Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][RP] Regiment Pomorski  (Przeczytany 16607 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • W grze: Kyle_PL
    Odp: [The Deluge] Regiment Pomorski (Reaktywacja)
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 25, 2012, 20:56:03 »
    Hmm no to tak:

Witam!
    Miałem zamiar nie wypowiadać się akurat w tym temacie o Waszym klanie, ale to, co dzisiaj uświadczyłem woła o pomstę do nieba. Osoba, która nie potrafi rozwiązać własnych, klanowych problemów, jak śmie mówić, że klan Regiment Wielkopolski wtrąca się w sprawy osoby tak niskiego pokroju jak ty Assasins. Już nie mówię o rangach klanowych, które są jakby wyciągnięte z dobrego skeczu od Monthy Python'a. Regimentarz - a cóż to ma być? To jest ranga dla dyrektora szpitalu psychiatrycznego co najwyżej. I jeszcze te nawoływanie  "Zabij go za mnie". A cóż to ma być? Już pominę kulturę twoich podopiecznych - jedynie Karpik i Potocki potrafią trzymać poziom swych wypowiedzi i są to osoby które cenie. I tu się nasuwa pytanie - jakim niby prawem możesz nas oskarżać, że wtrącamy się w Wasze sprawy? Chyba powinieneś wsadzić głowę w piasek, że nie potrafisz załatwić wewnętrznych spraw, a nie wytykać nam to, że niby wtrącamy się w wasze sprawy, gdy są one wywalane na wierzch.

Jak cie wtedy nie było na serwerze to się nie udzielaj.

przed ''a'' daje się '',''(przecinek gdybyś nie wiedział) tak samo przed ''które'', oraz ''że''.

Interpunkcji nie ogarniam ale staram się jak mogę... Czy wy naprawdę mnie za idiotę uważacie że ja nie wiem co to przecinek?

Jaka znowu prowokacja? Ja się tylko grzecznie pytałem o te sytuacje z Zagłobą, bo bardzo zmartwił mnie ewentualny rozłam w tak ważnym klanie na scenie Deluga.

HAH! W życiu się tak nie uśmiałem. Na serwerze robisz co innego, a na tawernie taki pokojowy jesteś ;D
    Cytat: Prußak
    a ma kurwa głos jak jakiś pizdokleszczo żuk gnojak

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 25, 2012, 20:58:49 »
    Nie mam pojęcia o co mnie oskarżasz. To jest bardzo krzywdzące z Twojej strony, że przypisujesz mi czyny, których nie popełniłem! Żądam oficjalnych przeprosin, bo to jest niedopuszczalne by tak bezpodstawnie oskarżać innych!

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:00:07 »

Interpunkcji nie ogarniam ale staram się jak mogę... Czy wy naprawdę mnie za idiotę uważacie że ja nie wiem co to przecinek?

znowu przed ''że'' nie dałeś przecinka. Tak mam Cię za idiotą.

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:01:38 »
    Oho. Nie przeproszę cię. Poza tym sam się wtrąciłeś do sporu co , wcale nie było konieczne.

znowu przed ''że'' nie dałeś przecinka. Tak mam Cię za idiotą.

Bardzo mi miło :d. I błagam nie chwal się swoją interpunkcją.

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:03:01 »
    Oho. Nie przeproszę cię. Poza tym sam się wtrąciłeś do sporu co , wcale nie było konieczne.

Nie chwalę się, jednak uczą tego w 3kl. podstawówki i nie wiem z kim mam do czynienia.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:04:08 »
    Hmm no to tak:

Jak cie wtedy nie było na serwerze to się nie udzielaj.

HAH! W życiu się tak nie uśmiałem. Na serwerze robisz co innego, a na tawernie taki pokojowy jesteś ;D

A że mnie nie było no to co? Chyba mam uszy i oczy, więc wiem co tam się działo. Sorka, ale nie jestem Asasynami (przetłumaczyłem twój nick na język polski, byś szybciej ogarnął to co mówię), waszego świata chyba nie zrozumiem, widać, że jestem Prusakiem, a z takimi jak ty, to tylko na front i na pierwszą linie.
    A rangi to też nie potrafie ogarnąć, bo mnie wtedy nie było, gdy działy się u Ciebie w głowie te dziwne rzeczy?

