercow na turniejach zaszli dalej tylko przez gracz z innych klanow
    Miałem na myśli serwer.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:53:28 »
    [Proszę muta dla tego pana...]
    Posłuchaj Konkwistadorze... jesteś jak mniemam 14 latkiem, z nadwagą i problemami w społeczeństwie- czyli  krótko mówiąc je**** hejterem...
    Widzisz ja do niczego Mozza nie namawiam, ale dobrze, ze sobie zdał sprawe komu dał admina... Ludziom, którzy uzywają publcznego servera do celów prywatncyhi odwortnie.
    Nie potrafisz powstrzymac języka co świadczy o twojej kulturze osobistej i tym, ze taka osoba nie nadaje się na admina na tzw. Publicu.
    Żadnemu z was nie zabraniamy jakiejkolwiek gry na serverze i zastanawiam się z kąd wy czerpiecie tą nienawiść? zamiast pokazac, ze wam zalezy to wy odpi*** nie wiadomo co...
    Mówiłem wam, ze nikt was permamentnie z listy adminów nie skreśla.
    Co do plików- nikt prócz Mozza nie ma ich.
    Nic do Cb Kael nie mam, ale jak widze, ze server, który wreszcie się rozkręcił ma adminów, których właściciel nigdy w życiu nie słyszał choćby na tsie to mi się płakać chce.
    Jesłi Cie interesuje (a napewno tak jest) to powiem- Dostałem admina, gdyż jestes cholernie doświadczonym adminem na serverach PW moda oraz umiem pokazać Mozzowi, ze mi zależy na serverze i jego graczach, ale jak widze gdy ty piszesz, ze na serverze grają tylko twoi "ziomkowie" to znowu sie łezka w oku kręci.
    Jak mówie, dla Cb Kael nic nie jest jeszcze stracone tylko pokarz, ze ci zależy i wgl to Mozz napewno zmieni co do Cb nastawienie, ale jak będziesz próbował "ukraść" admin pass poprzez zidiociałego Wilsona to się nie dogadamy...tak... wiem, ze go podpuszczasz zeby tak mi "lizał dupe" a potem tylko- sziup i admin pass gotowy...
    Pozdro

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 26, 2013, 21:59:52 »
    [Proszę muta dla tego pana...]
    Posłuchaj Konkwistadorze... jesteś jak mniemam 14 latkiem, z nadwagą i problemami w społeczeństwie- czyli  krótko mówiąc je**** hejterem...
    Widzisz ja do niczego Mozza nie namawiam, ale dobrze, ze sobie zdał sprawe komu dał admina... Ludziom, którzy uzywają publcznego servera do celów prywatncyhi odwortnie.
    Nie potrafisz powstrzymac języka co świadczy o twojej kulturze osobistej i tym, ze taka osoba nie nadaje się na admina na tzw. Publicu.
    Żadnemu z was nie zabraniamy jakiejkolwiek gry na serverze i zastanawiam się z kąd wy czerpiecie tą nienawiść? zamiast pokazac, ze wam zalezy to wy odpi*** nie wiadomo co...
    Mówiłem wam, ze nikt was permamentnie z listy adminów nie skreśla.
    Co do plików- nikt prócz Mozza nie ma ich.
    Nic do Cb Kael nie mam, ale jak widze, ze server, który wreszcie się rozkręcił ma adminów, których właściciel nigdy w życiu nie słyszał choćby na tsie to mi się płakać chce.
    Jesłi Cie interesuje (a napewno tak jest) to powiem- Dostałem admina, gdyż jestes cholernie doświadczonym adminem na serverach PW moda oraz umiem pokazać Mozzowi, ze mi zależy na serverze i jego graczach, ale jak widze gdy ty piszesz, ze na serverze grają tylko twoi "ziomkowie" to znowu sie łezka w oku kręci.
    Jak mówie, dla Cb Kael nic nie jest jeszcze stracone tylko pokarz, ze ci zależy i wgl to Mozz napewno zmieni co do Cb nastawienie, ale jak będziesz próbował "ukraść" admin pass poprzez zidiociałego Wilsona to się nie dogadamy...tak... wiem, ze go podpuszczasz zeby tak mi "lizał dupe" a potem tylko- sziup i admin pass gotowy...
    Pozdro
    Nie interesuje mnie, że twoi kumple mnie nie znają, moi ciebie też ledwie co widzieli na serwerze. A co miałem napisać? W czasie powstawania serwera mozz należał do naszej grupy i na serwerze grali moi ziomkowie. Poza tym - zanim straciłem admina napisaliście, że to harnaś, harasim, czy jakoś tak przejmuje te pliki od mozza. Czyżby wpadka? ;)
    Wilson nie należy do moich ptaszków, ale owszem, wysłałem go, jednak nie szpieguje on was, a jedynie prowadzi korespondencje.

