Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Elementy z gry M&B  (Przeczytany 18485 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Elementy z gry M&B
    « Odpowiedź #90 dnia: Października 07, 2012, 16:42:46 »
    Dokładnie.

Lecz, odpowiem na to idiotyczne pytanie:
    Vaegir - jako włócznik biorę to na co mnie stać. 1500 golda to podstawa jak dla mnie, bo biorę bułat, wielki berdysz i 2 tarcze migdałkowe (najgorsze, ale jak ze zbroją pokombinuje to te z 3 miejsca się weźmie). Głównym atutem tejże klasy jest dla mnie berdysz, więc do tarczy nie przywiązuje tak wielkiej uwagi, bardziej już na zbroi (mój styl, po prostu tak mi się lepiej gra niż miałbym best tarcze niż hełm).
    Pozostałymi klasami szkoda mi czasu się rozpisywać.
    Rhodok - 2 najgorsze pawęże, tasak wojskowy i glewia. Jeśli mam kasy to tasak bojowy, większy damage. Ale jeśli mam 1000 golda to jestem skazany na glewie. Ale jest plus, większy zasięg, a tańszy o niebo. Choć tasak lepszy bez wątpienia.
    Sarranid - toporek jednoręczny (nie pamiętam nazwy, nie najtańszy), dwuręczny topór i 2 najsłabsze tarcze.
    Nord - MINIMUM toporek bojowy (kosztujący ok. 230 golda) lub ten za 500, the best wielki topór, i naturalnie 2 tarcze, tutaj z dbałością o to, by nie były najgorsze, minimum te zaraz nad nimi.

A reszta to zależność. Tamtymi nie lubię grać, więc to zależy od okoliczności.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #91 dnia: Października 07, 2012, 17:10:55 »
    a co powiesz np na zamianę swojej włóczni i podniesienie włóczni przeciwnika która niby jest dłuższa i lepsza ?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Października 07, 2012, 17:41:14 »
    Tak, na bitwie czy oblężeniu, w bitwie poczynającej z pulą 1000 golda, grając np. rhodokami z tą włócznią zabije rhodoka by zabrać włócznie.
    Bardzo mądre.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Października 07, 2012, 20:47:16 »
    a kto powiedział że Rodok musi walczyć przeciwko Rodokowi i dlaczego musisz brać włócznie z własnej drużyny ?
    czy ty masz jakieś problemy osobiste czy co ? za mało serotoniny w głowie może czy co ? ta wypowiedź wogule jest bez sensu

ja osobiście chciałbym zaczynając jaką kolwieg grę na mulitplayer poznać doświadczenie starych wyjadaczy i ich pomoc żeby później nie być krytykowany na rozgrywce przez ludzie z syndromem przenesionej agresji- ja was naprawdę kocham zrobiłem wam jakąś krzywdę ?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Października 07, 2012, 23:20:52 »
    Czuje trolla....

Offline Cronos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #95 dnia: Października 08, 2012, 13:03:18 »
    Dokładnie.

Lecz, odpowiem na to idiotyczne pytanie:
    Vaegir - jako włócznik biorę to na co mnie stać. 1500 golda to podstawa jak dla mnie, bo biorę bułat, wielki berdysz i 2 tarcze migdałkowe (najgorsze, ale jak ze zbroją pokombinuje to te z 3 miejsca się weźmie). Głównym atutem tejże klasy jest dla mnie berdysz, więc do tarczy nie przywiązuje tak wielkiej uwagi, bardziej już na zbroi (mój styl, po prostu tak mi się lepiej gra niż miałbym best tarcze niż hełm).
    Pozostałymi klasami szkoda mi czasu się rozpisywać.
    Rhodok - 2 najgorsze pawęże, tasak wojskowy i glewia. Jeśli mam kasy to tasak bojowy, większy damage. Ale jeśli mam 1000 golda to jestem skazany na glewie. Ale jest plus, większy zasięg, a tańszy o niebo. Choć tasak lepszy bez wątpienia.
    Sarranid - toporek jednoręczny (nie pamiętam nazwy, nie najtańszy), dwuręczny topór i 2 najsłabsze tarcze.
    Nord - MINIMUM toporek bojowy (kosztujący ok. 230 golda) lub ten za 500, the best wielki topór, i naturalnie 2 tarcze, tutaj z dbałością o to, by nie były najgorsze, minimum te zaraz nad nimi.

A reszta to zależność. Tamtymi nie lubię grać, więc to zależy od okoliczności.

Bez komentarza, kto normalny gra z dwiema tarczami na plecach ( tym bardziej mając berdysz XD ) ? ALE TAK, ONE ZMIEJSZAJĄ ZNACZNIE DAMAGE NA PLECACH I JAK PADNIE JEDNA TO UŻYWAM DRUGIEJ, TO OPŁACALNE.

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Października 08, 2012, 15:17:23 »
    taki fajny temat i tak zjechany- niech inni ocenią sami

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Października 08, 2012, 20:02:58 »
    Gdyby był fajny to nie zostałby zjechany.

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Października 09, 2012, 14:27:43 »
    ale po co ty to piszerz ? po co ?

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #99 dnia: Października 09, 2012, 16:05:05 »
    piszerz ? 

Piszerz ? To chyba nawet podstawówka  wiedziałaby jak się pisze wyraz "piszesz". Mi to pachnie nieudanym trolingiem. Ponawiam prośbę o zamknięcie tematu przez administratora. 
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Października 09, 2012, 16:50:59 »
    to w takim razie jaki dobry temat mógłbym zainicjować ?

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #101 dnia: Października 09, 2012, 17:09:59 »

Ale po co na siłę chcesz inicjowac nowy temat? Zawsze myślałem, że najpierw się myśli o czym się chce napisać a potem się pisze. Nie wiem, pograj trochę, przeglądaj forum jak odkryjesz coś naprawdę ciekawego to wtedy to opiszesz.

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #102 dnia: Października 09, 2012, 19:43:25 »
    Oh..  NA PRZYKŁAD  o swoich spostrzeżeniach (przy okazji każdy by coś napisał, zrobiłby się może ładny poradnik) nt. walki z innymi. Np. duża ilość  trochę słabszych (czasami też najlepsi się nabierają) graczy kapituluje po "holdzie" z góry (oczywiście użytym w odpowiednim momencie; nie początek walki i hold...) Tylko najpierw pograj trochę, potem pisz. Oczywiście nie graj na tdmach, bo takie "doświadczenie" jest nic nie warte...
    Ale to jest inna bajka, inny temat.  A jeśli chcesz wyjść "z honorem" z tego tematu to... więcej w nim nie pisz. Takie jest moje zdanie.

Tak, wiem poofftopowałem  trochę. Dlatego jeśli masz jakieś pytanie Barbarossa to pisz na PW, bo nie mam zamiaru złapać ostrzeżenia za jakieś bezcelowe dyskusje.
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Barbarossa_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Października 20, 2012, 14:19:20 »
    panie i panowie, chłopcy i dziewczęta, tranwestyci i homoseksualiści - w spsób oficjialny ogłaszam zamkniete tego tematu. - już się nauczyłem, że to temat ne potrzebny ...a teraz idę grać wiec prosze nie pisać w tym temacie już