A może powinniśmy zamknąć ten bezsensowny spam?
Najszybszy sposób na złapanie posta. Brawo! Udało ci się, nie złapałeś nawet osta;) Widzisz admin może zamknąć ten (jak to ująłeś..."bezsensowny spam") ale pragnę zauważyć że sam byłeś jednym z udzielających się szerzej w tym temacie i w swoich wypowiedziach nie użyłeś zbyt wielu rzeczowych argumentów. Cóż za hipokryzja.
Jakim prawem w ogóle tu jeszcze piszesz ? Idź poćwiczyć na Nditions.
Gram w Warbanda 1,5 roku ale nigdy nie potrafiłem grać :(( Ale dzięki temu nauczyłem się grać teraz chodzę na golasa aby być szybszym i nosze 3 tarcze :D
Świetny poradnik Gratuluje
Oh, gratulacje. Przyszli ironiczni geniusze by pokazać reszcie na jak wysokim poziomie intelektualnym stoją. Trafne wypowiedzi, a ile w nich mądrości!
nie ma za co, to mój obowiązek starłem się. Może byśmy rozwinęli ten wątek bo tu nudno zaczyna się robić. W sumie nie powiniem tego tematu nazywać "wskazówki" tylko raczej "elementy z gry M&B"
Widzisz, sam go taok w swej ignorancji nazwałeś. I wydaje mi się że bynajmniej nie rozwiniesz tego wątku pisząc "może byśmy...". Jako prowadzący dyskusję (choć ciężko to nazwać dyskusją...) powinieneś sam poprowadzić temat. Nowa dawka niesprawdzalnych głupot z udziałem niedzielnego gracza? Czemu nie? Chleba i Igrzysk!
Dzięki ci graczu z singla, dzięki twoim poradom nauczyłem się grać, niech Bóg Ci błogosławi...
Tak na poważnie to schowaj sobie te porady tam, gdzie światło zapomina dochodzić...
Dobrze że dopisałeś że żartujesz bo z pewnością nikt by się nie zorientował. Ty to jesteś jajcarz;)
W skrócie. Fajnie temat się zaczął ale od pewnego czasu idzie zaobserwować rzucanie się na "nowego" i jego "porady" po czasie. Świetnie że potraficie ironizować ale temat stanął chyba w martwym punkcie więc po co w nim pisać? Poczekajcie w spokoju na nowe porady by "Lord_Shakyor9000" i wtedy możecie ripostować do woli. A na razie postarajcie się przynajmniej nie pisać głupot...