Offline Konkwistador

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 26, 2013, 22:00:25 »
    ciach
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2013, 18:57:34 wysłana przez HUtH »

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 26, 2013, 22:17:23 »
    Widzisz...z doświadczenia wiem, że na początku w właściciel ma zakryte oczy ponieważ server był "młody", ale dobrze, ze Mozz z czasem zrozumiał kogo powoływał na to stanowisko... Nic nie pisz bo i tak to mnie mało obchodzi jak spotyka się nowicjusz, który był na serverze kiedy grał sobie tylko z kumplami. Zauważ, ze ten server teraz ma dużą popularność (np. dziś gralo ponad 30 osób więc to o czymś świadczy) a nie jest serverem "dla kolegów". Wiem, ze troszke nie ogarniasz jak widzę kiedy dajesz późnym wieczorem ponad 200k swoim kolegom "bo nikt już nie gra", ale to działa tak mój drogi Kael'u- dasz im kase, ale jutro nadal ją będą mieli. Dobijające było to jak jeden z moich (będących na tsie) kumpli zabił jednego z twoich "ziomków" i "wydropił" ponad 5 milionów to o czymś świadczy...
    Tak wielce opowiadasz tu wszystkim oglądającym ten wątek jak to ty wspaniale się zasłużyłeś dla servera...a gówno prawda, nawet nie potrafiłeś kilku kanałów na tsie (podstawowym komunikatorze na scenie Warband'a) załatwić... no proszę Cie twoimi kłamstwami i błędami można by wykarmić cała rodzinę cyganów (no ale dis xD )...
    Temat skończony...
    Konkwistador tylko pokazujesz swój idiotyzm... Na pewno jak założysz server to ludzie będą tłumami sie rzucać, aż wam miejsca na serverze nie starczy.
    Pozdrawiam i zachęcam do refleksji...

Offline Sarevok

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 26, 2013, 22:19:53 »
    Widzisz...z doświadczenia wiem, że na początku w właściciel ma zakryte oczy ponieważ server był "młody", ale dobrze, ze Mozz z czasem zrozumiał kogo powoływał na to stanowisko... Nic nie pisz bo i tak to mnie mało obchodzi jak spotyka się nowicjusz, który był na serverze kiedy grał sobie tylko z kumplami. Zauważ, ze ten server teraz ma dużą popularność (np. dziś gralo ponad 30 osób więc to o czymś świadczy) a nie jest serverem "dla kolegów". Wiem, ze troszke nie ogarniasz jak widzę kiedy dajesz późnym wieczorem ponad 200k swoim kolegom "bo nikt już nie gra", ale to działa tak mój drogi Kael'u- dasz im kase, ale jutro nadal ją będą mieli. Dobijające było to jak jeden z moich (będących na tsie) kumpli zabił jednego z twoich "ziomków" i "wydropił" ponad 5 milionów to o czymś świadczy...
    Tak wielce opowiadasz tu wszystkim oglądającym ten wątek jak to ty wspaniale się zasłużyłeś dla servera...a gówno prawda, nawet nie potrafiłeś kilku kanałów na tsie (podstawowym komunikatorze na scenie Warband'a) załatwić... no proszę Cie twoimi kłamstwami i błędami można by wykarmić cała rodzinę cyganów (no ale dis xD )...
    Temat skończony...
    Konkwistador tylko pokazujesz swój idiotyzm... Na pewno jak założysz server to ludzie będą tłumami sie rzucać, aż wam miejsca na serverze nie starczy.
    Pozdrawiam i zachęcam do refleksji...
    Grało 30 osób dopóki nie wstałem i napisałem im o wszystkim. Oni myśleli, że nadal będziemy tam grali. Mam sporo kasy na Aachen, więc nikt z nich nie będzie płakał po tym serwerze. To nie ja wydropiłem 50 milionów. Co znaczą dla ciebie zasługi wobec serwera? Wierność właścicielowi? Lizanie mu dupy? Proszę cię, daj sobie spokój. Serwer to gracze, nie właściciel, zrozum to.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 26, 2013, 22:43:33 »
    Załugi mam na myśli te, które dają ci pretekst do admina...
    Nie ogarniasz widze, a szkoda...
    Czy ty myślisz zanim coś napiszesz?! Ty pewnie nadal uważas, ze połowa osob z tych 30 to twoi kumple... To byli najprawdziwsi obcokrajowcy, z ktorymi naprawde się fajnie grało. Ja spodziewałem się takej reakcji jak nieogarnięty admin go nagle straci... Denerwuje mnie jak widze gdy pseudo admin, który wgl  jest obcą osobą dla właściciela, a potem sie dziwisz, ze osoby znane przez Mozza (ja i Harnaś) daja mu dobry pretekst na odebranie ci hasła...
    Jesteś młodzikiem na scenie PW moda i mam nadzieje, ze jak pograsz te kilka lat w Pw to sobie inaczej pogadamy.

Offline Konkwistador

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 26, 2013, 22:47:56 »
    ciach
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2013, 18:57:46 wysłana przez HUtH »