Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Odp: [Native] [PE] Polish Eagles [spam]  (Przeczytany 1703 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anglik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 12, 2012, 23:15:28 »
    Boże, Ares napisał tylko ,,powodzenia" czy to od razu dla Ciebie oznacza że to jest oficial?! Przed każdym meczem nawet treningowym kultura wypada napisać ,,gl hf". A mówią że to ŻeliPaPą jest pełne ludzi bez kultury. Chodź na tsa to sobie z Kulą pogadasz i przy okazji ze mną.

Edit od Kuli: Chyba wiem co umawialem, nie moja wina ze ktos ma tutaj wodoglowie i nie rozroznia meczyku na luzie od oficjala, no ale cóz, jak widac nie kazdy grzeszy inteligecja. No ale takich rzeczy sie nie robi, wmowiliscie sobie cos czego nie bylo i teraz bedzie spina, usuniecie To albo zaczne robic z wami to co z OSL, bo pokazujecie to co jest wam na ręke. i jezeli byscie przegrali to oczywiscie umawialiscie sparing
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2012, 23:19:24 wysłana przez Anglik »

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 12, 2012, 23:15:48 »
     Może po prostu spytajcie Kuli dlaczego umówił oficjala i wam nie powiedział? Jeszcze raz dzięki za mecz i proszę o zaprzestanie kłótni w tym temacie.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Bocian

• Użytkownik
    • WV
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 12, 2012, 23:21:48 »
    Nie wiem dokładnie o co poszło z OSL, ale radziłbym wam wyjaśnić sytuację...

Offline Anglik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 12, 2012, 23:22:03 »
    Tak w ogóle to jaki masz nick w żelipapą, bo jakoś tego tawernianego nie kojarzę. ;_;
    ŻeliPaPą_Król_Edyp_11

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 12, 2012, 23:24:44 »
    Wejdę z chęcią jutro. A filmiki i wszelkie próby trollingu przeżyliśmy... Robiliście je nawet wówczas, gdy to był czas ''pokoju''... ja tylko chciałbym zobaczyć screena z Waszego forum z tematu o naszym meczu :)
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Anglik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 12, 2012, 23:27:02 »
    Kula mówi żebyś chociaż wbił na steama

Edit: Widac, ze Blackhawk jest bardzo podobny do swojego zretardzonego brata, skoro nawet nie wie co do niego pisalem...Wina nie lezy po mojej winie lez po winie BH, no ale cóż. Swoja droga pomysl czlowieku, gdyby byl by to oficjal, to chyba nie schodzil bym zeby dac pograc innym i sciagnal NiggerBoya?
    P.S Nie bede robil o was zadnych filmikow, poprostu rozjebie wam forum
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2012, 23:30:33 wysłana przez Anglik »

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 13, 2012, 07:30:51 »
    Wiem , co umawiałem z Kulą :) . Pamiętam nawet dokładnie rozmowę i to sam Kula nam zaproponował mecz , a gdy zapytałem się czy chcą grać oficjala czy sparing , powiedział , że wszystko mu jedno byle tylko coś zagrać . Powiedziałem , że wolimy raczej CW . Teraz pewnie nie pamięta co ?
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 13, 2012, 09:11:17 »
    Hmm trochę mało logiczna była by gra żelipapą takim składem, oczywiście o ile to było oficjalne spotkanie, w co mi się zbytnio nie chce wierzyć. Valor miał podobną sytuacje z AK, a rozwiązaniem był po prostu drugi rozstrzygający mecz, wam proponuje to samo.
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 13, 2012, 09:20:41 »
    Z tego co wiem to był mecz treningowy dla 3 składu żelipapą, jeśli złapaliście taką podnietę że musicie się tym pochwalić przed społecznością tawerny to nie mam nic przeciwko, jakoś trzeba leczyć kompleksy jeśli jest się niepełnosprawnym umysłowo.

Popatrzcie na skład żelipapy na wynik na skład na skład na wynik na wynik na wynik na skład na wynik na skład na skład na skład na wynik na wynik ( albo na wynik na skład na skład na wynik na wynik na wynik na skład na wynik na skład na skład na skład na wynik na skład  )  i zastanówcie się czy jest się czym chwalić.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2012, 09:36:11 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 13, 2012, 09:55:28 »
    Hmm, patrze na skład i... brak Basiora. Kula i Nigger grali chwilkę ale wyszli, UFO nie gra w WB więc jego pod uwagę nie bierzemy. A rozstrzygający mecz już zaproponowałem Kuli, więc jeśli chcecie my czekamy.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 13, 2012, 09:56:17 »
    Było nie robić rage quitów ...

btw. w sumie to nieźle jak na podupadłe PE , które pokonuje według Was najlepszy klan w Polsce ;) . I nauczcie się przegrywać , bo takie sranie nic Wam nie da .

A miałem nadzieję, że sami problem rozwiązaliście... Blackhawk, bezterminowy mute za prowokacje.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2012, 10:01:13 wysłana przez sir Luca »
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Ares

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 13, 2012, 10:03:25 »
    zyczylem powodzenia bo kazdemu klanowi tak pisze, ale to nie oznacza ze jest to oficjal tak jak Anglik napisal (sry ze tak pozno napisalem ;))

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 13, 2012, 10:04:59 »
    zyczylem powodzenia bo kazdemu klanowi tak pisze, ale to nie oznacza ze jest to oficjal tak jak Anglik napisal (sry ze tak pozno napisalem ;))
    Zdanie rozpoczyna się z dużej litery

Jesteście niereformowalni... Powiedz mi co twoja wiadomość wnosi do tematu poza podkręcaniem atmosfery? Co w ogóle to ma wspólnego z klanem PE? Bezterminowy mute.
    Rzucali się o to, że zdanie zaczynam od małej litery i nie umie pisać więc chyba Ares tak samo . Co post Qnera ma związek z meczem i klanem PE ?
    Jeszcze chcesz dyskutować? Mogę od razu po bana sięgnąć...
    No luca, sięgnij lepiej do majtek i sę ulżyj boś zbyt spięty, boooooshe już pifcio by był lepszy
    hahahaha
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2012, 10:18:32 wysłana przez SirKacpero »

Offline Ares

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 13, 2012, 10:18:37 »
    no tak tylko ja nie pisze "grośba" ;)

Offline snoop liooN

• Użytkownik
    • Gdzie są te fragi !?