Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Native] [PE] Polish Eagles [spam]  (Przeczytany 1699 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ares

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 13, 2012, 10:23:22 »
    raz mi sie zdazylo ;) a nie co chwila tak jak Kacpero ;)

Offline snoop liooN

• Użytkownik
    • Gdzie są te fragi !?
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 13, 2012, 10:25:28 »
    Teraz : ''zdazylo'' on napisał tylko raz, a Ty co post masz jakiś błąd...

Chyba dalej nie wiecie po co ten dział jest... Obaj panowie po dwa tygodnie muta.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2012, 10:27:50 wysłana przez sir Luca »

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 13, 2012, 10:29:02 »
    Same dzieciuchy tu są :O Przydałby się niezły opiekun dla tak licznego przedszkola. Skończyły się dobre czasy w których lider ładnie napisał, że to był treningowy a nie oficjalny a drugi odpisał jeszcze grzecznej i rozmowę przenieśli na steam czy pw. Ale nie lepiej na siebie wrzucać, lepiej wrzucać na moderatora który daje muta z kłótnie, tak jak regulamin nakazuje. Robicie wszyscy prawidłowo ;) Tak dalej!

A potem sranie na forum jest tyle noobów...

@snoop lioon: Zauważ, że Ares cały czas pisze bez polskich znaków.

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 13, 2012, 10:43:50 »
    Nie interesuje tutaj nikogo na tym forum, ile razy Ci się zdarzyło. Idź lepiej zbierać 2kg grzyby z Czarnobyla lub rób pajaca przed kolegami z klanu.
    Nie rozumiem czegoś. Dlaczego całe ŻP rzuciło się z pyskiem na klan PE po opublikowaniu wyniku. Zaczęli pisać tego typu teksty
    (click to show/hide)
    Albo debilne prowokacje, że grało się z 3 składem ZP...
    (click to show/hide)
    No panowie... to nie jest onet czy wp !
    Jeszcze jakieś chamskie czepianie się wieku Kacpero. Sam mam 14 lat i nie wiem, tez będę ofiarom Waszych ataków? A błąd ortograficzny? Każdemu może się zdarzyć nawet Aresowi, gdy jeszcze 8 miesięcy temu potrafił pisać "rze" zamiast "że".
    Klan ŻeliPaPą zamiast rzucać kurwami i innymi obelgami, mógł ujawnić screena z forum (z dowodem, że nie było edycji) na którym pisałoby, że jest to mecz treningowy, a nie oficjalny.
    Póki co wszystko wskazuje na rację klanu PE... chociażby niepodważalnym dowodem jest to, co przytoczył Teblar odnośnie NiggerBoya i jego wpisu na SB (można przeczytać na forum ZP, SB jest ogólnie dostępny).
    Strasznie zniszczeniem forum też jest debilne. Spinacie się jak nie wiem o co... w poprzednie wakacje klan PE zniszczył (czyt. zhackował) CR klanu REF i tamci jakoś nie straszyli, nie grozili. Doszło do rozmowy między klanami, atmosfera była napięta, ale żaden klan nie przyczynił się do wybuchu wulkanu. Tutaj widzę, że inni biorą polskie derby zbyt na poważnie.
    Jednak, jeżeli kłótnia ma dalej trwać, klan PE powinien usunąć wynik z forum tawerny 4ways, nie z tego powodu, by okazać, że się boją czy coś, tylko dlatego, by jedna ze stron nie miała pretensji do strony przeciwnej.

Btw. ciekawe czy PE kampiło całe Nord Town, jak ktoś kiedyś napisał, że to jest ich główna taktyka na tą mapę.

