Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][RP] Regiment Pomorski  (Przeczytany 16586 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    • W grze: Kyle_PL
    Odp: [The Deluge] Regiment Pomorski (Reaktywacja)
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:12:39 »
    Staram się być dobrym adminem, nie banuje ludzie zbyt pochopnie, ale w twojej sprawie chyba się pomyliłem. Powinienem był zbanować Cie permanentnie gdy tylko zacząłeś szkalować Bogu ducha winnego Zagłobę. Miałem nadzieję, że jako REGIMENTARZ wspaniałego klanu ogarniesz się na czas, ale widać byłem zbyt pobłażliwy. Przepraszam za to wszystkich użytkowników serwera. Następnym razem postaram się zapobiec tak strasznej eskalacji tego konfliktu.

Hmm. Ale powiedz kto zaczął tą kłótnie na serwerze? Ja na pewno nie.
    Cytat: Prußak
    a ma kurwa głos jak jakiś pizdokleszczo żuk gnojak

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:13:12 »
    UP!!

spójrz na moją wypowiedz

gdyby w moim klanie taka rzecz by miała miejsce to bym nie wygrał 5 rund (1 miech każda)(1wygrana,2porazki,4wygrane..rozpad klanu..)
     na serwerze minecraft PVP bez przewagi liczebnej (w graczach, w czasie gry(w tyg), w sojuszu)   niestety swoja rewolucją rozpierdzieliłem se z resztą graczy stosunki
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:14:44 »
    No właśnie TY zacząłeś! Gdy pan Zagłoba wszedł na serwer zaczepiłeś go o jego rangę, o to, że niby wyrzuciłeś go z klanu. Zagłoba nie mógł nic zrobić jak odpowiedzieć na te bezlitosne oszczerstwa. Osobiście współczuję mu takiego traktowania w jego własnym klanie. Jesteś strasznym przywódcą.

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:15:36 »

Offline flacktub

• Użytkownik
      • Flacktub on Youtube.com
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:16:27 »
    Witam!
    Miałem zamiar nie wypowiadać się akurat w tym temacie o Waszym klanie, ale to, co dzisiaj uświadczyłem woła o pomstę do nieba. Osoba, która nie potrafi rozwiązać własnych, klanowych problemów, jak śmie mówić, że klan Regiment Wielkopolski wtrąca się w sprawy osoby tak niskiego pokroju jak ty Assasins. Już nie mówię o rangach klanowych, które są jakby wyciągnięte z dobrego skeczu od Monthy Python'a. Regimentarz - a cóż to ma być? To jest ranga dla dyrektora szpitalu psychiatrycznego co najwyżej. I jeszcze te nawoływanie  "Zabij go za mnie". A cóż to ma być? Już pominę kulturę twoich podopiecznych - jedynie Karpik i Potocki potrafią trzymać poziom swych wypowiedzi i są to osoby które cenie. I tu się nasuwa pytanie - jakim niby prawem możesz nas oskarżać, że wtrącamy się w Wasze sprawy? Chyba powinieneś wsadzić głowę w piasek, że nie potrafisz załatwić wewnętrznych spraw, a nie wytykać nam to, że niby wtrącamy się w wasze sprawy, gdy są one wywalane na wierzch.

Mówi to osoba, która złożyła fikcyjne podanie do ChW będąc w RW.  Możecie to uznać za spekulacje, ale faktem jest że niejaki HrabiaFredro (który dziwnym sposobem zniknął) przyznał mi się na TS'ie, że jest Prusakiem z RW i chce przejść do ChW, bo denerwują go rejdże RW. Wkleiłbym tu rozmowę z TS'a na czacie ale zaraz polecą opinie że to fejk. Mogę natomiast (jeśli Prusak nie ma zmiennego) wkleić tutaj jego adres IP do sprawdzenia. Cała akcja ma na celu prawdopodobnie uzyskanie dostępu do naszego ukrytego działu na forum. W każdym bądź razie Prusaku zasłaniasz się 'swoim stażem w The Deluge' - jak to napisałeś w grze, a o poziomie człowieka świadczą głównie jego czyny a nie staż. Jeśli powyższa sprawa okaże się prawdą mogę śmiało powiedzieć - twój poziom równa się zeru. Jeśli jednak podanie złożył troll podszywający się pod prusaka to z góry przepraszam i wycofuję wszystkie oszczerstwa. 
    A Assasins mówiąc o wtrącaniu się RW w sprawy jego klanu miał prawdopodobnie na myśli post, jako że ukradł wasze rangi. Jest to śmieszne oskarżenie. My też w naszym klanie mamy takie rangi jak Pocztowy, Rotmistrz czy Towarzysz i nie oskarżamy nikogo że wszystkie inne klany mają takie same.

@sir Suchy - skąd ty się w ogóle urwałeś ?

btw. Uwaga - podczas pisania wysłano 15 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? hah niezły temat

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:16:50 »
    Później go sTKował ...

Bo on zaczął mnie kopać i bić. Miałem stać jak ostatni debil?