No, ale wiesz, głupotą się nie ma co chwalić, chociaż w twoim przypadku, to już nie jest głupota, a sztuka.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Askorti

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:04:13 »
    Wtrąciłem?! To TY na OFICJALNYM serwerze załatwiałeś PRYWATNE sprawy SWOJEGO klanu! Rozgrzebywałeś SWOJE brudy w miejscu PUBLICZNYM i jeszcze czepiasz się MNIE, admina tego zacnego przybytku, że interweniowałem w takiej sytuacji?! Jesteś naprawdę bez wstydu, powinieneś przestać tak traktować innych ludzi!

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:05:27 »
    wiadomo że brudy pierze się w wąskim gronie...

IDIOTYZM
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:06:21 »
    Wtrąciłem?! To TY na OFICJALNYM serwerze załatwiałeś PRYWATNE sprawy SWOJEGO klanu! Rozgrzebywałeś SWOJE brudy w miejscu PUBLICZNYM i jeszcze czepiasz się MNIE, admina tego zacnego przybytku, że interweniowałem w takiej sytuacji?! Jesteś naprawdę bez wstydu, powinieneś przestać tak traktować innych ludzi!
    bez takich mocnych słów, bo się jeszcze rozpadną ;/ już nie będę miał beki z regimentarza i innych pomysłów. ;)

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:07:26 »

Ojoj i kto się tu rzuca z nożem rzeźnickim? ;D. Jesteś adminem? TO OGARNIAJ SPRAWY NA SERWERZE A NIE TYLKO SIĘ WTRĄCASZ W NIE SWOJE SPRAWY.

EDIT:

bez takich mocnych słów, bo się jeszcze rozpadną ;/ już nie będę miał beki z regimentarza i innych pomysłów. ;)

Już 1 członek odszedł z tego powodu :D. Pewnie zaraz całe RW będzie gratulować mu że odszedł. Aham i jeszcze będą chcieli tego 50 członka :D.

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:08:15 »

Ojoj i kto się tu rzuca z nożem rzeźnickim? ;D. Jesteś adminem? TO OGARNIAJ SPRAWY NA SERWERZE A NIE TYLKO SIĘ WTRĄCASZ W NIE SWOJE SPRAWY.
    Czy ja mam do czynienia z debilem ? Już Ci mówiłem, że przed ''a'' daję się przecinek.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:08:40 »

Ile masz lat , bo śmiem wątpić czy Mount&Blade jest przeznaczony dla Ciebie ?
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:09:34 »
    Ile masz lat , bo śmiem wątpić czy Mount&Blade jest przeznaczony dla Ciebie ?
    Raczej nie bo jak widać do niego nic nie dociera.

Offline Askorti

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:10:25 »
    Staram się być dobrym adminem, nie banuje ludzie zbyt pochopnie, ale w twojej sprawie chyba się pomyliłem. Powinienem był zbanować Cie permanentnie gdy tylko zacząłeś szkalować Bogu ducha winnego Zagłobę. Miałem nadzieję, że jako REGIMENTARZ wspaniałego klanu ogarniesz się na czas, ale widać byłem zbyt pobłażliwy. Przepraszam za to wszystkich użytkowników serwera. Następnym razem postaram się zapobiec tak strasznej eskalacji tego konfliktu.

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:12:07 »
    Staram się być dobrym adminem, nie banuje ludzie zbyt pochopnie, ale w twojej sprawie chyba się pomyliłem. Powinienem był zbanować Cie permanentnie gdy tylko zacząłeś szkalować Bogu ducha winnego Zagłobę. Miałem nadzieję, że jako REGIMENTARZ wspaniałego klanu ogarniesz się na czas, ale widać byłem zbyt pobłażliwy. Przepraszam za to wszystkich użytkowników serwera. Następnym razem postaram się zapobiec tak strasznej eskalacji tego konfliktu.
    Oj tam oj tam, przynajmniej świat zobaczył debilizm oraz idiotyzm RP. Assasins odpowiedz coś.