Offline Sir_Tomasz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 13, 2012, 11:53:38 »
    Witam, usłyszałem ze źródła że mianowita sytuacja miała miejsce. Nie wiem czy mogę się odzywać w takim temacie, w temacie klanu do którego nie należe. Nie jestem ani po stronie ŻP ani po stronie WV ani PE. Po prostu nigdy nie widziałem większego poruszenia, czy to CW, czy to Sparringiem.
    Bardzo dobrze, że lecą muty, bany, kicki, itd. Za bardzo sobie niektórzy pozwalają, bowiem spieracie się tak bardzo o ten mecz, jakbyście mieli 12-13 lat.
    A tak bowiem nie jest, gdyż PE ponad rok temu, było jednym z najlepszych klanów, nie osądzam tutaj nikogo, broń Boże. Liderzy powinni napisać, czy to było CW, bądź Sparing. Według mnie, wiekszego poruszenia nie wywołałoby nawet powrót Hetmana do nativa. Nie rozumiem postępowania niektórych osób, może nawet niechce albo nawet nie potrafie. Według mnie, powinien być drugi mecz, na poważnie. Bodajże 'Jagang' o tym napisał kilka kartek wyżej. Pozdrawiam serdecznie.
    gorN zakłada majtki bumerangiem.
     Oto najlepsze cytaty.
    "IvE to największy bug w tej grze" - Pifcio
    "Gdzie jest kawaleria" - Blackitt
    "Gówno" - gorN
    "Nie ma boga jest Argaleb" - Trebron
    "Ssij kalkulator" - Goku
    "Czego ku*wa pręzysz gałe usrana ruro" - Goku
    "Użyj pumeksu, bo masz pięty jak kamień filozoficzny" - Goku

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 13, 2012, 12:25:00 »
    Btw. ciekawe czy PE kampiło całe Nord Town, jak ktoś kiedyś napisał, że to jest ich główna taktyka na tą mapę.

PE nie kampiło w żadnej rundzie :)

Mecz zapewne będzie jednak to nie znaczy, że ten jest nie ważny. Teraz jednak proszę o zaprzestanie spamu w tym temacie. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i nie będzie jakiejś wojny między klanowej, bo to jet żałosne.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Anglik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 13, 2012, 14:42:11 »
    Nie no naprawdę czasami mi się wydaje albo ludzie są zbyt tępi na zrozumienie paru spraw, albo specjalnie po prostu starają się tego nie rozumieć. Blackhawk'a nie znam, mało z nim rozmawiałem dlatego nie miałem złej opinii o Tobie, ale teraz widzę i chętnie powiedziałbym Ci kilka słów ale nie chcę mute dostać ;). Teblar, wydawałeś mi się rozsądnym liderem PE (chociaż teraz już nie wiem kto jest tym liderem) ale teraz widzę, jak Ty ,,fchoya" lecisz. Tak jak ktoś to napisał, gdybyście sami nie chcieli napinki to usunęlibyście to i nie byłoby o czym gadać, ale od razu widać że Wy chcecie się kłócić. Jak dla mnie to i tak już macie pozamiatane i tak już nie będę miał pozytywnego nastawienia do Was.
    Tyle ode mnie

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 13, 2012, 14:47:49 »
    Udostępnienie wyniku meczu jest znakiem tego że chcemy się kłócić? Jeżeli tak uważasz to znaczy że każdy klan który udostępnia wyniki meczy chce się kłócić.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Sir_Tomasz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 13, 2012, 15:13:32 »
    A ja sądze, że pionki nie powinny mieć prawo głosu, i skoro klan ma lidera, rade, to oni są odpowiedzialni za podejmowanie decyzji.
    Poza tym, znając teraz główną ekipe z PE, jesteście nastawieni na ostrą spinę. Tyle z mojej strony.
    P.S - Ładna sygna smerfo.
     Oto najlepsze cytaty.
    "Gówno" - gorN
    "Nie ma boga jest Argaleb" - Trebron
    "Ssij kalkulator" - Goku
    "Czego ku*wa pręzysz gałe usrana ruro" - Goku
    "Użyj pumeksu, bo masz pięty jak kamień filozoficzny" - Goku

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 13, 2012, 15:47:25 »
    Widzę że ZP wróciło do Warbanda a i Teblar ma się już dobrze - miło to widzieć ^^

Gratuluję wyniki PE
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2012, 15:54:40 wysłana przez ^IvE »

Offline Anglik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 13, 2012, 15:53:29 »
    Do Smerfo:
    Ale tylko Wy kłamiecie że to oficial

Do Sir_(coś tam)
    Nie wiem do kogo to było, ale ja jestem drugim liderem ŻP tak więc ja mogę się odzywać?

Offline Sir_Tomasz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 13, 2012, 16:00:42 »
    Nie, DM, to nie było do ciebie.
     Oto najlepsze cytaty.
    "Gówno" - gorN