[Proszę muta dla tego pana...]
Posłuchaj Konkwistadorze... jesteś jak mniemam 14 latkiem, z nadwagą i problemami w społeczeństwie- czyli krótko mówiąc je**** hejterem...
Widzisz ja do niczego Mozza nie namawiam, ale dobrze, ze sobie zdał sprawe komu dał admina... Ludziom, którzy uzywają publcznego servera do celów prywatncyhi odwortnie.
Nie potrafisz powstrzymac języka co świadczy o twojej kulturze osobistej i tym, ze taka osoba nie nadaje się na admina na tzw. Publicu.
Żadnemu z was nie zabraniamy jakiejkolwiek gry na serverze i zastanawiam się z kąd wy czerpiecie tą nienawiść? zamiast pokazac, ze wam zalezy to wy odpi*** nie wiadomo co...
Mówiłem wam, ze nikt was permamentnie z listy adminów nie skreśla.
Co do plików- nikt prócz Mozza nie ma ich.
Nic do Cb Kael nie mam, ale jak widze, ze server, który wreszcie się rozkręcił ma adminów, których właściciel nigdy w życiu nie słyszał choćby na tsie to mi się płakać chce.
Jesłi Cie interesuje (a napewno tak jest) to powiem- Dostałem admina, gdyż jestes cholernie doświadczonym adminem na serverach PW moda oraz umiem pokazać Mozzowi, ze mi zależy na serverze i jego graczach, ale jak widze gdy ty piszesz, ze na serverze grają tylko twoi "ziomkowie" to znowu sie łezka w oku kręci.
Jak mówie, dla Cb Kael nic nie jest jeszcze stracone tylko pokarz, ze ci zależy i wgl to Mozz napewno zmieni co do Cb nastawienie, ale jak będziesz próbował "ukraść" admin pass poprzez zidiociałego Wilsona to się nie dogadamy...tak... wiem, ze go podpuszczasz zeby tak mi "lizał dupe" a potem tylko- sziup i admin pass gotowy...
Pozdro