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:16:56 »
    Cóż, Askorti nie udawaj świętego widziałem twoje prowokacje, na serwerze oraz twoich kolegów z klanu więc nie staraj być się już taki ''święty'' i nie zasłaniaj się tym że jesteś adminem, bo twoje zachowanie powinno być adekwatne do twojej pozycji a szczerze mówiąc nie jest ...
    Nie mam pojęcia co chcecie od Assasina, przez cały czas kiedy byłem na serwerze widziałem bezsensowne prowokacje ze strony RW, jak i również Ciebie Askorti.
    Do tego mieszacie się w sprawy JEGO podkreślam JEGO regimentu, co powinno was w zasadzie nie interesować.
    Co do Zagłoby, Askorti proszę nie wkopuj się, Zagłoba wielkorotnie wyzywał Assasin'a, podczas gdy Assasin zachował w przeciwieństwie trochę kultury osobistej i z jego strony nie widziałem żadnego wyzywiska.

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:17:25 »
    Bo on zaczął mnie kopać i bić. Miałem stać jak ostatni debil?
    Osoba myśląca by tak zrobiła albo uciekała.

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:18:32 »
    BAKA

jak możecie tak nie na ogólnym wypierdzielać konflikt w klanie??
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:20:16 »
    Cóż, Askorti nie udawaj świętego widziałem twoje prowokacje, na serwerze oraz twoich kolegów z klanu więc nie staraj być się już taki ''święty'' i nie zasłaniaj się tym że jesteś adminem, bo twoje zachowanie powinno być adekwatne do twojej pozycji a szczerze mówiąc nie jest ...
    Nie mam pojęcia co chcecie od Assasina, przez cały czas kiedy byłem na serwerze widziałem bezsensowne prowokacje ze strony RW, jak i również Ciebie Askorti.
    Do tego mieszacie się w sprawy JEGO podkreślam JEGO regimentu, co powinno was w zasadzie nie interesować.
    Co do Zagłoby, Askorti proszę nie wkopuj się, Zagłoba wielkorotnie wyzywał Assasin'a, podczas gdy Assasin zachował w przeciwieństwie trochę kultury osobistej i z jego strony nie widziałem żadnego wyzywiska.
    Nie prowokowałem Assassinsa, jedynie pytałem go co się dzieje. Gdy na oficjalnym serwerze pierze swoje brudy, to równie dobrze może wyjaśnić dlaczego to robi.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:20:35 »
    Mówi to osoba, która złożyła fikcyjne podanie do ChW będąc w RW.  Możecie to uznać za spekulacje, ale faktem jest że niejaki HrabiaFredro (który dziwnym sposobem zniknął) przyznał mi się na TS'ie, że jest Prusakiem z RW i chce przejść do ChW, bo denerwują go rejdże RW. Wkleiłbym tu rozmowę z TS'a na czacie ale zaraz polecą opinie że to fejk. Mogę natomiast (jeśli Prusak nie ma zmiennego) wkleić tutaj jego adres IP do sprawdzenia. Cała akcja ma na celu prawdopodobnie uzyskanie dostępu do naszego ukrytego działu na forum. W każdym bądź razie Prusaku zasłaniasz się 'swoim stażem w The Deluge' - jak to napisałeś w grze, a o poziomie człowieka świadczą głównie jego czyny a nie staż. Jeśli powyższa sprawa okaże się prawdą mogę śmiało powiedzieć - twój poziom równa się zeru. Jeśli jednak podanie złożył troll podszywający się pod prusaka to z góry przepraszam i wycofuję wszystkie oszczerstwa. 
    A Assasins mówiąc o wtrącaniu się RW w sprawy jego klanu miał prawdopodobnie na myśli post, jako że ukradł wasze rangi. Jest to śmieszne oskarżenie. My też w naszym klanie mamy takie rangi jak Pocztowy, Rotmistrz czy Towarzysz i nie oskarżamy nikogo że wszystkie inne klany mają takie same.

@sir Suchy - skąd ty się w ogóle urwałeś ?

btw. Uwaga - podczas pisania wysłano 15 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? hah niezły temat

Przepraszam bardzo, chętnie mogę wejść na teamspeak Legii Nadwiślańskiej, bo tam macie chyba swój kanał nieprawdaż? Więc w jaki niby to sposób mogłem wejść na wasz ts nie będąc rekrutem LN? Bo z tego co widziałem, Hrabia Fredro nie jest ani w 4pp ani w 5pp, a jakbyscie nie pamiętali, byłem u Was w 4pp więc i rangi powinienem mieć rekruta i 4pp. Jeśli takich nie było - to przepraszam, ale pocałujcie misia w dupe.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Give_me_wood

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:22:05 »
    Prusak mnie przekonał

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:28:40 »
    No Assasins odpisz coś, oświeć nas.

Offline AssasinsPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:29:48 »

Przestańcie bo pieska boli głowa...Widzę że z tego wątku został jeden wielki gnój. Więc możecie pisać w nim dalej, ale ja od teraz oficjalnie olewam i nie będę odpisywał.

EDIT: No dalej składajcie gratulacje temu panu , no dalej!

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 25, 2012, 21:31:24 »
    Hahahaha to pewnie twoja podobizna, nie wiesz co odpisać więc się wycofujesz.No ale co tam, miałem dzisiaj z Cb dużą beką i reszty RP.