Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polski serwer pw moda  (Przeczytany 4495 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sarevok

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Polski serwer pw moda
    « Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 27, 2013, 14:38:55 »
    Wiesz co lepiej byś wyszedł jakbyś przyznał się do błędu, "dobra nie wyszło jak chciałem" a nie napierdalać o rzeczach które nie mają sensu ze stanem teraźniejszego serwera który daje rade.
    Czemu mam się przyznać do błędu? Byłeś w chwili wywalenia mnie na serwerze, że tak dużo wiesz?
    Wilson zarwał bana za to, że twierdził iż jestem dobrym adminem, a teoiss i reszta nie dopuszczali do siebie żadnej krytyki.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 27, 2013, 14:41:14 »
    Pierwsze niedostosowanie się.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Konkwistador

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 27, 2013, 14:57:05 »
    te klótnie beda prowadzic to Udu*** tego servera . a mozesz mi dac niedostosowanie nawet bana mozesz mi dac

Offline pantax

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 27, 2013, 16:15:01 »
    Takiego obrzucania się błotem nie było chyba od czasu, gdy admini zrobili porządek w dziale klanowym (dawno się tak nie bawiłem)
    P.S. liczyłem na więcej, ale przyszedł admin i się skończyło :(

Offline VenshiR

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Obsesyjny Gothicowiec i Warbandowiec.
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 27, 2013, 16:15:22 »
    Zamknijcie temat bo się bunty zaczynają. Poza tym spójrzcie na opis tematu.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 27, 2013, 17:20:24 »
    Opis tematu zostal napisany przez nieogarniętego bachora, któremu mama dzis nie dała batonika...
    Temat proszę najlepiej zamknąć, gdyż pokazuj on tylko jak bardzo nie może sobie poradzić psychicznie osoba, która straciła admina.
    Dziękuje

Ps. Ani ty ani tym bardziej Wilson nie macie bana, a co do Konkwistadora- jeszcze nie ma bana, ale obiecuje, że za takie wyzwiska owego bana dostanie.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 28, 2013, 10:15:08 »
    Dobra, wyjaśnijmy sobie parę spraw.
    • Macie zamiar się kłócić to nie tu.
    • Jeżeli mimo tego dalej będziecie się na Tawernie obrzucać błotem, będziemy musieli reagować.
    • Kto jest właścicielem czy głównym administratorem tego serwera? Jeśli temat ma dalej funkcjonować to chyba nie najlepszym pomysłem jest aby były admin/ osoba niezgadzająca się z administratorami mogła pierwszego posta edytować i wypisywać co jej do głowy przyjdzie.
    Więc jeśli chcecie dalej istnieć na Tawernie to proszę o kontakt osobę upoważnioną przez właściciela/ głównego administratora. A wszystkim innym przypominam, że wszelkie kłótnie, pyskówki i obrzucanie się na wzajem mięsem są bardzo niemile na Tawernie widziane i będą z całą stanowczością karane. Cenimy sobie kulturalne  dyskusje i wymiany poglądów a nie sprzeczki rodem spod budki z piwem czy podwórkowego trzepaka...
    Tawerna zawsze popierała, popiera i będzie popierała i wspomagała wszelkie inicjatywy promujące M&B pod jakąkolwiek postacią ale w zamian wymagamy dostosowania się do REGULAMINU i ogólnie przyjętych zasad współżycia w społeczeństwie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"