raz mi sie zdazylo ;) a nie co chwila tak jak Kacpero ;)
Nie interesuje tutaj nikogo na tym forum, ile razy Ci się zda
rzyło. Idź lepiej zbierać 2kg grzyby z Czarnobyla lub rób pajaca przed kolegami z klanu.
Nie rozumiem czegoś. Dlaczego całe ŻP rzuciło się z pyskiem na klan PE po opublikowaniu wyniku. Zaczęli pisać tego typu teksty
Co jest kurwa przecież to był mecz treningowy, nie wiem kto u was sobie wymyślił, że to był mecz oficjalny.(Przestańcie bujać w obłokach bo po tym powinniście ostro dostać wpierdol).
Albo debilne prowokacje, że grało się z 3 składem ZP...
Z tego co wiem to był mecz treningowy dla 3 składu żelipapą, jeśli złapaliście taką podnietę że musicie się tym pochwalić przed społecznością tawerny to nie mam nic przeciwko, jakoś trzeba leczyć kompleksy jeśli jest się niepełnosprawnym umysłowo.
No panowie... to nie jest onet czy wp !
Jeszcze jakieś chamskie czepianie się wieku Kacpero. Sam mam 14 lat i nie wiem, tez będę ofiarom Waszych ataków? A błąd ortograficzny? Każdemu może się zdarzyć nawet Aresowi, gdy jeszcze 8 miesięcy temu potrafił pisać "rze" zamiast "że".
Klan ŻeliPaPą zamiast rzucać kurwami i innymi obelgami, mógł ujawnić screena z forum (z dowodem, że nie było edycji) na którym pisałoby, że jest to mecz treningowy, a nie oficjalny.
Póki co wszystko wskazuje na rację klanu PE... chociażby niepodważalnym dowodem jest to, co przytoczył Teblar odnośnie NiggerBoya i jego wpisu na SB (można przeczytać na forum ZP, SB jest ogólnie dostępny).
Strasznie zniszczeniem forum też jest debilne. Spinacie się jak nie wiem o co... w poprzednie wakacje klan PE zniszczył (czyt. zhackował) CR klanu REF i tamci jakoś nie straszyli, nie grozili. Doszło do rozmowy między klanami, atmosfera była napięta, ale żaden klan nie przyczynił się do wybuchu wulkanu. Tutaj widzę, że inni biorą polskie derby zbyt na poważnie.
Jednak, jeżeli kłótnia ma dalej trwać, klan PE powinien usunąć wynik z forum tawerny 4ways, nie z tego powodu, by okazać, że się boją czy coś, tylko dlatego, by jedna ze stron nie miała pretensji do strony przeciwnej.
Btw. ciekawe czy PE kampiło całe Nord Town, jak ktoś kiedyś napisał, że to jest ich główna taktyka na tą mapę.